Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuh. Başlıkta da belirttiğim gibi kardeşlere yardımcı olmak adına proje fikirlerini burada toplayabiliriz. Allah yardım eder de bir-ikisi bile hayata geçirilirse az da olsa faydamız dokunmuş olur inşallah. (Başlığın değiştirilme ihtimaline karşı orijinal başlığı yazayım: "Aksa Tufanı için Proje Fikirlerini Toplayalım")
İlkini ben yazayım: Cihada bedenen katılmak
İkincisini de yazayım: Kudüs için okunan hatim, dua, salavatları toplayacak ve toplam okunanlarını gösterecek bir web sitesi. Fakat başka imkanları da olanların böyle kıraat ile yetinmesi vicdan rahatlatma oluyor. Bunu engelleyebilmek için sitede bir uyarı/mesaj kısmı yer almalı. Bu mesajda da öküzlerin kuyruğuna yapışma gibi Cihad'dan bahseden ayet ve hadisler, israilli genç yedek askerlerin yurt dışından israili savunmak için gelmesi, bazı video ve fotoğraflar gibi içerikler olmalı.
Fikirlerinizi bekliyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışmamız gerekiyor.
İlkini ben yazayım: Cihada bedenen katılmak
İkincisini de yazayım: Kudüs için okunan hatim, dua, salavatları toplayacak ve toplam okunanlarını gösterecek bir web sitesi. Fakat başka imkanları da olanların böyle kıraat ile yetinmesi vicdan rahatlatma oluyor. Bunu engelleyebilmek için sitede bir uyarı/mesaj kısmı yer almalı. Bu mesajda da öküzlerin kuyruğuna yapışma gibi Cihad'dan bahseden ayet ve hadisler, israilli genç yedek askerlerin yurt dışından israili savunmak için gelmesi, bazı video ve fotoğraflar gibi içerikler olmalı.
Fikirlerinizi bekliyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışmamız gerekiyor.