Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru 2020 Ramadan Bayramı Tebriği

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
2020 Ramadan Bayram Tebriği - İslam-tr.org
Ramadan Bayramınız Mubârak Olsun.

Tüm İslam âleminin, özelde ise İslam-tr forum ailemizin 2020 Ramadan / Fıtr Bayramını tebrik ederiz.

Allah (c.c.); ibadetlerine riya karıştırmadan, yalnız kendi rıdası için emrini yerine getiren mûminlerin, bilhassa amellerin kat kat misliyle karşılık göreceği bu ayda mâli (zekat, sadaka, infak) ve bedeni (oruç, namaz, umre, itikaf vb) ibadetlerimizi kabul buyursun.

Ramadan nimeti geldi ve göz açıp kapayıncaya kadar gitti.

Ramadan orucunu tuttuk, Bizi tutan Ramadan orucuna tutulduk. Oruca tutulmuşun ağız kokusuna âlemlerin Rabb’i de tutkuludur. Böyle bir nimet olan oruç Ay’ı Ramadan, mâlesef artık on bir ay daha aramıza olmayacak.

Rabb’im , biz Ramadan’dan radı ve hoşnutuz, Ramadan’ı da bizden radı ve hoşnut olarak bul inşeAllah.

Rabb’im, kendi isyan ve günahlarımızdan dolayı bu sene bizden aldığın kulluğun nişânesi olan cemaatla namaz ve iftar misafirlerimiz gibi, oruçtan da bizi mahrum bırakma!

Rabb’im, İçerisinde ayetlerinin gizlenmeyeceği, evlerinin kapısını tekrar bize açmayı, bir binanın tuğlaları gibi kenetlenmiş hakiki cemaatlerle saf tutmayı bizlere nâsib et.

Ey Rabb’imiz!
“Yeni Dünya Düzeni” adı altında Dünya üzerinde mazlumların özelde ise müslümanların üzerine çevrilen oyun ve entrikalardan bizleri muhafaza buyur. Sensin bizim yegane sahibimiz. Bu kâfir ve zalimlerin tuzaklarına karşı ancak sana sığınıyor ve senden yardım istiyoruz. Ya Rabb’i, tağut, kâfir, şeytan ve tüm avanelerin tuzaklarını kendi başlarına tebdil eyle.

Ya Rabb’i! İslam alemine, Îlây-i Kelimetullah uğruna cehd eden zirve taliblerine, akrabalarımıza, komşularımıza, ailelerimize, ve bizlere hayırlar ver. Zulm, işgal ve işkence altında olan İslam coğrafyasındaki ensar ve muhâcir kardeşlerimize yardım eyle, onlara katından ordularını indir. İşgal altında, küresel küfür tarafından toplu soykırıma uğratılan İslam âlemine necât ver.

Ülke genelinde ziyaretleşmesinin yasak olduğu bu bayramın, ummetin vahdet şuuruna ererek hayra ve nura kavuşmasını nâsib etmesini Allah (c.c.)’dan niyaz ederim.

Ya Rabbim, Dunyamızı Ramadan, Ahirâtımızı Bayram Eyle,
Ramadan bayramınız mubârak olsun...

Abdulmuizz Fida
islam-tr.org Yönetim adına

عِيدٌ مُبَارَكٌ
تَقَبَّل اللهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ صالِحَ الْأَعْمَالِ

Bayramınız Mubârak Olsun.
Allah bizden ve sizden salih amelleri kabul etsin




amin amin amin

özelde islam-tr ailesi,genelde üye kardeşlerimin ramadan bayramını tebrik ediyorum.
güzel dualarınızı RABBİM kabul buyursun

RABBİM,ila-yı kelimetullah sancağı altında,ramadan ve nice bayramlar geçirmeyi,saf saf cemaat olup musafahalaşarak bayram namazlarını eda etmeyi nasip etsin amin

RABBİM,amellerimizi kabul buyursun amin

es selamualeykum rahmatullahi ve berekad ebeden ve daime

عِيدٌ مُبَارَكٌ
تَقَبَّل اللهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ صالِحَ الْأَعْمَالِ
Bayramınız Mubârak Olsun.
Allah bizden ve sizden salih amelleri kabul etsin​
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
H Çevrimdışı

Hira

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İbn Teymiyye rahimehullahın esaret zamanında Cuma ya gidememesi üzerine yinede hazırlık yaptığı gibi yapmam gerekenleri yaparak sabaha hazır bulunmak çok güzeldi bir yere gidemesemde üzerime güzel şeyler giyip şaçımı taramak beni mutlu etti.
Bunu bir yerde okumuştum ama isimsiz aktarılmış, İbni Teymiyye rahimehullah olduğu belirtilmemişti. Gerçekten ibret alınacak bir hal.

Allah sizden ve bizden kabul etsin kardeşler, bayramınız mübarek olsun.
 
A Çevrimdışı

Ademoqlu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah'u teâlânın selâmı, rahmeti, bereketi, mağfireti ve hidayeti cümlemizin ve cümle mü'minlerin üzerine olsun. Bayramımız mübarek olsun.
GERÇEK BAYRAM

"Behlül Dânâ bir bayram günü Abbâsî Halîfesi Hârûn Reşîd'in güzel elbiselerle halkının bayramını tebrik ettiğini görünce şöyle diyor:

“Bayram yeni elbise giyenler için değildir,
Bayram ancak azaptan emin olanlar içindir.

Bayram süslü bineklere binenler için değildir,
Bayram ancak hataları bırakanlar içindir.

Bayram kıymetli halı döşeyenler için değildir,
Bayram ancak sıratı geçenler içindir.

Bayram dünyanın süsüyle süslenenler için değildir,
Bayram ancak takvayı kendine azık edinenler içindir."

Bu incelikten sonra bayram bu sayılanlar değilse de bunlarla da güzeldir. İbn Teymiyye rahimehulahın esaret zamanında Cuma ya gidememesi üzerine yinede hazırlık yaptığı gibi yapmam gerekenleri yaparak sabaha hazır bulunmak çok güzeldi bir yere gidemesemde üzerime güzel şeyler giyip şaçımı taramak beni mutlu etti. İnşaallah bir sonraki bayramımıza birlikte olabilmeyi Rabbim cümlemize nasip eder. Tekrardan bayramımız mübarek olsun. Allah'a emanet olun anamın doğurmadığı kardeşlerim. 😊

Allah razı olsun ahi. Faydalı mesaj olmuş.
 
Juleybib Çevrimdışı

Juleybib

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Biraz geç kaldım tebrik için ama olsun.

Allah sizden ve bizden kabul buyursun bizleri bir dahaki Ramazana ve nice bayramlara eriştirsin. Tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun.

Şekerlemelere tatlılara dikkat edin kardeşler. Harçlıkta ise sınırımız yok ))
 
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Allah azze ve cellenin üzerimize indireceği her hayra, sekinete, huzura ve zafere muhtacım. Bu acziyetimle Allah azze ve celleden benim, ailemin, akrabalarımın ve İslam-Tr forum üyesi bütün abi ve kardeşlerimin, ailelerinin ve akrabalarının hayatını İslam üzere bir hal ile yaşamasını ve İslam üzere bir hal ile sonlandırmasını niyaz ediyorum.

Biraz geç oldu. Haklarınızı helal edin. Şuana kadar dua eden herkesten Allah razı olsun, duaları makbul olsun.

Başta forum üyesi olmak üzere, forum misafirlerinin ve tüm İslam âleminin bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun, amellerimiz makbul, günahlarımız mağfiret bulsun. Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti hepinizin üzerine olsun.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt