Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taberinin (rahimehullah) tefsirinden Cin Suresinin tercümesini yapıyoruz. sınavda hoca sureden bir kısım yeri soruyor ayrica sure hakkinda bilgi istiyor.
Bildiğin ayet geliyor sen ayete ayet sana gülümsüyor sonra bir harekede takılıyorsun omuydu değilmiydi Allahımm! Kurcalarken bi bakıyorsun herşey birbirine giriveriyor..
Bildiğin ayet geliyor sen ayete ayet sana gülümsüyor sonra bir harekede takılıyorsun omuydu değilmiydi Allahımm! Kurcalarken bi bakıyorsun herşey birbirine giriveriyor..
Aynen abi sen bu isi biliyorsun Bazen olmayan seyleri de ekleyebiliyorum. Allah affetsin. Su an incelemeye devam ediyorum. En ince ayrıntısına kadar herseyi tek tek ele almış. Mubarek imam o dönemde bu kadar kaynaği nasıl incelemis nasil yazmis sasirmamak hayran kalmamak elde değil. Allah Subhanehu ve Teala böyle samimi ve dinine hizmet eden alimlere rahmet etsin. Allahumme amin.
Aynen abi sen bu isi biliyorsun Bazen olmayan seyleri de ekleyebiliyorum. Allah affetsin. Su an incelemeye devam ediyorum. En ince ayrıntısına kadar herseyi tek tek ele almış. Mubarek imam o dönemde bu kadar kaynaği nasıl incelemis nasil yazmis sasirmamak hayran kalmamak elde değil. Allah Subhanehu ve Teala böyle samimi ve dinine hizmet eden alimlere rahmet etsin. Allahumme amin.
Usul tefsir tarihi vs gördük ama bu senede bu ilginç yontemi uyguluyorlar ilk baslarda bende sasirdim ama kolay guzel gidiyor o yuzden ses cikarmiyoruz
Tefsir dersi ayri usulu tarihi ayri onu karistirma zaten ☺ama tefsir dersinde dedigin yontemin savunulacak yani yok yani acik konusmak gerekirse.tek faydasi siz ogrencilere kolay gecme saglamasidir sanirim☺
Tefsir dersi ayri usulu tarihi ayri onu karistirma zaten ☺ama tefsir dersinde dedigin yontemin savunulacak yani yok yani acik konusmak gerekirse.tek faydasi siz ogrencilere kolay gecme saglamasidir sanirim☺
Telefondan direkt buraya resim koymam kolay mi acaba.peygamberin muaza her namazdan sonra okumasini tavsiye ettigi duayi yazacaktim yani ilgili hadisin resmini cekip atacaktim.ama pcyi ac vs ugrasmak istemedim.kendim yazsam elle hareke koyamiyorum telefonda. sorun olur diye dusundum vs.
İnşaAllah dikkate alacağım. Tavsiyeler icin Rabbim sizden razi olsun ilminizi artirsin. Biraz daha bakinayim derse Elden geldiğince calismak gerek. Hayirli geceler. Allah'a emanet olunuz.