Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Mustafa Seyfullah Kılıç adlı munafik hakkında..

W Çevrimdışı

wert

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
seyfullah-kilic-2.jpg



Seyfullah Kılıç'a THKP-C gözaltısıReyhanlı katliamı faili örgütün karargahına giderek dayanışma mesajı veren Seyfullah Kılıç Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alındı












Antakya Samandağ gözaltılarına bir yeni isim daha eklendi.
THKP-C Acilciler Örgütü'nün Suriye'deki karargahına giderek dayanışma mesajı veren Mustafa Seyfullah Kılıç’ın İstanbul’daki evine Terörle Mücadele Şubesi ekipleri baskın yaptı.
Genç Bakış Dergisi isimli sanal bir dergi adına gazetecilik yaptığı iddia edilen Kılıç'ın internet sitesinin de kapandığı gözlendi.
mustafa-ve-sebbiha.jpg


Seyfullah Kılıç Kimdir?

İslami camianın içinde bir süre faaliyet gösteren Kılıç, Çeçen-Rus savaşı esnasında kısa bir süre Çeçen direnişi yanlısı bir dergi çıkartmıştı.

Kılıç bu sayede Çeçen direnişçiler hakkında bilgi sahibi olmuş, İstanbul'da yardım faaliyetlerinin organizasyonunda yer almıştı.

Bu sırada hakkında ortaya atılan çeşitli spekülasyonlar üzerine bir süre izini kaybettirmiş, hakkında Afganistan'da ABD askerleri tarafından öldürüldüğü şeklinde haberler yayınlanmıştı.

Ancak, Kılıç'ın Suriye'de muhalefet hareketinin başlamasını müteakip yeniden ortaya çıkarak çeşitli paylaşım siteleri üzerinden faaliyetlerine devam ettiği biliniyordu.

Seyfullah Kılıç'ın Esed rejimini destekleyen çeşitli yazılarını kendi internet sitesi aracılığıyla yayınladığı, bu yazılarında başta Özgür-Der, İMKANDER ve İHH olmak üzere İslami dernekleri hedef gösterdiği bilinmekteydi.

Bu yazılarda özellikle Suriye direnişine katılan Çeçen direnişçiler hakkında enformatik bilgileri manipülatif bir üslup ve istihbarat bilgileri şeklinde paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Reyhanlı katliamını yapan örgütün lideri Mihraç Ural ile yazışmalarını facebook üzerinden alenen gerçekleştiren Kılıç'ın son olarak örgütün Suriye'deki kampını ziyaret etmesi, örgütle olan ilişkisini gözler önüne serdi.

 
W Çevrimdışı

wert

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşlerim bundan seneler önce bu köpek mucahidlere para topladğını v.s söylüyordu vallahi neredeyse verecektik.Bu adam facebookta ve islami sitelerde teşhir eden o zamanki tüm ehli tevhid kardeşlerimden Allah svt razı olsun gerçekten ben bile inanamamıştım böyle bir isimde ve tipte birinin böyle yapacağını tabi uzak durdum bu adamın face hesabı falanda vardı şimdi bakiyorum daha bir net hale gelmiş ne olduğu.Gerçek bir şebbiha var şu an bu resimde ve bir gün bu kafirin inşaAllah Rabbim canını mucahidlerin eliyle alacaktır ...
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Bu şerefsiz çeçenleri dolandırdığı gibi afgansitandaki mücahidler adına para toplayarak bu paraları kadınlarıyla beraber yediği ispatlanmıştır Almanyalı eşi de bu konu hakkında onu deşifre etmiştir onun parasınıda yemiştir yetmediği gibi bir çok müslümanı zanda bırakmıştır bunlarıda ortaya çıkaran ebu izzet isimleri kardeşimiz bu konu hakkında hemm tanıklık yapmış hemde onunla ilgili tüm herşeyi deşifre etmiştir zanda bırakılan ebu yasir turki zekeriya kardeşimiz hakkındada iftira atarak onun adını lekelemiştir Emir selahaddin azeri bir beynat yayınlayarak ebu yasiri temize çıkarmıştır 2010 yılındada Taliban Şeriat Mahkemeside Ebu yasir Hakında tezkiye vermiş Mustafa seyfullah kılıç Hakkında Ajan Olduğuna dair Hüküm Vermişti Bu Karar İnternette Yayına Verilmişti Bunun Hakkında Elimde Delilde var İnşallah sitede Yayına Vereceğim tüm Kafalardaki soru işaretleri Ortadan kalksın...
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
delil 1....

