Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Aklımdaki Akhi (üye)

N Çevrimdışı

nereyeboyle

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kar var mi sizin orda.sogunuz hep bize esiyor.Nedir sizden.cektigimiz qardesimmmm
valla bende bizim burdaki soğuktan çekiyorum kaç gündür hastayım :)
Ohh ben hasta olacam sen dısarlarda gezecen.... kardeşim değil misin , ben hasta isem üşüyorsam birlikte üşüyelim hastalığı çekelim :D

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Ohh ben hasta olacam sen dısarlarda gezecen.... kardeşim değil misin , ben hasta isem üşüyorsam birlikte üşüyelim hastalığı çekelim :D
Benimde boynum agriyor:(.Agrin eksikse biraz yollim kardesime:D acilar paylastikca dinermis:D:D

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Allah swt sifa versin akhi.Gunahlarina kefaret olur inseallah.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
sizin gibi kardeslerim oldukca nasil iyi olmiyayim akhi:)
abi uzak olunca da kotu yaw. şeriat düşmanları partıcıler sofiler her yerde ınsan çıldıracak gıbı oluyor bazen. helal para kazancak yer yok bugun nas kardeşle de dertlestık çok sıkıntı abi dünya. Allah razı olsun nas akhı konusunca bazı yanlıslarımı farkettım ama o yanlıslarımı nasıl duzeltcem bılmıyorum. vallahı keske muvahhıdler şehri olsa orda takılsak dıorum ama dunyaya da bunun ıcın gelmedık teblıg lazım. çok sıkıntılar var bir anda gaza gelıyorum sonra bı gunah cıkıyor o dusuruyor benı tuzaga. sistem ıgrenc abı bızı ıster ıstemez ıcıne cekıyor.

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
abi uzak olunca da kotu yaw. şeriat düşmanları partıcıler sofiler her yerde ınsan çıldıracak gıbı oluyor bazen. helal para kazancak yer yok bugun nas kardeşle de dertlestık çok sıkıntı abi dünya. Allah razı olsun nas akhı konusunca bazı yanlıslarımı farkettım ama o yanlıslarımı nasıl duzeltcem bılmıyorum. vallahı keske muvahhıdler şehri olsa orda takılsak dıorum ama dunyaya da bunun ıcın gelmedık teblıg lazım. çok sıkıntılar var bir anda gaza gelıyorum sonra bı gunah cıkıyor o dusuruyor benı tuzaga. sistem ıgrenc abı bızı ıster ıstemez ıcıne cekıyor.
Sabret.Salih amellerini cogalt.Inseallah faydasini gorursun.Allah swt yardimcimiz olsun.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:eyv:Demek ibn muhammed haaaa.Peki oyle olsun.Mektuplarimi(Dualarimi)geri istiyorum:uzgnm:
Konuşana bak sene hele konuşana! Oğlum gurbette yaşıyorum bir kere adım geçmiş mi şu konu başlığı altında bir bakın bakiiim :uzgnm::uzgnm::).. boşuna mı konuyu güncelliyorum ben ikide bir, belki birinin aklına gelirim de hal hatır sorar diye yapıyom bunu ama nerdeeee:islik:eek:_O Siz yurt dışında olsaydınız varyaaaa ben iki günde bir yok yok 12 saatte bir mesaj atardım napıyor ne ediyor, öldümü mü kaldı mı diye ama yoook bizimkiler bayramdan bayrama bile sormuyor ki :islik::islik::D
dert ortağıyız akhi :hoop: :D
gerçi forumdan çıkmıyoruz birisinin aklından geçelim :p

:hmmm::kptmya::kptmya:

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Aynı dertten muzdaripiz akhi.Ben burada tebliğ edip bazı arkadaşlara anlatıyorum bazıları anlıyor ama anlayanlar bir anda başka şehirlere geçip şeytanın vesveselerine kapılıyor.Birine tebliğ etmekten daha zor olan o tebliği devam ettirmek.Yalnız kalınca sen de şeytanın kollarındasın.Günahlar günahlar sonra kendinden tiksiniyorsun.İmtihan zor lakin sabredersek mutlu olacağımıza inanıyorum.İbni Kayyım El Cezviyye'nin de dediği gibi vucut için baş ne ise zafer için de sabır odur :)