Ben size katılmıyorum. Bence derginin de çok büyük bir yeri var. Türkiyede küresel cihad dediğimiz zaman küresel cihadın elle tutulur bir yanı yoktur. Fakat islam dünyası dergisi bu alandaki bir boşluğu tamamlamış oldu. Bir kez bu alandaki basılı dökümanların bulunması bu alandaki herkese ulaşmak anlamına geliyor. Şunu unutmayalım ki Türkiye'de dindar sayılan kesim neredeyse halkın yarısını temsil etmiyor. İnsanlar var olan nurcu, süleymancı vs. gibi teşkilatları tatmin edici bulmuyorlar. Ve yine aynı şekilde de hakkın peşinden de koşmuyorlardır. Bu oran sanıldığı kadar az değildir zannımca. İşte kitapçılarla bu kişilere ulaşmak bir adım daha kolaydır bence. Çünkü düşünsenize sizin cihad dediğiniz, şehid dediğiniz lafızlar kitapçıların raflarında sıralanıyor. İnsanlar bugün nerelerde cihad olduklarını bilmiyorlar, onlara göre bu ortadoğudaki savaşlar arap dünyasındaki arapların birbirine olan ihanetlerinin bir sonucudur.
Şunu kabul ediyorum, evet, cahil birisine islamı internette daha rahat tanıtabilirsiniz, ancak dergi gibi basılı dökümanlarla internet kadar kısa olmasa da kitleleri peşinizden sürükleyebilirsiniz.