Adnan Oktar'ın Deli Olduğu Tescillendi !!!

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Adama sormazlar mı bu kadar deli raporunu almasına birileri yardimci olmus olamaz mı?

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
VeraŞehadet Çevrimdışı

VeraŞehadet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Adama Alim diyorlar.. Pabucumun alimi :) türbanın olmadığını savunuyor.. Kadınlara sapıklık yapıyor.. 'Hay ben senin kedi ciğerini yerim' gibi .. Rabbm hidayet etsin, Ha hidayeti mümkün değilse Rabbim cehenneminde cayır cayır yaksın .. (amin)

VeraŞehadet Çevrimdışı

VeraŞehadet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İste sözde müslüman olan şahsiyetin değerli sözleri :p Adam kadınlarla birlikte oynuyor başka bir programında.. Resmen İslam ile dalga geçiyorlar .. Rabbm ıslah etsin ..

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
benim merak ettiğim olay şu , bu ressam bedri baykam hayyamdan dörtlük yazdı diye mi ne hakkında dini duyguları rencide ediyor diye dava açılmış durumda , bunun hakkında neden bi şey açılmaz ?

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
kendisine internette,tv de falan laf etmek mümkün değil.arkasında büyük bir avukat ordusu var,çokça internet sitesini-kişiyi dava ettiler,hala da ediyorlar...

K Çevrimdışı

Kozzsoy

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
valla ben dün açıkça küfrettim :) ne halt yerlerse yesinler , zira şu yukarıda gördüğünüz sahneler benim gördüğüm sahnenin yanında masumdur .... Şort giymiş ve o sohbet ettikleri masaya yayılmış rus kızının yanına ayet koymuşlar ,,,,