Polis trtye dogru yola cikmis ,az sonra tutuklanacaklar
M Çevrimdışı musab99 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #81 Polis trtye dogru yola cikmis ,az sonra tutuklanacaklar
Çevrimdışı ::IM4M`UL-HAREMEYN:: Tevhid ve Cihad İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #82 Twitter'a giremiyorum şu an
H Çevrimdışı Hanefi mezhebi Üye İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #83 Böyle bişey olacağı hiç aklıma gelmezdi ya
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #85 ::IM4M`UL-HAREMEYN::' Alıntı: Twitter'a giremiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok ahi şuan.
::IM4M`UL-HAREMEYN::' Alıntı: Twitter'a giremiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok ahi şuan.
E Çevrimdışı eslem berire İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #86 Sokaga cıkma yasagı getırmıs tsk
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #87 eL_Muhacir' Alıntı: yorgunluktan uyuya kalmışım,bi uyandım darbe olmuş dedi hanım kaç saattir uyuyom yaw Genişletmek için tıkla ... Jazakallahu hayr akhi
eL_Muhacir' Alıntı: yorgunluktan uyuya kalmışım,bi uyandım darbe olmuş dedi hanım kaç saattir uyuyom yaw Genişletmek için tıkla ... Jazakallahu hayr akhi
Çevrimdışı ::IM4M`UL-HAREMEYN:: Tevhid ve Cihad İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #88 İbn Muhammed' Alıntı: sıkıntı yok ahi şuan. Genişletmek için tıkla ... Ben de girmiyor hocam. Sunucudandır belki.
İbn Muhammed' Alıntı: sıkıntı yok ahi şuan. Genişletmek için tıkla ... Ben de girmiyor hocam. Sunucudandır belki.
K Çevrimdışı Kozzsoy İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #89 azcık yurt dışı haber sitelerine bakayım onlar ne diyor ?
M Çevrimdışı musab99 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #90 https://twitter.com/UstAkilOyunlari Tutuklamalar baslamis ama duz asker tutukluyorlar anlamadim bende
https://twitter.com/UstAkilOyunlari Tutuklamalar baslamis ama duz asker tutukluyorlar anlamadim bende
E Çevrimdışı eslem berire İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #91 Canlı yayın trt gıttı suan ..catısma var
K Çevrimdışı Kozzsoy İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #92 parti il merkezlerine de el koymaya başlamışlar !
M Çevrimdışı musab99 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #94 Eger isyan basarili olursa evlerinizi temiz tutmaya calisin , malum misafirlere ayip olmasin
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #95 Ebu Hayseme' Alıntı: Neler geldi bu yaşta başq Genişletmek için tıkla ... Bende 14 yasinda olmak istiyorum ya =))
Ebu Hayseme' Alıntı: Neler geldi bu yaşta başq Genişletmek için tıkla ... Bende 14 yasinda olmak istiyorum ya =))
Çevrimdışı Ebu Hayseme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #96 Vay be...Yav nasıl bir hayat yaşadım ben ya olaylar olaylar.
Çevrimdışı ebu_zerr İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #97 Alın işte Tayyip şeriat getirecekti yaa oy verenlere ders olsun bundan sonra....
K Çevrimdışı Kozzsoy İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #98 evde yiyecek var mı harbi 80 de ekmek fırınlarına el koymuşlardı haberde geçince aklıma geldi !
E Çevrimdışı eslem berire İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #99 Bu konudan bıle gülecek bırsey cıkarıyorsunz cok gulmek kalbı karartır Dua edın
A Çevrimdışı Alkâme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Tem 2016 #100 İstanbuldayım mahallede insanlar dışarı düştü akp istanbul il başkanı insanları havalimanina cagiriyorlar belli caresizler
İstanbuldayım mahallede insanlar dışarı düştü akp istanbul il başkanı insanları havalimanina cagiriyorlar belli caresizler