Haber Ahmed Şara (Cevlani) LGBT Destekçisi Hristiyan Kadını Bakan Atadı!

İslamciMuhammed Çevrimdışı

İslamciMuhammed

Al Qital Media
İslam-TR Üyesi
Ahmet Şara'nın atadığı en rezalet bakan Hind Kabawat.
  • Hristiyan
  • Kanada vatandaşı.
  • Şeriat düşmanı ve demokrasi taraftarı.
  • Feminist
  • ABD üniversitesinde Dinlerarası Diyalog başkanı.
  • LGBT destekçisi.
  • Tipik bir NATO'cu ve Atlantic Council vb kurumlarda çalışmış birisi.

Kabinede, Hristiyan toplumunda tanınan ve feminist kimliğiyle bilinen Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Hind Kabawat, Dürzi nüfusun yoğunlukla yaşadığı Suveyda'dan Tarım Bakanı Emced Bedr, Efrin bölgesinden Eğitim Bakanı Muhammed Abdruhhaman Turko ile Alevi nüfus ağırlıklı Lazkiye bölgesinden 2006-2011 yılları arasında da Ulaştırma Bakanı olarak görev yapan Yarub Bedir, toplumun farklı kesimlerini temsil eden isimler oldu.

Kabinede Yükseköğretim Bakanı olarak görev verilen Mervan El-Halebi Kürt olarak biliniyor ve Esad rejimi döneminde de kabinede yer aldığı belirtiliyor. Bu arada İstihbarat Başkanı Enes Hattab'ın İçişleri Bakanı görevini devraldığı, Dışişleri ve Savunma bakanlıklarında aynı isimlerin görevlerine devam ettiği dikkati çekti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
abdurrahman becirmeni Çevrimdışı

abdurrahman becirmeni

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Türkiye nereye el atsa orayı kendine benzetiyor
Muslumanların dikkat etmesi gereken iki devlet var biri iran diğeri türkiye Türk istihbaratı balkan ve kafkas cihadını bitirdi Afganistan da Raşit dostum Şeytanı eli İslam emirliğine büyük zararlar verdi afrikada batılın ikamesi için aralıksız çalışıyor .