Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buralardayım canım kardeşim Allah sizlerden razı olsun, aslında hemen hemen her gün giriyorum ama dediğin gibi sesimiz pek çıkmıyor görevi gençlere teslim ettik.
Buralardayım canım kardeşim Allah sizlerden razı olsun, aslında hemen hemen her gün giriyorum ama dediğin gibi sesimiz pek çıkmıyor görevi gençlere teslim ettik.
Yaw boşver gençleri her gelen yeni nesilde hayıra dair işler daha da azalıyor bu yüzden ne varsa eskilerde var diyerekten önde gitmen forumu daha aktif kullanman lazım mustafa ağabey hem alketa haklı ben senden daha yaşlıyım
@İmam Malik kardeşim uzlete çekilmiş galiba, veya twitterda her cahile çattığından hesabı silinmiş umarım geçicidir. internette fazla vakit geçirme demiştim ama kastım tamamen bırakmak değildi, özledim seni bizi irtibatsız bırakma
@İmam Malik kardeşim uzlete çekilmiş galiba, veya twitterda her cahile çattığından hesabı silinmiş umarım geçicidir. internette fazla vakit geçirme demiştim ama kastım tamamen bırakmak değildi, özledim seni bizi irtibatsız bırakma
Haberim yoktu şimdi gördüm, tatsız bir olay olmuş maalesef. Kardeşin sinirli anına denk gelmiş aşırı tepki göstermiş anlaşılan, yoksa değerli birisidir.
Geçen senelerde kendisiyle yazıştığım ve bana tavsiyelerde bulunan bir akhi vardı, kendisi bu mesajı görüyorsa bana yazabilir. Mesajlar silindiği icin hangi üye olduğunu hatırlayamıyorum. :/
İster haklı, ister haksız taraf olunsun fark etmez: ortada cemaat olmayı zedeleyen bir durum var ise, bunun aksine davranmak şeytanı hüzne boğar. Bence azmedilecek işlerden biri bu.