Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“İnsanların söylediklerinden hiçbir şeyde yalana ruhsat verildiğini işitmedim; ancak şu üç durum müstesna: 1) Harpte, 2) İnsanlarını arasını bulmada, 3) Kadının kocasına, kocanın da karısına karşı —ailenin düzeni için söylediklerinde...
abi takiyye işte adamların olmazsa olmazı kendilerini saklamak için yalan söylüyorlar biz de sizdeniz diyorlar. yalancılar tartısarak bitmez bunlar cunku tamam der haklısın der ama ınanmaz.
Bu benim bazı tarikatçılarda gördüğüm ortak özellik. ondan merakım. Yalan konusunda uzmanlık derecesinde bahsettiklerim. Çekirdek çitler gibi yalan söylüyorlar. Hiç gerek olmadığı halde doğru konuşamıyorlar. Hastalık halini almış bahsettiklerim
Bu benim bazı tarikatçılarda gördüğüm ortak özellik. ondan merakım. Yalan konusunda uzmanlık derecesinde bahsettiklerim. Çekirdek çitler gibi yalan söylüyorlar. Hiç gerek olmadığı halde doğru konuşamıyorlar. Hastalık halini almış bahsettiklerim
abi onları kandırıyorlar müridlerin yalanları bilinçli değil onlar aklını kiraya vermiş cahil adamlar şia bambaşka adamlar bile bile yalan soluyor tarikatçılar doğru olduğunu sandıkları efsaneleri anlatıyorlar. şia ile uğraşılmaz ancak kılıçtan anlarlar ama tasavvufçulara delillerle anlatırsan anlarlar cunku kotu nıyetlı deıller sadece kandırılmışlar işte.
abi onları kandırıyorlar müridlerin yalanları bilinçli değil onlar aklını kiraya vermiş cahil adamlar şia bambaşka adamlar bile bile yalan soluyor tarikatçılar doğru olduğunu sandıkları efsaneleri anlatıyorlar. şia ile uğraşılmaz ancak kılıçtan anlarlar ama tasavvufçulara delillerle anlatırsan anlarlar cunku kotu nıyetlı deıller sadece kandırılmışlar işte.
aynen abi benim 50 liramı çaldı bi tanesi müslüman adam diye güvendim evimde kaldı falan askerden dönmüştü yemek ısmarladım falan bildiğin sarıklı cübbeli hep dini konulardan bahseden bir elemandı param yok işte su gün olcak dedi 50 lira istedi verdim sonra kaçtı gitti ben hakkımı helal ettim önemli değil de keşke bana deseydı kardeş veremeyecegım dıye onemlı deıl derdım.