İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siteye üye oldugumda , hep onun yazıları vardı sitede , ilk beni tebrik eden , hatta ilk mesajımda sitedeki en güzel mesajlardan birini yazdınız diyip beni ısındıran, Islam topraklarında yasananlardan günü gününe haber vermesiyle şaşırdığım kıymetli bir üye ...
o da uzun zamandır sitede görünmüyor ..
siteye üye oldugumda , hep onun yazıları vardı sitede , ilk beni tebrik eden , hatta ilk mesajımda sitedeki en güzel mesajlardan birini yazdınız diyip beni ısındıran, Islam topraklarında yasananlardan günü gününe haber vermesiyle şaşırdığım kıymetli bir üye ...
o da uzun zamandır sitede görünmüyor ..
Allah sıkıntılarını gidersin abi ... paylastıkça insan sıkıntılarını azaltır.. eğer çok özel değilse biraz bahsedebilirsin .. inşeallah Allah sıkıntılarını gidersin
Allah sıkıntılarını gidersin abi ... paylastıkça insan sıkıntılarını azaltır.. eğer çok özel değilse biraz bahsedebilirsin .. inşeallah Allah sıkıntılarını gidersin
Allahcc senden razı olsun kardeşim benim..iyiyiz hamd olsun,buralardayız kardeşim,biraz ara verdim yazmaya,sadece izleyip istifade etmeye çalışıyoruz şimdilik..