Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Şu An ve En Son Okuduğunuz Kitabın Adı Nedir ?

عبد الرحمن Çevrimdışı

عبد الرحمن

قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم
İslam-TR Üyesi
En son: Seyahatname, Ihsan S. Sırma

Şu an: Zafere götüren yol - Boykot; iki tane makaleden oluşuyor

select.php


ve Petrol Fırtınası; Petrol şirketleri arasında yaşanan mücadeleler (19. ve 20. yy), bunların siyasete ve savaşlara tesiri ve bu uğurda ölen insanlara hiç acınmamasını konu alıyor. Yazar bu kitabı yazdıktan sonra odasında esrarengiz bir şekilde ölü bulunmuş.

select.php
 
Devlet-i 'Aliyye Çevrimdışı

Devlet-i 'Aliyye

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Mustafa İslamoğlu, YÜREK DEVLETİ:

pr_01_1364_max.jpg


Çevre kirliliğinden daha vahim olan, duygu ve düşünce kirliliği. Ardı arkası gelemeyen yürek işgalleri. Sevgi katliamı. Organlar arasında süren 'iç savaş'. Bireysel düzenler, puthaneye dönen kalpler, bakat kör gözler, uyuyan şuurlar, çalınan duygular, vahim birkişilik zaafı olarak dengesizlik... İrfan, ihsan, takva ve bunların oluşturduğu iç zenginlik, derinlik, gaybiyet ve olgun şahsiyet. Bütün bunlar mı? Boşverin. Bunlar SİZİN sorununuz. Hem, bu dünyada kurtulmayı bekleyen nice topraklar, ülkeler, toplumlar ve bireyler var. Kurtarmamız gerekli ONLARI. Baksanıza falan yer de "işgal" edildi. Kimkurtaracak şimdi ONLARI? Karar sizin ama, iyisi mi siz yine de bu kitabı okumayın. Çünkü bu kitap, ONLARDAN değil, SİZDEN söz ediyor.

YÜREK DEVLETİ'nin devamı niteliğinde YÜREK FETHİ var. Yine Mustafa İslamoğlu'ndan:

pr_01_2518_max.jpg


Bu kitap, konusu itibariyle Yürek Devleti'nin bir devamı niteliğindedir. Okuyanlar iyi hatırlayacaklardır; Yürek Devleti, insanın kendi yüreğini nasıl fethedeceğini ele alıyordu. Elinizde tuttuğunuz bu eser de, Yürek Devleti'nin bittiği yerden başlıyor ve başka yüreklerin nasıl fethedileceğini ele alıyor. İşte bu sorulara verilmiş cevaplardan oluşan Yürek Fethi'ni nazik kollarınıza incitmeden bırakıyorum.
 
H Çevrimdışı

halitbinvelid

Üye
İslam-TR Üyesi
"ŞAMIN FAZİLETLERİ" (YAZARI UĞUR PEKCAN) bu kitabı okudum yukarda iddiamı dersiniz yahut iftira dersiniz böyle bir şey görmedim. Tam aksine fitnelerin önüne geçilmek için yazılmış çok güzel bir eser...İşid çokça eleştirmiş...Kitabı okuyan kimse yazarın işidle alakasını olmadığını göreceği gibi çoğu yerde çok acayip bir şekilde de eleştirmiş...
 
ibrahim bin hasan Çevrimdışı

ibrahim bin hasan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ehli sünnet vel-Cemaat ışığında
İslam Tarihinde İtikadi sapmalar
Prof.Dr Ahmed sa'd hamdan

Şiddetle tavsiye ederim
 
İkrime Çevrimdışı

İkrime

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kitabü'z Zühd Ahmed İbni Hanbel
 
ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
peygamberden parıltılar muhammed kutup bitti.
203447149_tn30_0.jpg
 
Üst Ana Sayfa Alt