Taifatul Mansura Cemmatından Önemli Beyanat
Esselamun aleykum Benim Müslüman kardeşlerim
Ben Taifatul mansura cemaatının genel emiri selahaddin Azeri
Bildiğiniz üzere bir zamanlar cemaatımız adına kurulan alcihad.com al-kahf medya kurulmuştu
Medya alanımızda cemaatımızın medya ve sözcü emiri olarak ebu yasir turki atanmış
ve cemaatımız medya işlerini yürütüyordu
kendisi cemaatımızın medya işlerini yürüttüğü sırada ebu yasir turki kendi istek ve rızası ile görevinden istifa etti.
Onun yerine cemaatımız içerisinde bulunan suraka kardeşimizi tayin etmiştik
bu kısa zaman içerisinde bir anda mustafa Seyfullah kılıç tarafından ebu yasir turkiye 1000 dolar para yollandı diye tarafımıza bilgi verldi
hatta dekont dahi yollamıştı bize. biz bu işi ciddiye alıp
Ebu yasir turkiye bu konu hakkında istişare ettik kendiside böyle bir cürmün işlemediğini bir tek mücahidin hakkına tenezzül etmeyeceğine dair bize bilgi verdi
ve bizdende bu konu hakkında somut delil istedi Bize ilk sıralar inanmadık kendisine bu küçük mevzu bir anda internetlerde konu oldu
Ebu yasir turki bizzat kendisi Afganistan islam emirliğinin kontrolü altında olan şeriat mahkemesine bu konuyu Hakkında dava açtı bizde mahkemeye gittik elimizde delil olmadığı için sanık olarak yargılandık .
1.sanık Selahaddin Azeri
2.sanık Süraka
3.sanık Zeynep
4.sanık Mustafa Seyfullah kılıç
mahkeme 3 hafta devam etti bu zaman zarfı içerisinde bize yollanan dekontun sahte olduğu anlaşıldı bu paranın ebu yasir turkiye değil başka bir şahsın adına yollandığı anlaşıldı ebu yasir turki hakkında delilimiz olmadığı için mahkeme huzurunda ebu yasir turki kardeşimizdir deyip mahkeme işlemlerini karara bağladık ve mahkemede ebu yasir turki hakkında tezkiye vermiştir (temiz) onun benim hakkımda ve Suraka, Zeynep hakkında elimde delil olmadığı için yalancı konumuna düştük mustafa Seyfullah kılıç hakkında ajan olduğuna dair hüküm kuruldu ebu yasir turki hakkında yapılan tüm şeyler iftira ve fitnedir elimizde ebu yasir hakkında delil yoktur ebu yasir turki bizim kesinlikle paramızı almamıştır böyle bir şey söz konusu olsaydı bu konu direk mahkemeye taşınırdı ve internet aracılığı ile size haber verilirdi
vesselam Allaha Emanetsiziniz
Afganistan islam emirliği
Taifatul mansura genel emiri
Selahaddin azeri
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
delil 2
tanık izzet yücal

dosya halinde link tıklayın
not webcam dan çektiğim için tam okunaklı değil ama amaç m.seyfullah hakkında söylenen gerçekler kendim yazsaydım insanların aklına cabalar gelirdi zamanım olursa dışarda tarayıcıdan taratacam inşallah
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
  • Dikkat! Malum Dolandırıcı Yine Sahnede!
    Kategori Okuyucu MektuplarıÇarşamba, 16 Ocak 2013 19:21





    KavkazJihad Editörüne İletişim bölümünden 16 Ocak 2013 tarihinde ulaştırılan "Dikkat! Malum Dolandırıcı Yine Sahnede!" isimli okuyucu mektubunu hiç bir ayrıntısına dokunmadan siz Müslüman kardeşlerimize sunuyoruz.

    Kavkaz Jihad
    * * *
    Dikkat! Malum Dolandırıcı Yine Sahnede!


    Bir süredir ortalarda görünmeyen ve hakkında Afganistan’da öldüğüne dair bilinçli haberler çıkartılan, Yürüyüş Grup’un liderlerinden Mustafa Seyfullah Kılıç yeniden sahnede.

    İstihbarat kaynaklarımız, Mustafa Seyfullah Kılıç adlı şahsın son birkaç aydır değişik kesimlerden insanlarla bir araya geldiğini, bu görüşmelerde kendisinin de bir Çeçen olduğunu ve “dağılmış durumda” olduğunu iddia ettiği Çeçenleri bir araya getirmek amacıyla Belçika’da ikamet eden Ahmet Tığıl adlı bir şahısla birlikte “Çeçenleri temsil edecek” yeni bir oluşum kurmak üzere olduğunu anlatarak “maddi ve manevi” destek talep ettiğini bildirdi.

