Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruAbdullah Azzam'ın "Tevbe Suresinin Tefsiri" Adlı Kitabını Uygun Fiyata Bulabilir miyim?
Ve aleykümselam kardeşim.
Elektronik ortamda olarak PDF en iyisi değerli kardeşimiz.
Düzenlendi: Not: Kullanıcı isminiz erkek ismi olduğu için bir erkek kardeşimiz olduğunuzu anladığım için Allah Celle Celaluhu'nun selamını sizden alıyorum.
Ve aleykümselam kardeşim.
Elektronik ortamda olarak PDF en iyisi değerli kardeşimiz.
Düzenlendi: Not: Kullanıcı isminiz erkek ismi olduğu için bir erkek kardeşimiz olduğunuzu anladığım için Allah Celle Celaluhu'nun selamını sizden alıyorum.
Kardeş müslüman kadınların selamını almakta veya onlara Allah’ın selamını vermekte bir beis mi var?
Foruma ilk yazdığınız mesajda da erkek kardeşlerime selamunaleykum demişsiniz..hakkını helal et bilmediğimden soruyorum.eğer müslüman kadınlara selam alıp verilemiyorsa bizde bilelim,ona göre amel edelim.
Allah Celle Celaluhu razı olsun kardeşim. Ben tanımadığım bir bayana selam vermenin ve onunla sohbet etmenin uygun olmadığını öğrenmiştim daha önce. Hatam varsa yine de özür dilerim. Allah Celle Celaluhu'na emanet olunuz inşAllah.