İslam devletinin sitesi midir onu bilmiyorum ama onlari surekli savunan bir site mesela asagidaki haberi okuyun:
"Bugün şeytan için İslam Devleti'ne hangi iftirayı attın?
Kafir, munafık ve mürtedlere yöneltilen bir soruya (Bugün şeytan için İslam Devleti'en hangi iftirayı attın?) verdikleri cevaplar:
-İslam devleti kadınları pazarda satıyor dedim.
+ yetmez
-İslam devleti mucahidi 7 yaşındaki kız çocuğuyla evlendi de dedim
+Başka
-Kabeyi yıkacak, kadınları sunnet edecek, kur'an'ı değiştirecek de dedim
+Bunlar klişe oldu daha büyük iftira atman lazım
-Abd projesi, israil oyunu, esad ajanı, iran projesi, ingiliz kuklası, rusya destekliyor da dedim.
+Bunları zaten herkes söylüyor. sen farklı olmalısın.
-Hımm tamam dur, her aileden türkmen kızlarından ikisinden birini aldılar, ezidi kızlara tecavüz ettiler de dedim
+Tamam ama daha üretken olmalısın
-İslam devleti halifesine yahudi ajanı dedim, dj motaz hattar'ın fotoğrafını ve özgür suriye ordusunun bir komutanının fotograflarını da kullanarak
+Giderek usta bir müfteri oluyorsun
-Dur daha bitmedi, fotomontajla mucahidin birinin koluna abd ordu arması dövme yaptım ve kerizleri avladım.
+Evet aferin böyle üretken ol.
-Sonra talibana ait eski resimleri kullanıp islam devleti kestikleri insanların kafasıyla futbol oynadı da dedim
+Olum sen İran mısın ya, İrani geçtin yalan haber de...
-Daha bu birşey mi, bilardo oynayan kızları fotomontajla İslam Devleti kadınları eğleniyor haberi de yaptım.
+Sende Nusayrilik var mı?
-Yok ama İslam devleti'ni karalamak adına her türlü yalan haberi yayarım. maksat onları barbar göstermek ve ehli sünnet müslümanların destek olmasını engellemek. müslümanlar onları bu şekilde tanır ve onları yalnız bırakır. Hatta insanlara yön veren hocalar bu haberlerden yola çıkarak ard arda İslam Devletini ve Halifeyi kötüleyen açıklamalar yapmadılarmı.
Maksat hasıl oldu işte
Kaynak:
http://mustaqim.net/haber/bugun-islam-devletine-hangi-iftirayi-attin