evet işte asıl mesele bu. Bende o keyfiyet yapanlardanım. Ama işte ben normalde bir kuru ekmeğe razı olacak, dünyadan bağlarını koparıp sadece Allaha yönelebilecek ve salih amel işleyecek bir insanım. Ama bu durumun içindeyim.
Sen anladığım kadarıyla kurtulmuşsun. Bu durumda bana ve benim gibilere yol göstermen gerekir. kafir olduklarını yüzüne vurmak değil... Bilakis kafir olduğumu kabul etmiyor değilim. Selametle kardeşim
Ben seni tekfir etmedim mubarek
Bende senin gibiydimm aramizdaki fark evde oturup isaret beklemektense cikip o isareti aramak gerekli ben bunu yapiyorum bunu anlatmak istedim.her inanan kimsenin bir cahiliye donemi vardir onemli olan bundan ashab gibi kurtulmaktir.
Ve su anda rabbimiz olan ALLAH zucelali vel ikram gogsumu kendi yolunda ilerledikce acmakta daha dune kadar hic birsey yapmadan beklerken bana kafir diyenler birseyleri yapmaya kalkincada gene kafir dediler bunu anlatmaya calisiyorum
Bu yolda ilk yanlisim olani duzeltmek icin cevremden yuz cevirip uzaklastim
Daha sonra namazlarimi aksaltmadan ezani duydugum vakit namaza kostum
Hep arapca okudugum kurani anlamlarini ogrenerek okumaya basladim
Ve sonuc olarak benim durumumda hidayete yakin kardeslerime nasihat edip kurandan ogutler anlatmaya basladim
Ne oldugu belli olmayanlardan once
Ne oldugu belli olan rasulallah ve ashabini ornek alanlari ornek almaya calistim ve sonuc olarak ne cikilmaz yollardan bi iznillah ciktim gunumuze ulastim
nasihat istemeden once nasihati dinleyip anlamak gerek
Bana gore demeden once ALLAH a ve rasule gore demek cok onemli
Bana gore diye birsey yok benim hayatimda en guzel dogrum bu oldu once
ALLAH a gore rasulallah a gore dir amacim
ve buldugum bu yol en guzel olani
Dene bunu
Yasam rasulallah a gore nasilsa oyle yasa