nasılsa anomimim buraya yazmakta bir beis görmüyorum, kısaca özet geçmeye çalışacağım;
PSİKOLOJİK DURUMUM
ilk defa 2014 senesinde olmak üzere toplamda üç kez akıl hastanesine yatırıldım. bipolar teşhisinden dolayı %40 engelliyim. ayrıca okb ve asperger sendromu teşhisleri de farklı doktorlar tarafından tanılandı. son üç senedir kesintisiz çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanmaktayım. Ayrıca;
YAŞADIĞIM PARANORMAL OLAYLAR
eski bir tarikatçıyım. m***l tarikatına intisaplıydım. ilk tevbe aldığım gece rüya görebilirsin dediler ve gördüm, rüya şöyleydi; kasvetli bir yerde önümden adeta çarşaflı kadını andıran üç adet varlık geçti. sonra ben bu rüyayı tarikata vesile olan arkadaşa anlattım ve bunların insan olduğundan şüpheliyim dedim. o arkadaşta zaten değiller dedi gel zaman git zaman altı senem bu yolda geçti ve çok cezbeli biriydim. cezbeye gelip kendimden geçer bayılır, titrer ve bağırırdım. sonra bir rukyeci ile tanıştım (mustafa p*****ık) o bana rukye yaptı ve rukyede aynı cezbede olanlar vuku buldu. ayrıca adeta içimde bir varlık irademi devralıp farklı bir ses tonuyla dile geldi. büyü ayetleri okunurken kustum.
Son olarak: Bir keresinde rüyada dubleks bir dairedeydim. çok susamıştım aşağı kata indim ve su içtim. tam merdivenlere yönelip üst kata çıkacakken şuna benzer birşey gördüm;
sonra bu üzerime çullandı ve kavga etmeye başladık. çok güçlüydü beni yere çaldı ama hala kendimi savunuyordum. sonra surat (?) kısmından bir el uzanmaya başlayınca bildiğim bütün duaları okudum ve anında uyandım.
uyanır uyanmaz sabah ezanı okunmaya başladı.
TALİHSİZLİK NASİPSİZLİK
Son iki hafta öncesine kadar ne kadar nasipsiz, talihsiz, bedbaht olduğumdan yakınırdım. hem maddi hem manevi... bunun açıklaması nedir?
BENİM SORUNUM NEDİR?
Özellikle son 11 senem sırf bu tarz talihsizlikler, musibetler, belalar içinde geçti. artık normal sağlıklı akıllı bir müslüman olmak istiyorum. benim sorunum nedir? ne yapmam gerekiyor?
hakkınızı helal edin.... inşallah zahmet vermem size.. ama sizi ve yazılarınızı okuyunca içimde bir umut peyda oldu... lütfen Allah'ın izniyle yardım edin..