Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hizmet ! şimdide Suriye üzerinden Hükümeti vuracak

A Çevrimdışı

antitağut1979

Üyeliği İptal Edildi
Banned
bizimkiler beni yobaz ilen etti yau :) çok korkuyolar kendim gibi yobaz bi çarşaflıyla evlenicvem diye :))
Andolsun, mallarınız ve canlarınız konusunda imtihana çekileceksiniz. Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve Allah’a ortak koşanlardan üzücü birçok söz işiteceksiniz. Eğer sabreder ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsanız bilin ki, bunlar (yapmaya değer) azmi gerektiren işlerdendir. ali imran 186
 
yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bizimkiler beni yobaz ilen etti yau :) çok korkuyolar kendim gibi yobaz bi çarşaflıyla evlenicvem diye :))

RABBIM sana senin gibi yobaz olan (onlarin tanimina gore yobaz ) carsafli tertemiz iman dolu bir es nasib etsin.. ve sizden gelen zurriyetide salihlerden kilsin islama onder kilsin .. muhakkaki hamd alemlerin rabbi olan Allah swt yadir, selam Allah resulune onun ehli beytine ve arkadaslarina ve onlara hakkiyla tabi olmus ve olacak butun muslumanlarin uzerine olsun AMIN ..
 
hasanyldrm Çevrimdışı

hasanyldrm

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ahiler size tevhidi bir bakış açısıyla olayları şöyle özetleyim; Son bir senedir hükümet ve hizmetçi'ler arasındaki olayları medyadan yakından takip ediyorum,benim anladığım şu; RTE ve FG arasında 10 sene boyunca bir karşılıklı rant ilişkisi vardı.Biri diğerini cemaatinin oylarıyla besledi, diğeri öbürlerine makam mevki verdi,polislik sınavında cemaate soruları elden sızdırdı,vs...Bu karşılıklı çıkar ilişkisi tam 10 sene sürdü(2002-2012).Dikkat edin bir senedir araları bozuldu,ilişkiler çatırdadı.Bunu medyayı az çok takip eden herkes anlar.Sonra anladığım kadarıyla RTE baktıki bunlarla baş gelemiyor ve bunlarla baş edemiyor.Çünkü malumunuz taviz tavizi doğurur.Adamlar ahtapot gibi ve örümcek ağı gibi sistemin her tarafını sardılar.Ve adamlar hükümeti bile devirebilecek seviyeye ulaştılar.Tabi RTE de saf değil ya; ÇÖZDÜ BUNLARIN NE NANE ÇEVİRECEKLERİNİ...Son gezi olaylarında da asıl müsebbiblerden biri bunlar.Hizmet'in polislere bazı evlere halkı tahrip edip galeyana getirip sokağa döküp hükümeti devirmek için sis bombası ve biber gazı vs..attılar.Tabi bunların hepsi RTE'nin kulağına geldi ve bunların ipini en sonunda çekmeye karar verdi.İŞTE ONDAN DOLAYI KAÇ AYDIR DERSHANE KAPATMAYI GÜNDEME GETİRİYORLAR.RTE BUNLARIN EN BÜYÜK EKMEK KAPISININ DERSHANECİLİK SEKTÖRÜ OLDUĞUNU BİLİYOR. DEDİKİ BELKİ DE KENDİ KENDİNE; LAN BEN DERSHANELERİ KAPATIRSAM BUNLARIN DA İŞİNİ BİTİRİRİM VE BUNLARDAN DA KURTULURUM.
Şöyle bakıyorum da,ikisini kıyaslıyorum da tevhidi bir bakış açısıyla; RTE FG'nin yanında yünmüş yıkanmış kalıyor....
 
K Çevrimdışı

Kozzsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
RTE idareci olarak çok daha tehlikelidir . Berikiler hiç değilse kitaba uyduralım tevil edelim derdinde iken Tayyipçiler ne derse imam masum diyerek tayyipe tapmaktadırlar .Eski Genel Kurmay başkanının ağlama dubvarındaki resmine laf ederler ama kendi içlişleri bakanlarının kilisede mum yakmasına falan zerrece ses etmezler ... Hatta bunu da montaj diye geçiştirirler kesin :D
emineerdogansuryaniortodoksmanastiri6.jpg
 
portalkal Çevrimdışı

portalkal

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Asıl mesele ,fg okullarındaki ing öğretmenlerinin cia ajanları olduğunun kanıtları mitdeymiş.kapatıyorlar bu yüzden diyorlar ilginç yani
 
A Çevrimdışı

Away

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bizim okulda bir hocamız vardı bu filme Yavşak tepe derdi :) .(Tabi onun bunu söylemesi başka bişey içinde)
 
K Çevrimdışı

Kozzsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bence okulların değil ama saman grubunun içi ajan kaynıyordur , Tuncay Güney de o rahleden geçmişi biri ,,,ergenekon soruşturmasını başlattıran bu adamı saman grubuna kim aldı gülenin katipliğine dek nasıl yükseldi kimse araştırıp sormuyor ne işse . Tayyiipin savcıları bunada el atar mı ki ?
tuncay-guney.jpg
Ayrıca bir de şu vaka var .
107270w.jpg
... Gülen hakkında hüsnü zannım özellikle ABD de iken aldığı/verilen ilaçlardan dolayı kafayı yemiş olmasıdır ,,, ama bunlar .... Özellikle Tuncay Güney'in zamanında cemaat içinde yükselişi ve Tayyip'le elele verip Ergenekon davasını başlatması dikkat edilmesi şart olan gerçekler .... Yarın bi gün kalkıp da Gülen hakkında da açıklamalarda bulunursaa AKP rejimi ergenekonda yaptığı gibi tanık bilmemne falan sıfatı ile onu yine dinler mi ???
 
Üst Ana Sayfa Alt