    Mustafa Seyfullah Kılıç, Türkiye’deki Çeçen diasporası ve Avrupa’da ikamete zorlanmış sürgünzede Çeçenler için yabancı bir sima değil. Bu şahıs daha önce Cecen.Org adresindeki internet sitesini ve Müslümanların “Çeçenya” duyarlılığını kullanarak yıllarca “yardım” adı altında büyük miktarlarda paralar toplamış bir isim. Bununla yetinmemiş, bir süre Said Askhabov ile yakınlık kurarak önemli bağlantılarını olduğuna inandırtmış ve kendisini Çeçen hükümetinin “Ortadoğu ve Türkiye” temsilcisi ilan ettirmiş, Konya’da “Çeçen” adını kullanarak bir dernek kurmuştur. Ancak işlerinin planladığı gibi gitmediğini görünce, önce Kafkasya Emirliği’ne sığınmış ve hemen akabinde de Kafkasya mücahitleri adına Türkiye’de ve Avrupa’da para toplama işine girişmiştir.
    Yaptıklarının ortaya çıkması üzerine Cecen.Org adlı internet sitesinden “Yürüyüş Grup” adına yayınladığı açıklamada 300.000 Euro yardım parasına el koyduğunu açıklamış ve şehit olan kardeşlerimiz İslam Janibekov ile Musa Atayev’i tehdit etmiş, hatta bu tehditlerin ardından da bu kardeşlerimiz sırayla infaz edilmiştir. Türkiye ulusal medyasında cinayetlerin ardında olabileceğine ilişkin pek çok haber yayınlanmıştır. Hemen ardından ruhsatsız silah bulundurmaktan hakkında açılan davada mahkum olmuştur, ilginçtir karar açıklanmadan kısa bir süre önce Avrupa’ya kaçmıştır.
    Bu arada Almanya hükümeti de “Yürüyüş Grup” adına açtığı davalar aracılığıyla grubun hesaplarındaki paraları bloke etmiştir. Bu sırada İslami çizgide yayın yapan çeşitli medya kaynaklarında, Mustafa Seyfullah Kılıç’in Afganistan’da “şehit” olduğu haberleri gündeme pompalanmıştır. 2012 yılında yeniden Türkiye’de ortaya çıkan şahıs 2013 yılı ile birlikte ekmek kapısı olan “Çeçen mücahitler” için yardım toplama kampanyalarına kuracaklarını ilan ettiği yeni organizasyon ile dönmeyi hedeflemektedir.

    Son bir not olarak belirtilmelidir ki, malum şahıs daha önce hapis yatmış, geçmişi ve bağlantıları son derece karanlık bir kişidir; ayrıca hakkında hem Avrupa’da hem de Türkiye’de açılmış onlarca dava vardır.

    Kafkas-Çeçen davasına gönül vermiş ya da bu davaya muhabbet besleyen kardeşlerimizi, Kafkas-Çeçen diasporalarını ve tüm temiz kalpli insanları Mustafa Seyfullah Kılıç adlı şahıs hakkında uyarıyor ve herhangi bir irtibat kurmamalarını salık veriyoruz. Şahsın faaliyetlerini sürdürmesi halinde, hem Çeçen olmadığına ilişkin belgeleri, hem de yürüttüğü kirli işlerin belgelerini doğru haberleri yaydığına inandığımız medya kaynakları ile yayacağız.

    Allah’a emanet olunuz!

    Kafkasya İstihbarat Çalışmaları Grubu




    Şamil Süreyya
    Perşembe, 17 Ocak 2013 19:50Bu sahtekarın İBDA ve İbda'cılarla alakası yoktur. İbdacılarıda dolandırmıştır, kendisi de söylemiştir ben İBDA'cı falan değilim diye ama insan dolandırıcı olunca papaz kılığınada girer maymun kılığınada.

    "Mustafa Seyfullah Kılıç’ın Afganistan’da “şehit” olduğu haberleri gündeme pompalanmıştır." işin bencesi kendi şehadet haberini yapan alçak bir soytarıdır o.

    Bir ara en yakını olan kişi yazmıştı bana;

    "Abi haberiniz olsun bu it sizin ismininizi kullanıyor Almanyada, aramız iyidir onunla sık sık görüşüyoruz diye yalan söylüyor"

    Tekrar ediyorum o pisliğin İBDA ile bir alaksı yoktur...
    [*]
    3666352308709c4a728dc24a0d771ccc

    Abdullah
    Perşembe, 17 Ocak 2013 02:25Selamun Aleyküm.Vallah ben bu kişiyi kurduğu çeçen.org jihadmedia gibi sitelerden tanıdım ve hakkında onlarca söylenen şeyler doğrumudur yanlışmıdır bilmem.O yüzden bu konularla ilgili pek yorum yapmam.Ama benim takıldığım tek nokta eski sitesi jihadmedia ve şimdiki sitesi gencbakis.org ta habire pkk yanlısı haberler yapmayı adet haline getirmesidir.Irak ta amerikalıların sadık köpekliğini yapan Kuzey Iraktaki Kürt Münafıkları ve ülkemizdeki aynı şekilde Münafıklık yapan Müslümanlara eziyet çektiren yüreklerine korku salan ve kafirlerle işbirliği yapan bu gibi insanları ''zavallı birer Müslüman'' gibi lanse etmesi onun ne amaçla yayınlar yaptığının kanıtıdırç gencbakis.org sitesine girip bu dediklerimi kendinizde görebilirsiniz.
    kaynak : kavkazjihad
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned


acelesimi var dahası çokkkkkkk pkk yanlsı haber yapması başlı başına yeterde artar diye düşünüyorum adam kürt kanalında neler anlatıyor resmen onları övüyor
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Ünlü dolandırıcıya THKP-C gözaltısı!Antakya Samandağ gözaltılarına bir yeni isim daha eklendi. Adı skandallarla anılan M.Seyfullah Kılıç polislerce yakalandı.05 Aralık 2013 Perşembe 04:24










unlu_dolandiriciya_thkp_c_gozaltisi_h6820.jpg


Takva Haber / Haber Merkezi

THKP-C Acilciler Örgütü’nün Suriye’deki karargahına giderek dayanışma mesajları veren Mustafa Seyfullah Kılıç’ın İstanbul’daki evine Terörle Mücadele Şubesi ekipleri baskın yaptı.
Genç Bakış Dergisi isimli sanal bir dergi adına gazetecilik yaptığı iddia edilen Kılıç’ın internet sitesinin de kapandığı gözlendi.

