Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

18 Saniye Dayanırsan Zekisin ...:)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
BEN 18.86 SANİYE DAYANABİLDİM BAKALIM SİZLER NE KADAR DAYANABİLECEKSİNİZ.  :lol:

http://www.ezberim.com/zekatesti.html

bu testi pilotlara yapıyorlarmış.Pilotlar yaklaşık 2 dakika, normal
birisi ise 18 sn kadar dayanabiliyormuş.Benden söylemesi...
Kırmızı kareyi mavi şekillerden ve siyah kenarlardan uzak tutarak stresinizi ölçün

H Çevrimdışı

hasna

Üye
İslam-TR Üyesi
yani şimdi bu stress mi ölçüyo o zamn ben bi ara doktora gidim :x 4-5 kere denedim 11 sn geçemedim ya!! oynamak isteyenleere bir uyarı; dikkat psikolojiniz bozabilir!! :) bozuk olduğunu öğrenirseniz daha bi bozulabilir!! :x

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bu oyunda 36 saniyeye ulaşanı gördüm arkadaşlar. bizim başkalarından ne farkımız varki. inanıyorumki aramızdan 36 yı geçenlerde olacaktır

H Çevrimdışı

hasna

Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:
bu oyunda 36 saniyeye ulaşanı gördüm arkadaşlar. bizim başkalarından ne farkımız varki. inanıyorumki aramızdan 36 yı geçenlerde olacaktır
çok uğraşmak gerekiyo ...başka yolu yok ..

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sen normal değilmisin yoksa

H Çevrimdışı

hasna

Üye
İslam-TR Üyesi
evet bak bilmiyodum sayende öğrenmiş oldum :) ya ne alaksı var kardeşim 5 kere oynadım 11snyi geçemedim benim psikoljim şuncacık şeye mi bağlı yanii adı üstünde oyun buu!! :)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Kırmızı kareyi mavi şekillerden ve siyah kenarlardan uzak tutarak stresinizi ölçün

diye bir açıklama var konu başında o yüzden dedim normalden farklı birisisin-
ayrıca sena kardeşim senide tebrik ederim sende normalden farklısın. dünya tersine döndü herhalde :lol:

H Çevrimdışı

hasna

Üye
İslam-TR Üyesi
tabi bu oyunda olmasa hiç farkedemezsiniz normal olmadığı :lol: ama sena kardeşim ben senin normal olmadığını fark etmiştim :)

S Çevrimdışı

sena__19

Üye
İslam-TR Üyesi
deli ' Alıntı:

diye bir açıklama var konu başında o yüzden dedim normalden farklı birisisin-
ayrıca sena kardeşim senide tebrik ederim sende normalden farklısın. dünya tersine döndü herhalde :lol:

niye dunya tersine dönüyo bakem hmmmmmmmmmmmmmm döferim seni heeeeeeeeee:p:p:p:p

M Çevrimdışı

mavera88

Üye
İslam-TR Üyesi
desenize ben rekor kırdım o zaman 57 saniye birinci denemede

itiraf ediyorummmm bu oyunu daha önce çok oynamıştım

L Çevrimdışı

loves

Üye
İslam-TR Üyesi
peki itiraf et bakalim ilk oynadiginda kacti :) bence 10 saniye falandir :)

Üst Ana Sayfa Alt