Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Soru Ailedeki Bir Kişinin Günahı Sebebiyle Ailenin Diğer Fertlerine Musibet Gelebilir mi?

H Çevrimdışı

Hakpeşinde

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
S.a kardeşler.Şimdi benim bir kardeşim var bana bir soru sordu içinden çıkamadım.Kardeşin çok yakın bir akrabası vefat etti yakın bir zamanda Allah rahmet eylesin dua edelim genç bir kardeşdi.Şimdi bu vefat eden kardeşin babası işinden emekli olurken zannımızca hileli bir şekilde emekli olmuş.Bana soru soran kardeşin sorusu ise babasının yaptığı işten dolayı mı acaba bu kaza oldu diye merak ediyor çünkü ikisi arasında yakın bir zaman varmış.Allah azze ve celle birisinin hatasından dolayı o aileden başka birine musibet verir mi .Şimdiden Allah razı olsun
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
1- 2 senedir soracağın yeri öğrenemedin mi?
2- Neden acil cevablanması gerekiyor bu soru?
 
H Çevrimdışı

Hakpeşinde

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Nereye açılması daha uygun olurdu ?
Yanımda bekliyor kardeş o yüzden o sebepten olduğunu düşünüyor
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Lütfen karsinizdakine saygi duyun, 100 kez diyoruz konulari acarken basligi özenle yazin, siz bize saygi duyup basligi bile yazmakdan tenezzül edip acip kalirsaniz ne diye yanit beklersiniz ki. Durum acilsa @ ile cevaplamasini istedigin kisiyi davet edersin ya da kisiye direk özel mesaj ile hocam su sorum acildi bakabilirseniz sevinirim dersiniz.

Biraz adab.
 
Üst Ana Sayfa Alt