Soru 3. Dünya Savaşı Kapıda mı?

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Selamünaleyküm ve rahmatullah kardeşler

Malumunuz TR de her ne kadar bundan bahsedilmese de, "81 il de sığınak hariç haberi"

Güvenilir kaynaklardan gözlemlediğim kadarıyla

Washington Post'un haberine göre:

Savaş Bakanı Pete Hegseth, ABD ordusundaki yüzlerce general ve amirale önümüzdeki hafta Virginia'daki Deniz Piyadeleri üssünde toplanma emri verdi.

Son derece sıra dışı olan bu talimat, ordunun dünya genelindeki neredeyse tüm üst düzey komutanlarına gönderildi.

İkincisi

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov:

NATO, Rusya’ya savaş ilan etti.

Olası bir durumda Müslümanlar nasıl hareket etmeli ? Fırsatı krize çeviren şu toplumda pandemi döneminde gördük.Deprem döneminde yardım tırların önlerinin kesilmesi gibi vs...

Tevhid ehli camiası olası bir durumda birlikte hareket eder mi ?

Nasıl bir senaryo olur?

Sizlerinde fikirlerini öğrenmek istiyorum.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
klasik anlamda henüz cikmadiysada aslinda 3. dünya savasi bana göre 2014 den beri cikti, bakalim ne zaman klasik anlamda anladigimiz sekle dönecek. Müslümanlar... ah müslümanlar. hangisi kim.. nerede... bir birliktelik olmadigi müddetce rüzgarin savurdugu gibi savuracak müslümanim diyen devletleri...

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
3. Dünya Savaşı 2001 Yılında 60 küfur kufur devletinin Afganistan'ı işgalle başlayan ve yaklaşık 20 yıl sürecek olan bir Din Savaşı olarak Yaşandı ve İslam Devletinin inkışafıyla sonuçlandı elhamdulillah.

M Çevrimdışı

M.Atta

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bugün benimde dikkatimi çekti. Hatta Şeyh Tarık Abdulhalim şöyle bir yazı paylaştı.

"Batı, Avrupa’da yıkıcı bir savaşa beklenmedik bir hızla ilerliyor.
Nükleer olmayacak, ancak şüphesiz ki küresel ekonomi için yıkıcı olacak…
Allah’a hamdolsun.

Şimdiye kadar bunun Müslümanların durumuna nasıl yansıyacağını bilmiyorum, fakat zannediyorum ki mürted ve işbirlikçi rejimlerin baskısı ve kısıtlamaları çok artacak…

Yine de böyle bir savaş çıktığında, bizim tarihsel krizimizden çıkış için bir fırsat penceresi açılabileceği ihtimalini düşünüyorum; çünkü onlar bizimle uğraşamaz hale gelirler… Fakat açıkça görülüyor ki halklar olup bitenin gerçeğini idrak etmiyor.

Sözde İslami hareketler ise çoğunlukla dağınık düşüncelere sahip, gerçek bir yapıları yok…
Allah yardımcımız olsun.”

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Ekonomik olarak zaten bir savaş var. Zaman zaman sahaya da yansıyan bir savaş bu. Ancak tüm dünyayı içine alacak bir savaş yakındır.