9 Yıl Aradan Sonra

Ahıskalı Çevrimdışı

Ahıskalı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
nasılsa anomimim buraya yazmakta bir beis görmüyorum, kısaca özet geçmeye çalışacağım;

PSİKOLOJİK DURUMUM

ilk defa 2014 senesinde olmak üzere toplamda üç kez akıl hastanesine yatırıldım. bipolar teşhisinden dolayı %40 engelliyim. ayrıca okb ve asperger sendromu teşhisleri de farklı doktorlar tarafından tanılandı. son üç senedir kesintisiz çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanmaktayım. Ayrıca;

YAŞADIĞIM PARANORMAL OLAYLAR

eski bir tarikatçıyım. m***l tarikatına intisaplıydım. ilk tevbe aldığım gece rüya görebilirsin dediler ve gördüm, rüya şöyleydi; kasvetli bir yerde önümden adeta çarşaflı kadını andıran üç adet varlık geçti. sonra ben bu rüyayı tarikata vesile olan arkadaşa anlattım ve bunların insan olduğundan şüpheliyim dedim. o arkadaşta zaten değiller dedi gel zaman git zaman altı senem bu yolda geçti ve çok cezbeli biriydim. cezbeye gelip kendimden geçer bayılır, titrer ve bağırırdım. sonra bir rukyeci ile tanıştım (mustafa p*****ık) o bana rukye yaptı ve rukyede aynı cezbede olanlar vuku buldu. ayrıca adeta içimde bir varlık irademi devralıp farklı bir ses tonuyla dile geldi. büyü ayetleri okunurken kustum.

Son olarak: Bir keresinde rüyada dubleks bir dairedeydim. çok susamıştım aşağı kata indim ve su içtim. tam merdivenlere yönelip üst kata çıkacakken şuna benzer birşey gördüm;

The Necromancer at Dol Guldur

sonra bu üzerime çullandı ve kavga etmeye başladık. çok güçlüydü beni yere çaldı ama hala kendimi savunuyordum. sonra surat (?) kısmından bir el uzanmaya başlayınca bildiğim bütün duaları okudum ve anında uyandım. uyanır uyanmaz sabah ezanı okunmaya başladı.

TALİHSİZLİK NASİPSİZLİK

Son iki hafta öncesine kadar ne kadar nasipsiz, talihsiz, bedbaht olduğumdan yakınırdım. hem maddi hem manevi... bunun açıklaması nedir?

BENİM SORUNUM NEDİR?

Özellikle son 11 senem sırf bu tarz talihsizlikler, musibetler, belalar içinde geçti. artık normal sağlıklı akıllı bir müslüman olmak istiyorum. benim sorunum nedir? ne yapmam gerekiyor?

hakkınızı helal edin.... inşallah zahmet vermem size.. ama sizi ve yazılarınızı okuyunca içimde bir umut peyda oldu... lütfen Allah'ın izniyle yardım edin..

K Çevrimiçi

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
nasılsa anomimim buraya yazmakta bir beis görmüyorum, kısaca özet geçmeye çalışacağım;

PSİKOLOJİK DURUMUM

ilk defa 2014 senesinde olmak üzere toplamda üç kez akıl hastanesine yatırıldım. bipolar teşhisinden dolayı %40 engelliyim. ayrıca okb ve asperger sendromu teşhisleri de farklı doktorlar tarafından tanılandı. son üç senedir kesintisiz çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanmaktayım. Ayrıca;

eski bir tarikatçıyım. m***l tarikatına intisaplıydım. ilk tevbe aldığım gece rüya görebilirsin dediler ve gördüm, rüya şöyleydi; kasvetli bir yerde önümden adeta çarşaflı kadını andıran üç adet varlık geçti. sonra ben bu rüyayı tarikata vesile olan arkadaşa anlattım ve bunların insan olduğundan şüpheliyim dedim. o arkadaşta zaten değiller dedi gel zaman git zaman altı senem bu yolda geçti ve çok cezbeli biriydim. cezbeye gelip kendimden geçer bayılır, titrer ve bağırırdım. sonra bir rukyeci ile tanıştım (mustafa p*****ık) o bana rukye yaptı ve rukyede aynı cezbede olanlar vuku buldu. ayrıca adeta içimde bir varlık irademi devralıp farklı bir ses tonuyla dile geldi. büyü ayetleri okunurken kustum.

Son olarak: Bir keresinde rüyada dubleks bir dairedeydim. çok susamıştım aşağı kata indim ve su içtim. tam merdivenlere yönelip üst kata çıkacakken şuna benzer birşey gördüm;

sonra bu üzerime çullandı ve kavga etmeye başladık. çok güçlüydü beni yere çaldı ama hala kendimi savunuyordum. sonra surat (?) kısmından bir el uzanmaya başlayınca bildiğim bütün duaları okudum ve anında uyandım. uyanır uyanmaz sabah ezanı okunmaya başladı.

TALİHSİZLİK NASİPSİZLİK

Son iki hafta öncesine kadar ne kadar nasipsiz, talihsiz, bedbaht olduğumdan yakınırdım. hem maddi hem manevi... bunun açıklaması nedir?