Seyfullah Kılıç Kimdir?

İslami camianın içinde bir süre faaliyet gösteren Kılıç, Çeçen-Rus savaşı esnasında çok kısa bir süre Çeçen direnişi yanlısı bir dergi çıkartmıştı.

Kılıç bu sayede Çeçen direnişçiler hakkında bilgi sahibi olmuş, İstanbul’da yardım faaliyetlerinin organizasyonunda yer almıştı.

Bu sırada hakkında ortaya atılan çeşitli spekülasyonlar üzerine (genç kızları kandırıp evlenme, mücahidlerin parasını çalma vs.) bir süre izini kaybettirmiş, hakkında Afganistan’da ABD askerleri tarafından öldürüldüğü şeklinde yalan haberler yayınlanmıştı.

Ancak, Kılıç’ın Suriye’de muhalefet hareketinin başlamasını müteakip yeniden ortaya çıkarak çeşitli paylaşım siteleri üzerinden faaliyetlerine devam ettiği biliniyordu.

mustafa-ve-sebbiha.jpg


Seyfullah Kılıç’ın Esed rejimini destekleyen çeşitli yazılarını kendi internet sitesi aracılığıyla yayınladığı, bu yazılarında başta Özgür-Der, İMKANDER ve İHH olmak üzere bazı dernekleri hedef gösterdiği bilinmekteydi.

Bu yazılarda özellikle Suriye direnişine katılan Çeçen direnişçiler hakkında enformatik bilgileri manipülatif bir üslup ve istihbarat bilgileri şeklinde paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Reyhanlı katliamını yapan örgütün lideri Mihraç Ural ile yazışmalarını facebook üzerinden alenen gerçekleştiren Kılıç’ın son olarak örgütün Suriye’deki kampını ziyaret etmesi, örgütle olan ilişkisini gözler önüne serdi.



 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
delil 3
AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ
WEZİRİSTAN ŞERİAT MAHKEMESİ
1.CELSE 05.07.2010
HAKİM: EMİRUL MOLLA MUHAMMEDİN EMRİNDE OLAN (AHMED JAN)
HEYET: WEZİRİSTAN İSTİHBARAT BAŞKANI,MUHACİRLERİN EMİRİ,DOĞU BÖLGESİ CEZAEVİ EMİRİ
TERCÜMAN : PEŞTU DİLİNDEN TÜRKÇEYE ÇEVİREN (RİYAZULLAH)MUHACİRLERİN ENSARI
DAVACI: EBU YASİR TURKİ
SANIKLAR : TAİFATUL MANSURA MECMUASI EMİRİ SELAHADDİN AZERİ
EBUCİHAD (SÜRAKA)
TÜRKİYEDE BULUNAN MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ VE ZEYNEP
SUÇ: İFTİRA
KONU:
DAVACI EBU YASİR TURKİ İFADESİNDE :
SELAHADDİN AZERİ ÇARŞI PAZARDA ONUN CEMAATINDA BULUNAN EBU CİHAD İLE BERABER BENİM ONLARIN PARASINI ALDIĞIMI SÖYLEMEKTELER BENDE ONLARDAN BU PARANIN BANA ULAŞMADIĞINI SÖYLEDİM BUNU İNSANLAR ARASINDA İFTİRA ATMAKTANSA BANA GELİP SÖYLEMELERİ DAHA UYGUN OLMAZMIYDI ŞUAN HEM PAZARDA HEMDE İNTERNET ORTAMINDA HAKKIMDA ÇOKÇA İFTİRALAR DOLAŞMAKTA KENDİ ADIMI TEMİZLEMEKTE ZORLANIYORUM EĞER BEN ONLARIN PARASINI ALMIŞSAM BUNU DELİL İLE MAHKEMEYE SUNMALARI GEREKMEKTE BU HABERLER ADIMI KARALAMAK İÇİNSE AYNII YOL İLE ADIMI TEMİZE ÇIKARACAK BİR BEYANAT YAZARAK ADIMI TEMİZE ÇIKARMALARIDIR VE HAKLARINDA KURAN VE SÜNNETE DAYILI YAPTIRIMIN UYGULANMASINI MAHKEMEDEN TALEP EDİYORUM.
TAİFATUL MANSURA MECMUASI SELAHADİN AZERİ SAVUNMASINDA:
MAHKEMEYE GELMEDİ
EBU CİHAD SAVUNMASINDA:
MAHKEMEYE GELMEDİ
MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ İLE ZEYNEP SAVUNMALARINDA :
TÜRKİYEDE OLDUKLARI İÇİN MAHKEMEYE GELMEDİLER
KARAR:
DELİLLERİN TOPLANMASI VE ŞÜPHELİLERİN İFADESİNİN ALINMASI İÇİN 12.07.2010 TARİHİNE BIRAKILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.
HAKİM: EMİRUL MOLLA MUHAMMEDİN EMRİNDE OLAN (AHMED JAN)
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ
WEZİRİSTAN ŞERİAT MAHKEMESİ
2.CELSE 12.07.2010
HAKİM: EMİRUL MOLLA MUHAMMEDİN EMRİNDE OLAN (AHMED JAN)
HEYET: WEZİRİSTAN İSTİHBARAT BAŞKANI,MUHACİRLERİN EMİRİ,DOĞU BÖLGESİ CEZAEVİ EMİRİ
TERCÜMAN : PEŞTU DİLİNDEN TÜRKÇEYE ÇEVİREN (RİYAZULLAH)MUHACİRLERİN ENSARI
DAVACI: EBU YASİR TURKİ
SANIKLAR : TAİFATUL MANSURA MECMUASI EMİRİ SELAHADDİN AZERİ
EBUCİHAD (SÜRAKA)
TÜRKİYEDE BULUNAN MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ VE ZEYNEP
SUÇ: İFTİRA
KONU:
DAVACI EBU YASİR TURKİ İFADESİNDE :
DAHA ÖNCEKİ İFADELERİMİ TEKRAR EDERİM BU ŞAHISLAR KÜFRÜN MAHKEMELERİNE GİDERKEN ALLAHIN MAHKEMESİNE NEDEN GELMİYORLAR
TAİFATUL MANSURA MECMUASI SELAHADİN AZERİ SAVUNMASINDA:
MAHKEMEYE GELMEDİ
EBU CİHAD SAVUNMASINDA:
MAHKEMEYE GELMEDİ
MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ İLE ZEYNEP SAVUNMALARINDA :
TÜRKİYEDE OLDUKLARI İÇİN MAHKEMEYE GELMEDİLER

