İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAhraruş Şam’dan Fetö Örgütünün Darbe Girişimi Hakkında Açıklama
Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar deyimi geliyor aklıma Türkiye hakkında Ahrar açıklama yaptığında. Türkiye'de adalet nerede kalkınma nerede? Kutlu olan ne? Bunları söyleyince de ya aşırı oluyoruz ya fitneci, malzeme ortada.
Bakın aga ben iki gündür adam akıllı hiçbir yere çıkmadım.ne meydanlara gidip slogan attım ne başka birşey.ama ben ya da başkası darbeye karşı meydanlara insanların toplandığı alana gitsem demokrasiyi laikliği mı savunmuş olurum ? Halktan kim demokrasi demokrasi diye bağırır abi kemalistler vs. dışında.tvdekiler ve siyasilerin ağzı o.
Bakın aga ben iki gündür adam akıllı hiçbir yere çıkmadım.ne meydanlara gidip slogan attım ne başka birşey.ama ben ya da başkası darbeye karşı meydanlara insanların toplandığı alana gitsem demokrasiyi laikliği mı savunmuş olurum ? Halktan kim demokrasi demokrasi diye bağırır abi kemalistler vs. dışında.tvdekiler ve siyasilerin ağzı o.
Ben tc'nin bu çağrısını dahi duymadan asker daha da azgınlaşıp namusuma el uzatmasın diye çıkacağım ama milli irade için çıkmış olacağım öyle mi ? İTTEKULLAH
Ben tc'nin bu çağrısını dahi duymadan asker daha da azgınlaşıp namusuma el uzatmasın diye çıkacağım ama milli irade için çıkmış olacağım öyle mi ? İTTEKULLAH
Kardeş çık zaten, çıkma diyen mi var? Ama tutupta Muhafazakarlarla çıkma, Kemalistlerle çıkma, Türkçülerle çıkma, Kürtçülerle çıkma, Muvahhidlerin suyu mu çıktı?
yok kardeşim ben o davete icabet niyetiyle çıkmıyorum.sen tek kaldığında muvahhidliğin nereye gidiyor ? Siz suyu çıkmamış muvahhidler ne yaptınız bugün ?
yok kardeşim ben o davete icabet niyetiyle çıkmıyorum.sen tek kaldığında muvahhidliğin nereye gidiyor ? Siz suyu çıkmamış muvahhidler ne yaptınız bugün ?
IŞİD Türkiye'deki Darbe Girişimine karşı mensuplarını uyardı IŞİD'in Türkçe yayın yapan sosyal ağı Darul Hilafe "Türkiye'deki Olaylar Hakkında Duyuru" hakkında bir bildiri yayınladı
Türkiye'de yaşanan Darbe girişimi ardından sokaklarda halkın olası darbeye karşı nöbeti IŞİD tarafından böyle duyuruldu.
Ülke genelinde 161 kişinin hayatını kaybettiği 2839 kişinin gözaltına alındığı ve halen gözaltı dalgasının genişletilerek devam ettiği söz konusu darbe girişimi hakkında IŞİD'den açıklama geldi.
Işide karşı savaşan zaten herkes "kafir". Işide karşı savaşan "hakka" karşı savaşır. Işide karşı savaşan şeriatı istemez. Çünkü herşeyin ölçüsü ışiddir. Neyse ışid denilince kızgınlık moduna geçiyorum.