Sanırım koskoca 8 yılı geride bıraktım bu sitede zaman gerçekten su gibi akıp gidiyor kardeşlerim Rabbimiz in huzuruna biraz daha yaklaşmış bulunuyoruz imtihanimiz bitmek üzere acaba kaç kişinin hidayetine vesile olduk doğru düzgün kaç kişiye hakkıyla gittik ve davette bulunduk kendi adıma konuşuyorum malesef pek birşey yapamadım üzülüyorum bizler halen bu topraklarda Allah'ın seriatini istediğimiz için sesimiz güçlü cikmamakta ve her geçen gün kâfirler biraz daha toplumu ifsad etmekteler değerli kardeşlerim icimizde bir iki erkek olsada kab bin Eşref gibi soysuzlari cehenneme postalayacak kalkıp bu topraklarda Peygamberimize hakaret eden kâfirleri gebertse belki bugün sayımız selefiler olarak 100 binlerce Türkiye'de lakin 2 kouchi cikaramiyoruz yazıklar olsun bizlere nerede bizim imanımız nerede heryerde Allah'ın dini ayaklar altına alınıyor gavur İzmir minarelerden ezan yerine isyankar şarkılar caldiriyor. Allah swt nin helak ettiği Lut kavminin fiiliyati açıktan işleniyor. Ama kimsede ses yok bir yürüyüş ile bir protesto ile bu işler olmaz kardeşlerim söz eyleme bakar vallahi bizler samimi değiliz galiba (!) Rabb'im bizi hakta sebat eden kullarından eylesin aminnnn