MÜŞTEKİ : TÜRK ASILLI ALMANYADA OTURAN MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇIN EŞİ (SALİHA)
DELİL: SES KAYDI VE MAİL YOLUYLA GÖNDERDİĞİ YAZISI
KARAR:

DELİLLERİN TOPLANMASI VE ŞÜPHELİLERE MAHKEME GÜNÜNÜ BİLDİREN CELP KAĞIDI YAZILMASINA VE BU ŞEKİLDE İFADELERİNİN ALINMASI İÇİN 19.07.2010 TARİHİNE BIRAKILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.
HAKİM: EMİRUL MOLLA MUHAMMEDİN EMRİNDE OLAN (AHMED JAN)
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ
WEZİRİSTAN ŞERİAT MAHKEMESİ
3.CELSE 19.07.2010
HAKİM: EMİRUL MOLLA MUHAMMEDİN EMRİNDE OLAN (AHMED JAN)
HEYET: WEZİRİSTAN İSTİHBARAT BAŞKANI,MUHACİRLERİN EMİRİ,DOĞU BÖLGESİ CEZAEVİ EMİRİ
TERCÜMAN : PEŞTU DİLİNDEN TÜRKÇEYE ÇEVİREN (RİYAZULLAH)MUHACİRLERİN ENSARI
DAVACI: EBU YASİR TURKİ
SANIKLAR : TAİFATUL MANSURA MECMUASI EMİRİ SELAHADDİN AZERİ
EBUCİHAD (SÜRAKA)
TÜRKİYEDE BULUNAN MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ VE ZEYNEP
SUÇ: İFTİRA
KONU:
DAVACI EBU YASİR TURKİ İFADESİNDE :
DAHA ÖNCEKİ İFADELERİMİ TEKRAR EDERİM BU CELSE KARAR VERİLMESİNİ İSTİYORUM HUZURDA SELAHADDİN AZERİ EBU HAMZA CEMAATİNİN EMİRİ EBU HAMZA VE MÜCAHİDLERDEN ABDULMECİT TE BURADA BU CELSE KARAR VERİLMESİNİ TALEP EDERİM
TAİFATUL MANSURA MECMUASI SELAHADİN AZERİ SAVUNMASINDA:
BEN VE EBU YASİR KARDEŞİZ BİZDE MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ TARAFINDAN ALDATILDIK BİZİM ADIMIZA TOPLADIĞI 5000 DOLARIDA BİZE İADE ETMEDİ BELKİ BU SEBEBLE BİZLE EBU YASİRİN ARAMIZI BOZMAK İÇİN BÖYLE BİR TEFRİKA SOKTU BİZE YOLLADIĞI DEKONT ASILIZ ÇIKTI EBU YASİRDEN HELALLİK İSTİYORUM
EBU CİHAD SAVUNMASINDA:
TÜRKİYEYE DÖNDÜĞÜ İÇİN MAHKEMEYE GELEMEDİ
MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ İLE ZEYNEP SAVUNMALARINDA :
TÜRKİYEDE OLDUKLARI İÇİN MAHKEMEYE GELMEDİLER