BENİM SORUNUM NEDİR?

Özellikle son 11 senem sırf bu tarz talihsizlikler, musibetler, belalar içinde geçti. artık normal sağlıklı akıllı bir müslüman olmak istiyorum. benim sorunum nedir? ne yapmam gerekiyor?

hakkınızı helal edin.... inşallah zahmet vermem size.. ama sizi ve yazılarınızı okuyunca içimde bir umut peyda oldu... lütfen Allah'ın izniyle yardım edin..

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Ben de son 10 senedir direkt şifa yolculuğuna çıktığım zaman çok çaresiz hissettim. Özellikle ilk 3 senesi çok berbat idi. Daha sonraları Allah bir kapı açtı fakat gerisini de 7 sene içerisinde anca tamamladım. Benim senden farkım insanlar her ne kadar psikoljik deseler de sen kendi kendine zarar veriyorsun böyle yapma deseler de bunun ruhsal bir problem olduğunu anladım ve hiç bırakmadım. Sonunda en umutsuz sayıldığım bir zaman da Allah yardımını gönderdi. Benim senden farkım ben sürekli ama sürekli bir şekilde araştırdım ve denedim. Çok denedim. Denenmedik şey bırakmadım helal çerçevesinde. Üzülme endişelenme bir insan bipolar olabilir ya da obsesiv bozukluğu olabilir ama ne olursa olsun mutludur ve ya huzursuz değildir. Eğer sende yaşamla ilgili sıkıntın varsa hayatı anlamsız buluyorsan ya da çeşitli göğüs daralmaları vs. bunlar muhakkak surette ruhsal bir problem olup rukye gerektirmektedir. Bana özelden yaz Allah'tan sana şifa vermesini dilerim. Bu konuda da yanında olurum inş.

Allah sana şifa ve afiyet versin.

Q Çevrimdışı

Quds

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

PSİKOLOJİK DURUMUM

TALİHSİZLİK NASİPSİZLİK

BENİM SORUNUM NEDİR?

Çok düşünüyor musun biraderim bu tür konuları veya hep aklında mıdır böyle şeyler

Q Çevrimdışı

Quds

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
artık kader diyip geçiyorum

Nerde bu tür konulardan bahseden, bu konularla ilgilenen birini görsem/ duysam ruhsal, zihinsel sıkıntılarının arttığını biliyorum. Çok içine dalmak çok düşünmek gaybi meselelere çok kafa yormak sıkıntılı bir durum. Sembollere , durumlara , olaylara da çok anlam yüklememek gerek. Bahsettiğiniz dünya karanlık bir dünya , Allah hayırlı bir ömür versin sizlere.

G Çevrimdışı

gortex

Üye
İslam-TR Üyesi

PSİKOLOJİK DURUMUM

TALİHSİZLİK NASİPSİZLİK

BENİM SORUNUM NEDİR?

selamü aleyküm kardeşim Allah yardımcın olsun, ALLAH AZİZ'UL HAKİM ya, belki sen şu 11 seneyi talihsizlikler, musibetler, belalar içinde geçirmeseydin firavun olup çıkardın da bu forum da bulunmazdın, bazen sevdiğimiz şeylerde şer vardır bazen de şer bildiğimiz şeylerde hayır vardır, ALLAH bilir biz ise şu insan kafasıyla çok çok kere zorlanırız bir şeyi anlamak için, sen ALLAH'A tevekkül et, bugün bu forumdaysan bu ALLAH'IN izniyle, tek bir hedef var o da ahiret, sen buluşma gününe hazırlan, kararlı ol, dağılma, dik dur, niyetine çok önemli, ALLAH yardımcın olsun hakkını helal et 😞😞😞

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Amin.

Benim durumum biraz farklıydı ama yine de rukye piyasasında çok para döndüğü oluyor. Gönül ister ki yapılan şeyler sonuç versin varsın pahalı olsun. Ama nafile.
Benim merak ettiğim Allah'ın kelamından daha etkili olan dua nedir? Allah'ın kelamı kadar şifa veren başka bir şey bilmiyorum.Bu da Allahu A'lem hem rukyeyi yapan hem de yaptıranla alakalı bir durum gibi geliyor bana.Yani musallata uğramış kişinin günahları, imanının azlığı gibi vs.İkincisi Allah'a tevekkül et sözünün yanlış bir söz olduğunu düşünmüyorum.Eğer kişi Allah'a tevekkül ederse dağlar yerinden oynar.Ama yine de büyü ve haset hakkında neler tavsiye ediyorsun ve bu dua nedir merak ediyorum.

K Çevrimiçi

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benim merak ettiğim Allah'ın kelamından daha etkili olan dua nedir? Allah'ın kelamı kadar şifa veren başka bir şey bilmiyorum.Bu da Allahu A'lem hem rukyeyi yapan hem de yaptıranla alakalı bir durum gibi geliyor bana.Yani musallata uğramış kişinin günahları, imanının azlığı gibi vs.İkincisi Allah'a tevekkül et sözünün yanlış bir söz olduğunu düşünmüyorum.Eğer kişi Allah'a tevekkül ederse dağlar yerinden oynar.Ama yine de büyü ve haset hakkında neler tavsiye ediyorsun ve bu dua nedir merak ediyorum.

