Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maç bittimi ahi ler. uzun zamandır kaybolmuştum ya hani. yolumu anca bulabildim. ne oldu, kaç kelle uçtu, musabı kim yok etti, son dakika haberleri neler. ben bu olaya bayağı fransızmı kaldım şimdi?... :huhuuhuu
maç bittimi ahi ler. uzun zamandır kaybolmuştum ya hani. yolumu anca bulabildim. ne oldu, kaç kelle uçtu, musabı kim yok etti, son dakika haberleri neler. ben bu olaya bayağı fransızmı kaldım şimdi?... :huhuuhuu
vay be. mezun olduk, işsiz kaldık şimdi birde para cezası çıktı, bizde bizim kankalar bana bir kıyak çeker deliyiz ayağına diyorduk. şimdi gelde akıllanma :muhaha
KARDEŞLER HAZIRLANIN ÇOK YAKINDA DÜNYACA ÜNLÜ Bİ TAKIMLA MAÇ YAPACAĞIZ....
TAKIM OYUNCULARI VE TARAFTARLAR HAZIR BULUNSUNLAR...
:helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana :helalsana