MÜŞTEKİ : TÜRK ASILLI ALMANYADA OTURAN MUSATA SEYFULLAH KILIÇIN EŞİ (SALİHA) YOLLADIĞI YAZISINDA :
MUSTAFA BENİM EŞİMDİR AMA ŞUAN CANIMI KURTARMAK İÇİN ALMANYAYA KAÇTIM BEN TANIĞIMM O BÜTÜN MÜCAHİDLERİN PARASINI ÇALMIŞTIR BENDEDE ALMANYADAKİ ANNEM İÇİN 60 BİN EURO ALDI AMA EV ALMADI ONUN ALMAN AJANI OLDUĞUNA DAİR ŞÜPHELERİM VAR EBU YASİR ADINI KULLANARAK PARA TOPLAMIŞTIR İNSANLAR BU PARALARI SANKİ EBU YASİR ALMIŞ GİBİ İZLENİM OLDU O MASUMDUR ALLAH İÇİN BU ADAMI ÖLDÜRECEK KİMSE YOKMU HERKESLE EVLENİP BOŞANIYOR BENDE ONDAN ARTIK BOŞANDIM BU DURUMU EBU İZZET İSİMLİ KİŞİYEDE SÖYLEDİM
DELİL: SES KAYDI VE MAİL YOLUYLA GÖNDERDİĞİ YAZISI
KARAR:

DELİLLERİN TOPLANMIŞ OLAMSI
1 EBU YASİR HAKKINDA ŞÜPHE OLAMADIĞI ONU EBU YASİRİ İYİ BİLEN : WEZİRİSTAN İSTİHBARAT BAŞKANI,MUHACİRLERİN EMİRİ,DOĞU BÖLGESİ CEZAEVİ EMİRİ DE EBU YASİR HAKKINDA ŞÜPHE DUYMADIKLARI İÇİN EBU YASİRİN İYİ BİR MÜCAHİD OLDUĞUNDAN HAKKINDA TEZKİYE YAZDIRILMASINA
2 TAİFATUL MANSURA MECMUASI SELAHADİN AZERİ , EBU CİHAD VE ZEYNEP HAKKINDA YAPTIKLARI BU CÜRÜMDEN DOLAYI İFTİRACI KONUMA DÜŞTÜKLERİNDEN DOLAYI AYNI YOL İLE EBU YASİR HAKKINDA TEZKİYE YAZILARAK VE PAZARDA BU YOL İLE HERKESE DUYURACAK ŞEKİLDE BUNUN FİNE VE İFTİRA OLDUĞUNU SÖYLEMELERİNE
3 MUSTAFA SEYFULLAH KILIÇ HAKKINDA DAHA EVVELDE BÖYLE ŞİKAYETLERİN YOĞUN OLMASI VE TALİBAN ADINI KULLANARAK İŞ YAPMASI VE ONUN HAKKINDAKİ MÜŞTEKİLERİ ŞUAN BULMAK ZOR OLDUĞUNDAN EŞİNİN YOLLADIĞI MAİL VE SES KAYDI MÜCAHİDLERİN PARASINI ÇALDIĞI AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ ADINI KULLANMASIDA DİKKATE ALINARAK HAKKINDA AJAN OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİ AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ TOPRAKLARINA GELDİĞİ ZAMAN TUTUKLANMASINA BURADA BULUNAN ŞAHİTLER VE HEYET HUZURUNDA KARAR VERİLMİŞTİR.12.07.2010

HAKİM: EMİRUL MOLLA MUHAMMEDİN EMRİNDE OLAN (AHMED JAN)
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
bu mahkeme kararından hemen sonra selahaddin azeri bu beyanatı yazmıştır..


delil 1....

Taifatul Mansura Cemmatından Önemli Beyanat
Esselamun aleykum Benim Müslüman kardeşlerim
Ben Taifatul mansura cemaatının genel emiri selahaddin Azeri
Bildiğiniz üzere bir zamanlar cemaatımız adına kurulan alcihad.com al-kahf medya kurulmuştu
Medya alanımızda cemaatımızın medya ve sözcü emiri olarak ebu yasir turki atanmış
ve cemaatımız medya işlerini yürütüyordu
kendisi cemaatımızın medya işlerini yürüttüğü sırada ebu yasir turki kendi istek ve rızası ile görevinden istifa etti.
Onun yerine cemaatımız içerisinde bulunan suraka kardeşimizi tayin etmiştik
bu kısa zaman içerisinde bir anda mustafa Seyfullah kılıç tarafından ebu yasir turkiye 1000 dolar para yollandı diye tarafımıza bilgi verldi
hatta dekont dahi yollamıştı bize. biz bu işi ciddiye alıp
Ebu yasir turkiye bu konu hakkında istişare ettik kendiside böyle bir cürmün işlemediğini bir tek mücahidin hakkına tenezzül etmeyeceğine dair bize bilgi verdi
ve bizdende bu konu hakkında somut delil istedi Bize ilk sıralar inanmadık kendisine bu küçük mevzu bir anda internetlerde konu oldu
Ebu yasir turki bizzat kendisi Afganistan islam emirliğinin kontrolü altında olan şeriat mahkemesine bu konuyu Hakkında dava açtı bizde mahkemeye gittik elimizde delil olmadığı için sanık olarak yargılandık .
1.sanık Selahaddin Azeri
2.sanık Süraka
3.sanık Zeynep
4.sanık Mustafa Seyfullah kılıç
mahkeme 3 hafta devam etti bu zaman zarfı içerisinde bize yollanan dekontun sahte olduğu anlaşıldı bu paranın ebu yasir turkiye değil başka bir şahsın adına yollandığı anlaşıldı ebu yasir turki hakkında delilimiz olmadığı için mahkeme huzurunda ebu yasir turki kardeşimizdir deyip mahkeme işlemlerini karara bağladık ve mahkemede ebu yasir turki hakkında tezkiye vermiştir (temiz) onun benim hakkımda ve Suraka, Zeynep hakkında elimde delil olmadığı için yalancı konumuna düştük mustafa Seyfullah kılıç hakkında ajan olduğuna dair hüküm kuruldu ebu yasir turki hakkında yapılan tüm şeyler iftira ve fitnedir elimizde ebu yasir hakkında delil yoktur ebu yasir turki bizim kesinlikle paramızı almamıştır böyle bir şey söz konusu olsaydı bu konu direk mahkemeye taşınırdı ve internet aracılığı ile size haber verilirdi
vesselam Allaha Emanetsiziniz
Afganistan islam emirliği
Taifatul mansura genel emiri
Selahaddin azeri

