Arkadaslar nicin birbirinize kirici konustugunuzu anlamak mümkün degil. Ortada kafirlerin bayrami olan bir gün geldi gecdi ama siz birbirinizi yercesine anlasilmayacak sekilde birbirinize saldiriyorsunuz. Oysaki birbirinizi anlamaya calissaniz , karsi tarafa daha faideli olursunuz.
Burada tek tek isim belirtmeyecegim ancak lanli lunlu konusan görürsem banlayacagim. Ayrica kafirler gibi sevinen diye yazilan yeri bana alinti yaparsaniz o kisi hakkinda geregi yapilir. Burada kimse lanli lunku konusulmayi haketmedigi gibi kimse kimseye sucu bucu gibi sevininde diyemez.
@Hattab Amedi kardesim bence sen bu konudan cekilsen hayir olur, daha öncede demistim (mana olarak) ne kadar iyi niyetli olsanda, ne kadar samimi olsanda bu yol, yol degildir. Aslinda asil mesele oy verme ya da demokrasi yolunda olma meselesi degildir. Ve bunun burada anlasilacagini hic sanmiyorum. Cünkü af edersiniz meseleyi ..... yapma yarisina cevirmissiniz.
Demokrasinin d sini duyup midesi bulanan kardeslerime ricam, daha sakin olun, burada pkk kafiri yoktur, burada laikligi ya da demokrasiyi savunanda yoktur.
Aslinda sizlere güzel mesajlar verebildim Allahin izniyle ancak beni anlayabilmeniz icin ya doguda dogup büyümeniz ya da doguda en az 5 sene kalmaniz gerekirdi. Bakin senelerce hizbullah cemaatinden olan kardeslerde sia sempetizanligi vardi ve hatta tevhidi cemaatlerde bile humeyni sevdasi vardi.
Bundan 10-15 sene öncesinde bu kardeslere bunun yanlis oldugunu anlatamiyorduk, anlatiyorduk ama derdimiz kime, karsidakini dövmek mi yoksa gercekten anlatabilmek mi? Bakin bir sürec gecdi ve hamdolsun cok olmasada nitelikli bir kesim kimin ne mal oldugunu anladi.
Her ne kadar akp, hdp korkusundan hüdapari piyon olarak öne sürdüysede iclerinde gercekden islami hassasiyetle ortami pkk kafirine birakmayan bir cok kardes var. Ben bu kisilerin zamanla hakki görüp, ardindan güzel bir sekilde hak yolunda islama bizler kadar hatta bizlerden daha bir sevkle islama hizmet edecegi kanaatindeyim zira bir kürd kardesim gercekden dogru yolu bulursa bir cok agizda tevhidiyim diyeni cebinden cikarir. O topraklari bilen biri olarak konusuyorum ki zaten sizde görüyorsunuz kafir pkk imaninda nasil samimi, onlarin imanlarindaki samimiyetin acaba % kaci kendini tevhide nispet edenlerde var.
Adamlar kizlarinin dagda tecavüze ugrasip b... yoluna gidecegini bile bile daglara gönderebilmekte, putperestler canlari hic ugruna gidecegini bile bile gerek tc gereksede suan suriyede müslümanlarla hic düsünmeden savasabilmekte. Bakin sadece cani yazdim ki pkk icinde para döngüsüne hic giremedim. Tüm bunlar o bos davalarina olan inanclari.
Bizlerin ibret almasi gereken durum bizden oldugunu söyleyenlere tekme atmak olmamali tipki eskiden oldugu gibi yine yaptiklari hatalari güzelce anlatabilmekte tabi aslinda sorun yine bize geliyor ama acaba biz bunu görmeye cesaret edebiliyormuyuz.
Bakin bundan yine 12 sene evvelinden basladi cuma namazi kilinmaz vs. ee ne oldu kac ay devam edebildiler, önce cumaya giden kafir dendi ardindan bi kac ay cumaya gidememe ve ardindan patir patir dökülme.. Bununda sebebi bunun alti doldurulamadi.
1- gercekden cumaya gidilmemesinin nedeni anlatilamadi.
2- alternatif hic olusturulamadi
Bugün özellikle diyerbekirde tevhid suurunda yapilanmalar arttikca bu yolda olan kisilerin asil menhece gelecegini Allahdan ümid ediyorum. Bugun burada hararele tevhidi savunan kardeslerim gecmislerine bir baksinlar. Kisi pisligin icindeyken cevresinde güzel kokan bir cicek görmezse pisligin icinden cikamaz.Iste bizler, kendimizi davetci gören bizler artik halka inmemiz ve tane tane,yamulmadan saptirmadan dosdogru anlatmamiz gerekiyor ki , piyasada cok ciddi bir cevrede bulunmakta.
Ancak oturdugumuz yerden bu sekilde konusmaya devam edersek bugün akp nin hüdapari icine aldigi gibi yarin ayni seyler devam eder.
Konusacak cok sey var ancak konu sapiyor.
Lütfen biribinize olan yaklasiminizi gözden gecirin.
Koca koca adamlarin oya vacip dedigi ülkede samimiyetinden pkk kafirlerine bu sekilde karsi koymak isteyenlere daha yumusak olmak gerekir diye düsünmekteyim. Ha bu da demek degildir ki taviz verelim asla. Yapmamiz gereken tek sey, daveti ince ve nazik yapabilmek.