Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
program derken konudan bahsediyorsun sanırım. Her konu için geçerli. Kategoriler var bi sürü. Oralarda binlerce konular var. Soru-cevap bölümü var. Ne istiyosan o bölüme girip ordaki konularda yazman gerekiyor. Baktın konu yok sen açabilirsin ama kategoriye göre açman gerekiyor soruları. Bu tarz kişisel soruları ise bu gibi alakasız konulardan değil özel mesajla sorman gerekiyor yöneticilere.
Rabbim müslümanlar dinlerine(cihada) geri döndü izzeti tekrar bize ver bu ramazan ayı fetihler nasib eyle beşşar köpeğininde canını al. Hayırlı sahurlar
Es'selamu Aleykum ve Rahmetullah. Nasılsınız kardeşler. Gerçi kötü olursunuz bu mesajı görünce yine kurtulamadık bundan diye ama olsun. Size söz kitap bana gelirde şayet ben de olan bir kitap olursa ve ya kolayca ulaşabileceğim bir kitap olursa ulaşabileceğim bir kardeşe hediye edeceğim. Allah için seviyorum sizleri. Rabbim sizden razı olsun. Hayırlı sahurlar.
Es'selamu Aleykum ve Rahmetullah. Nasılsınız kardeşler. Gerçi kötü olursunuz bu mesajı görünce yine kurtulamadık bundan diye ama olsun. Size söz kitap bana gelirde şayet ben de olan bir kitap olursa ve ya kolayca ulaşabileceğim bir kitap olursa ulaşabileceğim bir kardeşe hediye edeceğim. Allah için seviyorum sizleri. Rabbim sizden razı olsun. Hayırlı sahurlar.