yazıların orjinalini yukaraıda link halinde vermiştim
taliban tarafındanda ajan olduğu tespit edilmiştir ve hakkında afganistana girdiği andan itibaren tutuklama kararıda çıkmıştır...
onun hakkında daha çok delil var inşallah
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
bu mahkeme kararının yazılı bir kopyası yok mu ?
 
halid.bin.velid Çevrimdışı

halid.bin.velid

Üyeliği İptal Edildi
Banned
ahim ladedik şimdi yanlış anlamadıysam

ebu izzet künyeli kişi
izzet yücal oluyor

peki bu olayın neresinde yer alıyor ebu izzet ? mustafa seyfullah kılıç ilemi çalışıyor yoksa ebu yasir ilemi çalışıyorlardı ??

şimdi benim hatırladım bişey varsa ebu izzet en son ebu yasir atılan iftira diyor ve haklı çıkartıyordu delillerle bir ara facebook gürüşmüştük şahsen benim kalbim mutmayin olmuştu ebu yasir paraları çalmadagına dahil yani mustafa seyfullah kılıç ajan oldugu yani bir hayin oldugunu söylüyordu facebook üstünde

eyer ebu izzet mustafa seyfullah kılıç ile çalışıyorsa bu yapılanlar oyunmuydu danıklı dövüşlü bir oyunmuydu


Neden böyle düşündümüde söyleyim şuana kadar ebu izzet hiç bir açıklama gelmedi bayadır facebook adresinede girmiyor ve bir çok mesaj attım cevap alamadım ondan böyle bir şüpe duymaktayım ve cemaatler içinde tanınmıyan biri bu daha da şüpeyi artırıyor bendeki
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
ebu izzet mustafa seyfullah kılıcın kirli çamaşırlarını ortaya çıkarıyordu ebu yasirin masum olduğunu söylüyordu yani ebu izzet ebu yasir ile beraber çalışıyordu aynen ahim ebu izzet kardeşten Allah razı olsun ebu izzet olmasaydı bir çok gerçek ortaya çıkmazdı ebu izzet herzaman müslümanların yanında oldu msutafa sefulah kılıc gerceğini onun münafık olduğunu ortaya çıkardı ebu yasirinde masum olduğunu onu kandırdıklarını adını kullandıklarını ortaya çıkardı yukarıda link verdim orda ebu izzetin nekadar kaliteli biri olduğunu anlardın
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
bak site içerisinde yapılan yorumlardan bazıları :

cenk.12
user-offline.png

ÜyeYeni Üye
Üyelik tarihiEylül.2012
Mesajlar46


icon1.png





dogru baya bir uzar gider konu cihadmedya sözcüsü olan ebu yasir şöyle bir beyanı vardı (
Türkiye İslami Kurtuluş Cephesi ) birlik sadece egitim üstüne anlaşmışlardı ve sonralardanbunu kuran gerçek isim arka perde oynayan mustafa seyfullah kılıç oldu ortaya çıktı ve hemen bir beyanat yayınlandı ve anlaşmanın bozuldunu bozulma sebebin alınan bir istibaratan dolayı kuruluş m.kılıç ait oldunu ve bu kuruluşla kesinlikle bir anlaşma olmayacanı söylemişti bu olayı ebu izzet isminde bir ahi ortaya çıkardı saten yanlış hatırlamorsam 2 yıl önce hatırlarsanız zekeriyanın çoçugu cihad çagrısı yapmıştı bu video yayınlamazından sonra ebu izzet ve dört kişi içeriye alınmıştı ebu yazir yani zekeriyada şu an içerde oldunu biliyom kandıra da olçak yüksek itimalle bu olayda bende ebu yasirin yardım paralarını yedi diye düşünmüştüm sonradan işler baya deyişti adam harbiden şehit mücahit ailerine yardım topluyormuş m.kılıç yüzünden çok günahını aldık kardeşin Allah af etsin











