yedek kadroyuda ben mi versem
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Eyl 2007 #62 bizimkiler yeter maşallah taş gibiler .. yedeğe gerek var mı kki ::
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 21 Eyl 2007 #63 hocam ben hazırım forma beklıyorum vermezsende görürüsün (evet bu bır tehdıttır) (belki antremanlarla bıraz kılo veririz) :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale
hocam ben hazırım forma beklıyorum vermezsende görürüsün (evet bu bır tehdıttır) (belki antremanlarla bıraz kılo veririz) :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale :yale
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Eyl 2007 #64 tmm tmm deli bu maç cezalı sen oynuyacan.. eğer performansın iyi olursa gelecek hakkında bakarız :: sen hazır ol yinede herzaman
tmm tmm deli bu maç cezalı sen oynuyacan.. eğer performansın iyi olursa gelecek hakkında bakarız :: sen hazır ol yinede herzaman
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 21 Eyl 2007 #65 TEK BİR YÜREK KALANA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTIR VUSLATIM
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Eyl 2007 #66 vuslatım ' Alıntı: TEK BİR YÜREK KALANA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTIR VUSLATIM Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana
vuslatım ' Alıntı: TEK BİR YÜREK KALANA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTIR VUSLATIM Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 21 Eyl 2007 #68 kıtmir ' Alıntı: iyi bizde taraftarlar olarak bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... maşalaaaaah taraftarlara bak beee
kıtmir ' Alıntı: iyi bizde taraftarlar olarak bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... maşalaaaaah taraftarlara bak beee
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #69 Eeee... Yeni takım kurma zamanı geldi herhalde..
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #70 :üzgünüm sanırsamki galiba ama :agliyorum
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #72 eskilerden kimsecikler yok kimse gelmiyor :agliyorum onlarda olsaydı en azından taraftar olurlardı oynamazlardı :üzgünüm
eskilerden kimsecikler yok kimse gelmiyor :agliyorum onlarda olsaydı en azından taraftar olurlardı oynamazlardı :üzgünüm
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #73 yeni takımla kursak olmaz mı beki yeni takımı görüp ger gelirler
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #76 tamam hocam özür :: :islam-tr hadi millet takımı kurmayaaaaa ynok ynok :yuppi :çokyaşa oliss
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #77 ne demek hocam, üzülmeyin yeter :: takıma girmek isteyenler buraya ismini yazdırsın bakalım.. sümeyye hocam sen sorumlusun ona göre haaa ::
ne demek hocam, üzülmeyin yeter :: takıma girmek isteyenler buraya ismini yazdırsın bakalım.. sümeyye hocam sen sorumlusun ona göre haaa ::
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Nis 2008 #78 tamam ben ortasahanın sağında oynarım :huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Nis 2008 #80 ne demek neden ?? ben orda oynamak istiyorum..sen daha iyi bir yer biliyorsan oraya yaz ...