Adem Özköseyi Kiniyorum!

S Çevrimdışı

Salman Raduyev

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
neyazıkki bize tr deki güya müslümanlığın temsilcileri bunlar(fatih tezcan,adem özköse, nevzat çiçek vb.) olmuş

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
adem bey beni tekfir edenler utanıyor mu dedi.seni tekfir edenler de demokrasi peşine düşenler de utansın dedim. yine ümmetin üstündeki kambura işiniz düştü mü dedim.beni engelledi.

akhi bu sancaktar dergisi ilk çıktığında ben de kendisine nasihat etmek istedim yanlışlarını söyleyince cevap vermeye bile tenezzül etmeden engelledi bunların gayesi islam değil demokrasi sosyalist müslümanlar (!)

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Biz bizden olan ve bizim gibi düşünen gazeteci ve basın mensuplarını ön plana çıkarmaz ise daha çoook böyle başkalarını konuşuruz.Hatayı önce kendimizde aramamız gerekir.

Eğer birilerini eleştireceksek ortaya alternatifini de koymamız gerekir ki insanlar daha çok sözlerimize kıymet versin.

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
zerre hazzetmem ama hamasın dediği doğru. elle tutulur adam yok. sana en yakın görünen ne yazıkki bu adamlar.

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
bu aşağılık devlet bizden adamları barındırıyor mu sanki islam dünyası dergisi sahipleri tutuklanmadı mı bu şekilde hakkı anlatan yayınlar çok uzun sürmez kapatılır heleki tağuttan bahsetmişse

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
Suç %50 devletteyse %50 de bizde. Kendi elimizle yaptığımız putu yıkacağız diye uğraşıyoruz.

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Biz bizden olan ve bizim gibi düşünen gazeteci ve basın mensuplarını ön plana çıkarmaz ise daha çoook böyle başkalarını konuşuruz.Hatayı önce kendimizde aramamız gerekir.

Eğer birilerini eleştireceksek ortaya alternatifini de koymamız gerekir ki insanlar daha çok sözlerimize kıymet versin.

Bizden?

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
doğru suç bizimde elbette bu işler illa dergiyle olacak değil tebliğin bir çok yolu var dergi hatta bana göre pek de etkin olmayan bir yol medya ile internetten sosyal medya ya da forum gibi sitelerle,davet çadırlarıyla,kitap dağıtımıyla iyi olur

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ben size katılmıyorum. Bence derginin de çok büyük bir yeri var. Türkiyede küresel cihad dediğimiz zaman küresel cihadın elle tutulur bir yanı yoktur. Fakat islam dünyası dergisi bu alandaki bir boşluğu tamamlamış oldu. Bir kez bu alandaki basılı dökümanların bulunması bu alandaki herkese ulaşmak anlamına geliyor. Şunu unutmayalım ki Türkiye'de dindar sayılan kesim neredeyse halkın yarısını temsil etmiyor. İnsanlar var olan nurcu, süleymancı vs. gibi teşkilatları tatmin edici bulmuyorlar. Ve yine aynı şekilde de hakkın peşinden de koşmuyorlardır. Bu oran sanıldığı kadar az değildir zannımca. İşte kitapçılarla bu kişilere ulaşmak bir adım daha kolaydır bence. Çünkü düşünsenize sizin cihad dediğiniz, şehid dediğiniz lafızlar kitapçıların raflarında sıralanıyor. İnsanlar bugün nerelerde cihad olduklarını bilmiyorlar, onlara göre bu ortadoğudaki savaşlar arap dünyasındaki arapların birbirine olan ihanetlerinin bir sonucudur.

Şunu kabul ediyorum, evet, cahil birisine islamı internette daha rahat tanıtabilirsiniz, ancak dergi gibi basılı dökümanlarla internet kadar kısa olmasa da kitleleri peşinizden sürükleyebilirsiniz.