Birincisi kardeşim Allah'ın kelimesinden daha azametli bir söz yoktur. İnsanın yaptığı dua ise ondan daha az azamete sahiptir. Yani Azamet yönünden sıraya koyacak olursak mesela ayetelkursi diğer ayetlerden daha azametlidir. Şimdi kafamız karışmadan azamet yönünden sıralama yapacak olursak:
1. Ayetler
2. Nebevi dualar
3. Bunlar dışında kalan insanın yaptığı dualar.

Ancak şunu unutmamalıdır ki azamet farklı bir şey ve hacete binaen yapılan dualar farklı bir şeydir. Söz gelimi sahabe ayakkabı bağcığını bile Allah'tan istermiş. Bunu yaparken ayetelkursi okumak mı daha mantıklıdır ya da Allah'ım bana ayakkabı bağcığı ver demek mi? Eğer buradaki amacımız Allah'ı tesbih ve tekdis ise tabi ki de ayetelkursi okumak daha mantıklıdır. Ancak amacımız bir eksikliğimizin giderilmesiyse o ihtiyacın net bir şekilde belirtilmesi ve bu şekilde Allah'a dua edilmesi daha mantıklıdır. Çünkü Allah bakara suresinde "Dua ettiği zaman dua edenin duasına icabet ederim", İbrahim suresinde "Duanız olmasa Allah size ne diye değer versin" diye buyuruyor. Bu konuyu anladıysak diğer konuya geçebiliriz.

Elbette Allah'a tevekkül etmek ve onu hatırlatmak müstehap davranışlardır. Burada hiçbir beis yoktur. Ancak başarısızlıkları bu şekilde örtmek farklı bir şey. Benim burada eleştirdiğim şey rukyeciler kendi başarısızlıklarını itiraf edecekleri yerde bu yola başvuruyorlar. Halbuki ben tespit edemedim yine de en iyisini Allah bilir sen farklı yerlerde şifayı aramaya devam et diyebilirler. Ancak nedense herkes kendi tespitinin yüzde 100 doğru olduğunu varsayarak bundan başka yapılacak bir şey yok iması vererek son nokta olarak tevekkülü gösteriyorlar. Bütün tepkim bunadır.

Klasik rukyede dediğniz gibi iki kişinin tevekkülü ya da günah durumu rukyenin başarısını etkiliyor. Ancak bizim yöntemimizde siz kendi kendinize dua ediyorsunuz. yani ortada bir rukyeci yok teknik olarak. Buradaki benim rolüm sizi dinliyorum ve ona göre durumunuza uyan en uygun duayı veriyorum size ve okuyorsunuz. Okudğunuz zaman etkilendiyseniz o duaya devam ediyorsunuz. Bir dakika gibi kısa bir sürede etki görebiliyorsunuz genelde. Bu nazar, sihir ve musallat için de aynı.

Sizin de bir probleminiz varsa özelden yazabilirsiniz kardeşime seve seve yardımcı olurum.

Selametle....

EBU HANİFE Çevrimiçi

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
@Abdulmuizz Fida hocam bu konulara meraklisin :) acikcasi bi ara okuyayim okumadigim konu kalmasin bi kardes ruyke isini birakmisti tevafuken bende ona baslayacagimi soylemistim sakin baslama ruhen gucsuz kalir ailenede musallat olurlar dedi ben korktum tabi başlamadan bitti :D
Onum yerine biraz psikoloji okudum ondanda bunaldim bıraktım insanın psikolojisini bozuyor :D

K Çevrimiçi

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

hoş bulduk ahi. Eskilerden gördükçe insan bir dalıveriyor geçmişe....
sanki bir tirsikci gördüm
Demek sen benim üzerime tırşıkçı kokluyorsun. Alacağın olsun.
@Abdulmuizz Fida hocam bu konulara meraklisin :) acikcasi bi ara okuyayim okumadigim konu kalmasin bi kardes ruyke isini birakmisti tevafuken bende ona baslayacagimi soylemistim sakin baslama ruhen gucsuz kalir ailenede musallat olurlar dedi ben korktum tabi başlamadan bitti :D
Onum yerine biraz psikoloji okudum ondanda bunaldim bıraktım insanın psikolojisini bozuyor :D

Aslında dediği çok doğru. Mesela piyasadaki rukyeci kardeşlerimizden yüzde sekseni doksanı problemli görünüyor. İnsanın önce git kendini tedavi et diyesi geliyor. Biz de de özellikle sihirin bulaşma olayı var. Ondan dolayı başlamadan önce danışanlarıma bitireceklerine dair söz alıyorum. Yoksa sonradan ihale bana kalabiliyor. Hamd olsun yine de temizliyoruz ama sinir bozucu bi şey. Mesela geçenlerde bir hastama sihir için dua okutturdum ben kendisi ve kocası toptan baş ağrısı yaşadık.