Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Allah Pkk Nın Soyunu Kurutsun..

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kobani'den Cenaze Üstüne Cenaze Geliyor
05.01.2015 19:08
58241.jpg

YPG militanları IŞİD'e karşı ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Kobani'den hemen hemen her gün cenazeler geliyor.
YPG'li Cemil Özel Batman'da Defnedildi

Kobani'de IŞİD ile yaşanan çatışmada yaşamını yitiren YPG'li Cemil Özel'in cenazesi memleketi olan Batman'da defnedildi.

Suruç Devlet Hastanesi morgundan alınan YPG'li Özel'in cenazesi Diyarbakır üzerinden Batman'a getirildi. Yol üzerinde bulunan Bismil ilçesinde DBP ve MEYA-DER yöneticileri tarafından karşılanan YPG'li Özer'in cenazesi buradan Batman'ın Kozluk ilçesine götürüldü. YPG'li Özel'in cenazesi aralarında DBP ve HDP yöneticileri ile KURDİ-DER, MEYA-DER ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla yapılan yürüyüşün ardından Eliihsan köyü Şeyh Halil Mezarlığı'nda defnedildi.

ypgli-cemil-ozel-batman-cenaze.jpg


YPJ'li Reda Pehlivan Diyarbakır'da Defnedildi

Yine Kobani'de 29 Aralık'ta yaşanan çatışmada öldürülen YPJ'li Reda Pehlivan Diyarbakır'da defnedildi. Cenazede konuşan DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Ali Şimşek, Kürdistan'da zulme karşı büyük bir direniş sergilendiğini belirtti.

ypjli-reda-pehlivan-diyarbakir-kobani-cenaze.jpg


YPG'li Uğur Nama Erciş'te Defnedildi

IŞİD tarafından Kobani'de öldürülen YPG'li Uğur Nama'nın (Cuma Macit) cenazesi Van'ın Erciş ilçesinde defnedildi.

YPG'li Serhat Çelik Diyarbakır'da Defnedildi

Kobani'de IŞİD ile süren çatışmalarda yaşamını yitiren YPG militanı Serhat Çelik'in (Kandil Amed) cenazesi, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, ilçe belediye eş başkanları, DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Ali Şimşek, DBP'li yöneticiler, Barış Anneleri Meclisi üyeleri katıldı.

***

MLKP’Lİ MİLİTAN KOBANİ’DE ÖLDÜ

Kobani'de 30 Aralık 2014'te IŞİD tarafından öldürülen Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) militanı Oğuz Saruhan'ın (Algan Zafir) Urfa'dan alınan cenazesi, doğum yeri olan Mardin'in Derik ilçesine bağlı Kurudere Mahallesi'ne getirildi.

Cenaze törenine Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Genel Başkanı Sultan Ulusoy, HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, Suphi Necat Ağırnaslı'nın babası Hikmet Acun, ESP, HDP, DBP, MEYADER, Barış Anneleri Meclisi ve Eğitim Sen üyeleri de katıldı.

oguz-saruhan-algan-zafir-mlkp.jpg


HDP, MLKP’li Saruhan'a Sahip Çıktı

HDP Mersin İl Örgütü, Kobani'de IŞİD ile girdiği çatışmada öldürülen MLKP militanı Saruhan Oğuz'u andı.

HDP Mersin İl Örgütü, MLKP'li Saruhan Oğuz'u (Algan Zafir) Özgür Çocuk Parkı'nda yaptığı basın açıklaması ile andı. Açıklamaya, HDP yöneticileri, HDK bileşenleri, İşten çıkarılan Büyükşehir Belediyesi işçileri katıldı.

haksöz haber:
MaşaAllah BarekAllah .. ALLAH bin bir bereket versin.. Kobani'nin düşmediği iyi oldu Pislikler temizleniyor..
 
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
IŞİD, Kobani ve Şengal’da saldırıya geçti

Silah ve savaşçı takviyesi alan IŞİD, Kobani ve Şengal’de PKK ve Peşmerge güçlerine yönelik kapsamlı saldırıya geçti. Tank, zırhlı birlik ve bombalı araç desteği ile ilerlemeye çalışan IŞİD’i durdurmak için koalisyon güçleri havadan YYG, ÖSO ve peşmerge güçleri ile karadan durdurmaya çalıştı. Çatışmalarda iki taraftan da çok kayıp var...

isid--kobani-ve-sengal-da-saldiriya-gecti.jpg



Suriye’nin Rojava bölgesi Kobani kenti, Şengal ve Musul bölgesinde PKK ve Peşmerge güçlerinin kapsamlı operasyonları sonucu yaşanan çatışmalarda IŞİD dün gece kobani ve Şengal ‘e yönelik tanklar, zırhlı araçlar ve bombalı yükle araçlarla kapsamlı saldırı başlattı. Kobanê’de 124. gününe giren çatışmalar sürerken IŞİD dün gece 3 koldan saldırıya geçti.