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Ben size katılmıyorum. Bence derginin de çok büyük bir yeri var. Türkiyede küresel cihad dediğimiz zaman küresel cihadın elle tutulur bir yanı yoktur. Fakat islam dünyası dergisi bu alandaki bir boşluğu tamamlamış oldu. Bir kez bu alandaki basılı dökümanların bulunması bu alandaki herkese ulaşmak anlamına geliyor. Şunu unutmayalım ki Türkiye'de dindar sayılan kesim neredeyse halkın yarısını temsil etmiyor. İnsanlar var olan nurcu, süleymancı vs. gibi teşkilatları tatmin edici bulmuyorlar. Ve yine aynı şekilde de hakkın peşinden de koşmuyorlardır. Bu oran sanıldığı kadar az değildir zannımca. İşte kitapçılarla bu kişilere ulaşmak bir adım daha kolaydır bence. Çünkü düşünsenize sizin cihad dediğiniz, şehid dediğiniz lafızlar kitapçıların raflarında sıralanıyor. İnsanlar bugün nerelerde cihad olduklarını bilmiyorlar, onlara göre bu ortadoğudaki savaşlar arap dünyasındaki arapların birbirine olan ihanetlerinin bir sonucudur.

Şunu kabul ediyorum, evet, cahil birisine islamı internette daha rahat tanıtabilirsiniz, ancak dergi gibi basılı dökümanlarla internet kadar kısa olmasa da kitleleri peşinizden sürükleyebilirsiniz.

dergiyi kişiler genelde kendi inançlarına uyduğu ya da merak uyandırdığı için alır etkisi olmaz demiyorum illaki reklamı iyi yapılırsa çok da faydalı olur sadece alacak ve almayacak kişiler belli gazete daha iyi dergiye göre okuyanı daha fazla dergi hem pahalı herkes de almaz öyle insanlara merak uyandırmalı

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Gazeteler tevhid ehlini barındırmıyor diye çakallara kucak açacak durumda değiliz inşallah. Benim yanlış strateji izlediğimi öne sürebilirsiniz ancak bence en güzel strateji saf bir kaynaktan tebliğ yapmaktır. Ve dolayısıyla bu adamların çarpık düşüncelerine muhtaç değiliz inşallah.

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Gazeteler tevhid ehlini barındırmıyor diye çakallara kucak açacak durumda değiliz inşallah. Benim yanlış strateji izlediğimi öne sürebilirsiniz ancak bence en güzel strateji saf bir kaynaktan tebliğ yapmaktır. Ve dolayısıyla bu adamların çarpık düşüncelerine muhtaç değiliz inşallah.

ben zaten çakallara kucak açalım demiyorum ahi zaten alçakça bir yoldan ancak alçakça bir sonuç elde edilir konu uzadı işin zorluğunu da bilmeden konuştum özel gazete çıkarmaktan söz etmiştim :) en iyisi birebir tebliğdir elbette konferanslar vs gibi

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
islam dünyası dergisini kimler alıyor bir düşünün bakalım ?

ayrıca ben adem özköse ve onun çevresi ile de görüşüyorum,
yeni akit muhabirliğide yapıyorum ve dün mehmet göktaş hoca ile de 2 saat röportaj yaptım.

zorla kendimizi dışlatmamıza gerek yok.Bizlerden çok iyi analizciler var,ama yazılı ve sosyal medya da sesimizin daha etkili olması için vizyonumuz yok.

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
adem özköse daha yakın sana :) seninle o yapsın.
ama psikoloji üzerine seninle bir söyleşi yaparız :)

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Yeri gelmisken diyeyim, kardeslerim bence islam dünyasi dergisi tamamen islam dünyasinin bültenini hic sunamadi, dar alanda kaldi ve disaridan baktigimiz zaman dergi el kaide bülteni gibi bir izlenimdeydi.

Yeniden dergi yapacak kardesler olursa lütfen dergiyi ümmetsel bir cizgide götürmeleri gerek aksi halde sig bir alanda olursa dergi, pek bir kipirdanma olmayacaktir.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt