hos geldin guzellesmissindir ;););) kazandibi lazımmı?
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Haz 2014 #21 sirati mustakim' Alıntı: hos geldin guzellesmissindir Genişletmek için tıkla ... kazandibi lazımmı?
İ Çevrimdışı İbrahim_Asaf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Haz 2014 #22 farkındayız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6907 biraz işim vardı Genişletmek için tıkla ... Hilali gözetlemekten kimyası bozulmuş
farkındayız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6907 biraz işim vardı Genişletmek için tıkla ... Hilali gözetlemekten kimyası bozulmuş
Çevrimdışı sirati mustakim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Haz 2014 #23 farkındayız' Alıntı: kazandibi lazımmı? Genişletmek için tıkla ... kim hakki soylerse bize o lazim kazan dibi de ,kaymak yogurt da gecerli kabul .ver gelsin
farkındayız' Alıntı: kazandibi lazımmı? Genişletmek için tıkla ... kim hakki soylerse bize o lazim kazan dibi de ,kaymak yogurt da gecerli kabul .ver gelsin
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 18 Tem 2014 #24 sırati müstakim görünmüyor bayadır
E Çevrimdışı ebuzekeriya Üye İslam-TR Üyesi 18 Tem 2014 #25 Rabbim Şahittirki ben tevhid ehli siz kardeşlerimi reelde hep görmek isterim çünkü şuan tek başıma yalnızım bulundugum bölgede..dua edin kardeşinize
Rabbim Şahittirki ben tevhid ehli siz kardeşlerimi reelde hep görmek isterim çünkü şuan tek başıma yalnızım bulundugum bölgede..dua edin kardeşinize
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 18 Tem 2014 #26 ebuzekeriya' Alıntı: Rabbim Şahittirki ben tevhid ehli siz kardeşlerimi reelde hep görmek isterim çünkü şuan tek başıma yalnızım bulundugum bölgede..dua edin kardeşinize Genişletmek için tıkla ... Kalabalıklar içinde yalnızlık kim değil ki?
ebuzekeriya' Alıntı: Rabbim Şahittirki ben tevhid ehli siz kardeşlerimi reelde hep görmek isterim çünkü şuan tek başıma yalnızım bulundugum bölgede..dua edin kardeşinize Genişletmek için tıkla ... Kalabalıklar içinde yalnızlık kim değil ki?
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 22 Ağu 2014 #27 @Abdulmuizz Fida abi ondan dua alınca ayrı bi mutlu oluyorum az önce dua aldık elhamdülillah. not: bunu dedim die dua etmek içinden gelmeyen şeylere dua etme abi
@Abdulmuizz Fida abi ondan dua alınca ayrı bi mutlu oluyorum az önce dua aldık elhamdülillah. not: bunu dedim die dua etmek içinden gelmeyen şeylere dua etme abi
Çevrimdışı sirati mustakim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Ağu 2014 #28 hebbit kerrih' Alıntı: sırati müstakim görünmüyor bayadır Genişletmek için tıkla ... burdayim akhi internetim kesilmisti .hall ettik Allahin izniyle rabbim seni sevsin
hebbit kerrih' Alıntı: sırati müstakim görünmüyor bayadır Genişletmek için tıkla ... burdayim akhi internetim kesilmisti .hall ettik Allahin izniyle rabbim seni sevsin
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Ağu 2014 #29 bi de jihat fisabilillah vardı. 2010 dan beri üyeymiş. Ama ışid ten dolayı postalanmış
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 22 Ağu 2014 #30 Ebu Arif Mansuri' Alıntı: bi de jihat fisabilillah vardı. 2010 dan beri üyeymiş. Ama ışid ten dolayı postalanmış Genişletmek için tıkla ... cok hosuna gitti heralde ahi istersen bu duyguyu tadabilirsin : ))
Ebu Arif Mansuri' Alıntı: bi de jihat fisabilillah vardı. 2010 dan beri üyeymiş. Ama ışid ten dolayı postalanmış Genişletmek için tıkla ... cok hosuna gitti heralde ahi istersen bu duyguyu tadabilirsin : ))
H Çevrimdışı Hattab Amedi İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 22 Ağu 2014 #31 IsLaM4eVeR' Alıntı: cok hosuna gitti heralde ahi istersen bu duyguyu tadabilirsin : )) Genişletmek için tıkla ... kardeşimiz latife yapıyordu,yanlış anlama var,eliinizi ban tuşundan geri çekebilirsiniz.. : ))
IsLaM4eVeR' Alıntı: cok hosuna gitti heralde ahi istersen bu duyguyu tadabilirsin : )) Genişletmek için tıkla ... kardeşimiz latife yapıyordu,yanlış anlama var,eliinizi ban tuşundan geri çekebilirsiniz.. : ))
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Ağu 2014 #32 IsLaM4eVeR' Alıntı: cok hosuna gitti heralde ahi istersen bu duyguyu tadabilirsin : )) Genişletmek için tıkla ... Cebhetun Nusra Baqiyya
IsLaM4eVeR' Alıntı: cok hosuna gitti heralde ahi istersen bu duyguyu tadabilirsin : )) Genişletmek için tıkla ... Cebhetun Nusra Baqiyya
Çevrimdışı İkrime İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 29 Ağu 2014 #33 @Ebu Yusuf nerdesin abi özlettin kendini
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 30 Ağu 2014 #34 @farkındayız :kedicik:gorukmuyor ,belki evlilik hazirliklari yapiyordur...:kptmya::snzdglsn:
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ağu 2014 #36 EBU HANİFE' Alıntı: @farkındayız :kedicik:gorukmuyor ,belki evlilik hazirliklari yapiyordur...:kptmya::snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... burdayım. köşeden izliyorum.:uyku: evlilik hazırlığı falan yok akhi.:snzdglsn:
EBU HANİFE' Alıntı: @farkındayız :kedicik:gorukmuyor ,belki evlilik hazirliklari yapiyordur...:kptmya::snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... burdayım. köşeden izliyorum.:uyku: evlilik hazırlığı falan yok akhi.:snzdglsn:
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 31 Ağu 2014 #37 farkındayız' Alıntı: burdayım. köşeden izliyorum.:uyku: evlilik hazırlığı falan yok akhi.:snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... Sizin gibileri yuzunden dugun salonlari batiyor acık evleninde adamlarin isleri olsun
farkındayız' Alıntı: burdayım. köşeden izliyorum.:uyku: evlilik hazırlığı falan yok akhi.:snzdglsn: Genişletmek için tıkla ... Sizin gibileri yuzunden dugun salonlari batiyor acık evleninde adamlarin isleri olsun
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ağu 2014 #38 EBU HANİFE' Alıntı: Sizin gibileri yuzunden dugun salonlari batiyor acık evleninde adamlarin isleri olsun Genişletmek için tıkla ... Dugun salonunda düğün istemeyen birini arıyorum. Evlensem de Salona bi faydam olmaz gibi gibi:hmmm:
EBU HANİFE' Alıntı: Sizin gibileri yuzunden dugun salonlari batiyor acık evleninde adamlarin isleri olsun Genişletmek için tıkla ... Dugun salonunda düğün istemeyen birini arıyorum. Evlensem de Salona bi faydam olmaz gibi gibi:hmmm:
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ağu 2014 #40 @morueqq @Hilafet Sancağı Allah sizden razi olsun