Bomba yüklü araçlar desteğinde gerçekleştirilen ve bir çok koldan YPG mevzilerine yönelik yapılan saldırıya PKK güçleri direniş gösterdi. Çatışmalar Miştenur tepesi ve Kaniya Kurda mahallelerinde yoğunlaşırken, IŞİD tank ve hummer tipi zırhlı araçlarla saldırıyor.

YPG Basın Merkezi tarafından çatışmalara ilişkin yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
“IŞİD, bugün Sabah saatlerinde de üç cepheden saldırıya geçti. Güney cephesinde, bomba yüklü araç ile bir canlı bombalı eylemcisi saldırdı. Saldırıdan sonra meydana gelen çatışmalar 48 caddesi, Sukul Hal ile güney cephesinde şiddetli bir şekilde devam ediyor.

Koalisyon uçakları ise önceki akşam ve dün sabah IŞİD mevzilerini bombaladı. YPG, çatışmalarda 8 YPG/YPJ savaşçısının yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Şengal’de ise bugün sabah IŞİD, PKK ve Peşmerge güçlerine yönelik kapsamlı saldırıya geçti. Çatışmalar Berbiroj mahallesi ve çevresinde yoğunlaştı. Peşmerge, YPG, HPG ve Ezidi savaşçılardan oluşan Kürt güçleri, ağır silahlarla saldırıya geçen IŞİD kuvvetlerine karşı ağır silahlarla karşılık verdi. Çatışmalarda bir HPG’li ölürken iki HPG’li ise yaralandı.


5’inci ayına giren savaşta YPG’ye destek amacıyla Kobane’de bulunan 2. Peşmerge Birliği ise görev değişimi yapacak. Görev değişimi yapacak 3'üncü birlik önceki akşam Erbil'den Urfa’ya geçti. Yeni peşmerge birliğinin Kobane’de bulunan 2. peşmerge birliği ile görev değişimi yapacak. 2. Peşmerge Birliği, 28 Ekim’de Kobani’ye giden 1. Peşmerge Birliği'yle görev değişimi yapmıştı.
Peşmerge güçlerinin 150 kişiden oluşan ilk birliği, 28 Ekim 2014’te ağır silahlarla Erbil’den Kobani’ye geçmiş, 35 gün IŞİD’e karşı savaşan YPG güçlerine destek vermişti.

İkinci birlik ise 3 Aralık’ta Kobani’ye giderek görevi devralmıştı. İkinci birliğin geçişi sırasında IŞID Sınır kapısına ağır silahlar ile saldırmıştı.

Kobani, 16 Eylül’den bu yana IŞİD kuşatması altında.ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri de bölgedeki IŞİD mevzilerini vuruyor.

16 ocak 2015 islahhaber​
 
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
Kobani'de Son Durum! (Video)

Suriye'nin Türkiye sınırındaki Kobani kentinde, stratejik önemde olduğu belirtilen Miştenur Tepesi'nin 'PKK ve Peşmerge güçlerin eline geçtiği' bildiriliyor.

Merkezi İngiltere'de bulunan ve Beşar Esad rejimi karşıtı gruplara yakınlığıyla bilinen Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, tepenin şiddetli çatışmalar ardından PKK ve Peşmerge güçlerinin eline geçtiğini belirterek, IŞİD'in ikmal yollarının atış menziline girdiğini duyurdu .

Çatışmalarda her iki tarafın da kayıp verdiği ve çok sayıda silah ve cephane ele geçirildiği kaydedildi.
Miştenur tepesi, Kobani'ye baktığı için stratejik önem taşıyor.