Ben bu tevhide sahib oldum olalı birileri birilerinin arkasından hep konuştu konuşanlara baktıgın zaman gercekten ayakkabı numarasından başka numarası olmayan insanlar mustafa kılıc mıdır kalkanmıdır ben tanımam ama zekariyya yı tanırım size tavisyem Allahtan korkmanız burdaki konuştugunuz konular içi boş olan herkes kendine baksın bende öyle....
 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Et Tevhid vel Cihad
user-offline.png

ÜyeSade Üye
Üyelik tarihiMayıs.2012
Mesajlar193


icon1.png
Bu kardeşte zekeriya hakkında bunların iftira olduğunu söylüyor .kardeş bana masal okuma şerii ölçülerle konuş elinde kanıt varmı senin afganistanda net baglantısı olamaz yokmu diyorsun delili olan cıksın öne yoksa islama göre iftiracı durumuna düşersiniz adam kandırada yatıyor soru sormak isteyen yazsın sorusunu alsın cevabını burda lakırdı yapmaya gerek yok....















Bu kardeşte zekeriya hakkında olanlarınn iftira olduğunu çok açık şekilde beyan ediyor canlı tanık :




03.Kasım.2013, 15:58#15
hakdava
user-offline.png

banned.jpg
Yeni Üye
Üyelik tarihiKasım.2013
Mesajlar20


icon1.png
ben olaylara müdahale etmekk istemem ama şu varkikendini ve haddini bilmez bir kaç kişi bilip bilmeden ortaya fitne atıyorlar şunu söylemekk isterimki

din ile uğraşmayan elbet böyle fitne ile uğraşır şimdi sorsam bu sanal alem kendimi size ben buyum ve şuyum şeklinde tanıtırım sizde herhalde inanırdınız ben zekeriya denilen arkadaşıda çok iyi tanırım m.seyfullahh kılıçıda mustafananın ne mal olduğu aşikardır çeçenleride doalndırmış bir şahıstır ben kimsenin nefsini ortaya çıkarmak için bunları yazmıyorum sadece allahtan korktuğum için bu satırları yazıyorum bende ben bizzat pakistanda zekeriyayı gördüm bu yapılan fitneleri oturup anlattım daha sonra onun hall ve hareketini takip ettim hatta ordaki türklerde öyle bir gün şehit düşen tüürklerin emiri olan salih abiyle konuştuk bir nasihat amaçlı mahkeme kuruldu zekeriyada geldi işte olaylar dış yüzüyle bilindiği için fitne uzayıp gidiyor ama allahın mahkemesi olunca bazı iç detaylarda ortaya çıkıyor zekeriya iyi niyetli olup bazı çalışmalar yapıyor hataları varmı var şöyleki emirlerle danışmayıp kendi haliyle karar veriyordu oda kendince talibana bağlı olduğu için talibanla görüşüp karar alıyormuş yapması gerekende budur ama ne varki taliban türkiyenin yapısını bilmiyor tek hatası istişaresiz iş yapması haricinde yaptığı çalışmalar yerli yerinde nefsi için yaptığı birşey yok salih abide diğer mücahitlere çok faydası olmuştur bunu bizat bilmeyen göremyen anlayamaz ancak tavsiyem şudur allah ayette derki isra 36.ayet : Hakkında kesin bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine düşme. Çünkü kulak, göz ve kalp, bunların hepsi ondan sorumludur. velhasıl uzun oldu galiba aslında çok şey yazmak isterdim zekeriya kardeşi temiz bilirim bu iş için bedel ödemiştir herkesin gizli açık günahları vardır değilmi buda allaha kalmış bir iştir zekeriya hakkında yapılan iftiralara mustafa denilen kişinin eşleriden 2 tanesi tanıklık yapmıştır haricinde bazı müslümanlarda tanıklık yapmıştır zekeriyanın masümiyeti hakkında bende önceden kötü zanda bulunduğum için zekeriyada helallik aldım allah o kardeşin yardımcısı olsun bu karı kız muhabbetine gelince birçok müslüman biliyorum fesbukta karı kızıla konuşan onun için herkes nefsine baksın tabiki istisnalar hariç gerisi Allah Kalmış Bir Allah herşeyin en iyisini bilendir



 
L Çevrimdışı

ladedik

Üyeliği İptal Edildi
Banned
evet şimdiye dek delil yoktu birileri birilerin arkasından hep konuştu işte deliller ortada zekeriyanın masum olduğu ortada m.seyfullahın aldatmasıyla zekeriyanın adını kullnmasıyla herkes ebu yasiri kötü bildi halbuki delil ve gerçekler bunu göstermiyor biri Allah için hizmet ederken arka planda biride kardeşin adını kullanarakk paralar toplamış ve çalmış şimdi sana sormak isterim burası sanal alem şimdi ben senin adını bilsem ve desemki ben halid.bin.velid para toplasam senin günahın ne ? adını kirleten ben olurum değilmi ebu izzete ulaşmanın yolunu bulsam onda daha çok açık deliller var bu konular hakkında işte deliller orjinallerini lik halinde verdim indirirsen görürsün ahim...

 
Üst Ana Sayfa Alt