Edebsiz iftiracı şirksever. Örnek Müslümanlığı senden görüyoruz (!)
Edepsiz sensin,bunu yazma hangi şirki sevdiğimi yaz..!
Hangi şirki sevimiyorsun diye yazarsak daha çabuk bitecektir
Bizler, sizin gibi Celaleddin'in Mesnevi'ni okuyup "erkek oğlan" veya "eşek" hayvanlarıyla cinsi ilişkilerle nefisler azgınlaştırılmadığından, sizler gibi isim yazısından bile cinsi fiziğini hayal edip tuzağa düşürmek, fitne, fesat, kalbte yamukluk beklemek yerine, yazan kardeşlerin yazısının içeriğine, ilmi yönüne bakarız. İfrat ve tefrite kaçmada tavan yapıyorsunuz. Haram olanlar belli iken yeni haramlar peydahlıyarak bir küfür daha icat etmeyin.
Ne kadar edeplisin yahu.Ve bu iftiranın cezasını ALLAH subhanehu teâlâ hazretlerinden bir an önce sende tecelli etmesini diliyorum.İnşaallah..
Ey nasibsiz insan..!!
Ravi :
Enes Hadis : Resulullah (sav) kadınlarından biriyle beraber idi. Yanından bir adam geçti. Aleyhissalatu vesselam adamı çağırarak: "Bu benim zevcemdir." dedi. Adam: "Ey Allah`ın Resulü! Ben herkesten şüphe etsem de sizden şüphe etmem!" deyince, Aleyhissalatu vesselam: "Şeytan insana kanın nüfuz ettiği gibi nüfuz eder." buyurdular. HadisNo : 3444
ANLADIN MI BU HADİS'İN NEDEMEK İSTEDİĞİNİ..!!
Anladım hastalığını da, sen bize hiç yardım etmiyor kendini salıp bırakıyor, tedaviye cevap vermiyorsun? Kronikleşmiş sende durum.
Hadisi sahih iman, itikat sahibi anlar. Rasulullahın yanında fiziği ile bizzat olan hanım ile mektubu (yazısı) olan aynı mıdır?
Sizler Rasulullahın kadınlara özel ders verdiğini de bilmiyordunuz allahu alem.
Sizler cinsel zaafları ve sindirilmiş dürtüleri kitaplarından taşan zihniyetlerin müridlerisiniz. Sizler şirk itikadı Rabıtayı aklamak için, kişinin hanımıyla cimasında bile araya erkek şeyhi alan iman sahiplerisiniz.
Böyle sapkınca yetiştirilen rent a brain
(kiralık beyin) versiyonu müridler, Tabi ki "alfabenin bile dişisine damızlık keçi muamelesi yapar sulanırım, göz açtırmam " diyen abazalarsınız.
Bu zihniyet tabi ki okuduğundan anlatılmak istediğini anlamayacak , nefsinde anlamak istediği şekliyle anlayacaktır. Neden? hastalığını biliyor da ondan!
Müslümanlar Kur'an-a ve sünnete aklını da bedeni de satar (Tevbe 111). Sizin gibi beynini cübbenin cebine organ bağışında bulunup , şeyhinin gönüllü embesili olmayız.
Kopyala yapıştır yapma istersen..Bak verdiğin ayeti tam olarak getirdi anlıyalım..
Allah müminlerden, mallarını ve canlarını, kendilerine (verilecek) cennet karşılığında satın almıştır. Çünkü onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler, ölürler. (Bu), Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da Allah üzerine hak bir vaaddir. Allah'tan daha çok sözünü yerine getiren kim vardır! O halde O'nunla yapmış olduğunuz bu alış verişinizden dolayı sevinin. İşte bu, (gerçekten) büyük kazançtır.[tevbe 111]
ALLAH c.c bu ayetteki kişilerden olmayı nasib eylesin bizlere,kalvye mücahidliğinin bir anlamı yok..
Küçük Cihadda sizin ne işiniz var oturan boğalar !
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Sizin gibi beynini cübbenin cebine organ bağışında bulunup , şeyhinin gönüllü embesili olmayız.
Sen anca almanyadaki ebu enesin embesili olursun..Bizde ALLAH c.c veli kullarının oluruz..Bundan da mutluluk duyarız elhamdulillah..
Beyin emlakçılığı yapan sizlersiniz. Bizler Kuran ve sünnet , Allah ve peygamberinden başkasına beynimizi vermedik . Kimseyi de hatadan münezzeh ve sorulamaz da görmedik.
"Şefaat ya Rasulallah" sözü söylenmez" sözünün tamamını okumazsan böyle sapıtırsın .
Bu şefaat yoktur demek midir? Peygamber şefaat edecektir , bunu Allahtan isteyin deniyor! Beyin sahiplerine.
Ey cahil insan,ALLAH Rasulü s.a.v beni işitir.Ben müminim bir hata yaparsam bu fahri kainata melekler tarafından tebliğ edilirde fahri kainat benin için ALLAH c.c hazretlerinden mağfiret diler.Eğer ben güzel bir iş yaparsam yine melekler tarafından fahri kainata tebliğ edilirde rasulallah s.a.v'de ALLAH c.c hazretlerine ham eder.Ben ona salat ve selam gönderdiğim vakit yine ona iletilir.Ben ondan s.a.v'den şefaat istersem ona nasıl iletilmez.Ve oda ALLAH'ım bu kuluna şefaat etmemi nasib et,demez mi..!..Elbette şefaat ALLAH c.c izni iledir.Anlama özrün var sanırım..Bizim rasulallah s.a.v'dan bize şefaat etmesini istememiz onunda s.a.v.,ALLAH c.c dua etmesini dilememizdir..Malesef vahhabilerin inancında fahri kainata ya şefaat ya rasulallah demek şirktir..
Allahın izin vermediğine peygamberler dahi şefaat edemeyecektir. Peygamberler şefaat edecktir ama Allahın dilediği zamanda Allahın dilediği kimselere şefaat edecektir.
Rasulullah s.a.v. müşrik olarak ölen amcası için şefaat etmek istemiş dua etmiş ve Allah bunu yasaklamış tevbe 113 ayetini indirmiştir :
"Ne peygambere, ne iman edenlere akraba bile olsalar cehennemlik oldukları iyice belli olduktan sonra müşriklere istiğfar etmek yoktur. "Tevbe 113
Allahrasulu hadisi şeriflerde şefaatının büyük günah sahiplerine olduğunu bildirmiştir :
Hz. Câbir radıyallahu anh anlatıyor:
"Rasûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Şefaatim, ümmetimden büyük günah sahipleri içindir." (Tirmizi, Kıyamet 12, (2437); Ebu Davud, Sünnet 23, (4739); İbnu Mace, zuhd 37, (4310)
Bizim yazımızı okuyan sahih iman sahipleri şefaatin hak olduğunu , peygamberimizin şefaatini, o şefaate nail olabilmeyi de Allah'tan c.c. istediğimizi anlayacaktır.