Daha önce de BBC Türkçe'ye konuşan Kobani Kantonu Dışişleri Sözcüsü İdris Nassan, tepenin bir bölümünün YPG'nin eline geçtiğini, buranın alınmasıyla IŞİD'in takviye yolunun kapanacağını söylemişti.
Nassan çatışma sürecini şöyle anlatmıştı:

"Miştenur Tepesi'ne iki hafta önce zaten çok yaklaşılmıştı. Gün gün ilerleme oluyordu. ABD önderliğindeki koalisyon uçakları tepede IŞİD'in mevzilerini vuruyorlardı. Dün akşamdan bu yana da uçaklar yedi defa IŞİD'in mevzilerini bombaladılar. Peşmerge güçleri de tepeyi ağır silahlarla, toplarla vuruyorlardı. YPG ve üyeleri de tepenin alınması için mücadele ediyorlardı."

Ölü sayısı belirsiz.

Öte yandan Peşmerge Bakanlığı Genel Sekreteri Cabbar Yaver, "Zerevan Ekrem Abdulmecid isimli Peşmergemiz, keskin nişancı IŞİD militanının ateşi sonucu öldürüldü. Abdulmecid, Kobani'de sağlık görevlisi olarak görev yapıyordu" dedi.
Öte yandan PKK'ya yakın kaynaklar ise Kobani'de çatışmalarda yer alan ve elindeki silahın patlaması sonucu yaralanan Güney Kürdistan peşmergelerinden Zirava Ekrem, tedavi için kaldırıldığı Suruç Devlet Hastanesi’nde öldüğünü belirtti.

B71vmcrCQAA7L4J.jpg


IŞİD'e yakın kaynaklar Kobani bölgesinde çatışmaların sürdüğüne dair yeni görüntüler paylaştı.

https://archive.org/details/sayrmaarq3

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
IŞİD ve YPG medyasından Kobani'de son durum! (Foto)

Irak'ta ve Suriye'nin Kobani bölgesinde PKK/Peşmerge güçleriile savaşan IŞİD'e, ABD koalisyon uçaklarının hava bomdardımanı sürerken IŞİD'in bu saldırılara karşılık bomba yüklü araç ve havan topları ile saldırı gerçekleştirdiği açıklandı.

isid-ve-ypg-medyasindan-kobani-de-son-durum---foto-.jpg


IŞİD'le YPG/Peşmerge arasındaki çatışmalar 133. gününde de tüm şiddetiyle sürerken, IŞİD güçleri Ayn El Arap'ta (Kobani) YPG'ye ait birçok mevzilere bomba yüklü araçlarla saldırılar düzenlediği belirtildi.

ISLAH HABER

IŞİD'e yakın kaynakların sosyal medya üzerinden yayınladıkları resimlerde, IŞİD güçlerinin bölgede ABD’ye bağlı koalisyon savaş uçaklarının saldırıları yüzünden sıcak çatışmaya girmediği sadece YPG/Peşmrge’ye ait noktalara ağır silahlarla saldırılar düzenlediği görülüyor.

Öte yandan PKK/PYD medyası ise Kobani bölgesinde devam eden çatışmalar üzerine“‘Kobani’de 4 sokak sonra zafer var” başlıklı bir haber yayınladı.

Yapılan açıklamada, IŞİD saldırısı altındaki Kobani’de savaşın sona gelindiği, kentin batı ve güney bölgesinin IŞİD’den temizlenmesinin ardından Doğu cephesinin de IŞİD’den temizlenmeye devam edildiği belirtildi. Kentte ilerleyişin kontrollü bir şekilde devam ettiğini belirten YPG komutanı şehir merkezinin tamamen temizlenmesi için 4 caddenin kaldığını açıkladığı ifade edildi.

Ayrıca geçen hafta IŞİD'in ikmal yolunu kesmek amacıyla yoğun çatışmalar sonucunda Miştenur tepesini alan YPG, bölgeye 76 metrelik bir bayrak atı.. Bayrak Türkiye sınırından da rahatlıkla görülebiliyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
EVET PKK NIN ABD NİN VE SADECE BİR MEVZUDA BİLE IŞİDE DESTEK OLAMAYAN HERKESİN ZAFERİ !!!

KLAVYE MÜCAHİDLERİNE TEBRİKLER..... KOBANİ ZAFERİNDEN SONRA EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ SARAÇHANAYE YÜRÜYÜN DE ABD TİTRESİN... SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE FRANSA KÜFRÜ İÇİNDE BOĞULSUN...SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE TAYYİPCİLERİN ORGANİZE ETTİĞİ YÜRÜYÜŞLER AKP YE OY KAZANDIRSIN...

DOĞU DA MÜSLÜMANLARI İNİM İNİM İNLETEN PKK YA DARBE VURMAYA ÇALIŞANLAR KAYBETTİ DİYE KINALAR YAKIN....

PKK YI HER ZAMAN VE EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ BASIN AÇIKLAMALARI İLE KINAYIN....

FORUMDA 2 AYDIR YAZMIYORDUM YİNE YAZMAYACAĞIM MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN GİRDİM YORUMU YAZIP ÇIKIYORUM....


ALIN 2000 IŞİD SAVAŞÇISININ VEFAT ETTİĞİ KOBANİ TOPRAKLARI GÜLE GÜLE KULLANIN !!!




Kobani.jpg
(http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map)


KOBANİ MERKEZ (ÇEVRESİNDEKİ 8 KÖY İLE BERABER) KAHRAMAN PKK SAVAŞÇILARI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN TOPRAKLAR...
8 KÖY DEDİĞİME BAKMAYIN DURMADAN ARTMAK TA... HARİCİ IŞİDE KARŞI SAVAŞAN KAHRAMAN PKKLILARIN SERİİYYELERİ SAYESİNDE TÜM KÜRDİSTAN HARİCİLERDEN TEMİZLENECEKTİR... DUALAR EDİN PKK YA DA IŞİDİ YOK ETSİN...DUALAR EDİN PKK YA DA HARİCİLERİ KİMYASALLARLA ZEHİRLESİN...


BU FORUMDAKİ SON MESAJIMDIR CEVAP VERMEYİN...YAZACAKSANIZ DA GÖRMEM...
 
EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
EVET PKK NIN ABD NİN VE SADECE BİR MEVZUDA BİLE IŞİDE DESTEK OLAMAYAN HERKESİN ZAFERİ !!!

KLAVYE MÜCAHİDLERİNE TEBRİKLER..... KOBANİ ZAFERİNDEN SONRA EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ SARAÇHANAYE YÜRÜYÜN DE ABD TİTRESİN... SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE FRANSA KÜFRÜ İÇİNDE BOĞULSUN...SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE TAYYİPCİLERİN ORGANİZE ETTİĞİ YÜRÜYÜŞLER AKP YE OY KAZANDIRSIN...

DOĞU DA MÜSLÜMANLARI İNİM İNİM İNLETEN PKK YA DARBE VURMAYA ÇALIŞANLAR KAYBETTİ DİYE KINALAR YAKIN....

PKK YI HER ZAMAN VE EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ BASIN AÇIKLAMALARI İLE KINAYIN....

FORUMDA 2 AYDIR YAZMIYORDUM YİNE YAZMAYACAĞIM MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN GİRDİM YORUMU YAZIP ÇIKIYORUM....

ALIN 2000 IŞİD SAVAŞÇISININ VEFAT ETTİĞİ KOBANİ TOPRAKLARI GÜLE GÜLE KULLANIN !!!


Ekli dosyayı görüntüle 9723 (http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map)

KOBANİ MERKEZ (ÇEVRESİNDEKİ 8 KÖY İLE BERABER) KAHRAMAN PKK SAVAŞÇILARI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN TOPRAKLAR...
8 KÖY DEDİĞİME BAKMAYIN DURMADAN ARTMAK TA... HARİCİ IŞİDE KARŞI SAVAŞAN KAHRAMAN PKKLILARIN SERİİYYELERİ SAYESİNDE TÜM KÜRDİSTAN HARİCİLERDEN TEMİZLENECEKTİR... DUALAR EDİN PKK YA DA IŞİDİ YOK ETSİN...DUALAR EDİN PKK YA DA HARİCİLERİ KİMYASALLARLA ZEHİRLESİN...


BU FORUMDAKİ SON MESAJIMDIR CEVAP VERMEYİN...YAZACAKSANIZ DA GÖRMEM...
Ve icindeki zehrini kusar.Uyarmistim.

O kadar suredir kuzu postuna girmis kurdu oynuyordu...
 
zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
EVET PKK NIN ABD NİN VE SADECE BİR MEVZUDA BİLE IŞİDE DESTEK OLAMAYAN HERKESİN ZAFERİ !!!

KLAVYE MÜCAHİDLERİNE TEBRİKLER..... KOBANİ ZAFERİNDEN SONRA EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ SARAÇHANAYE YÜRÜYÜN DE ABD TİTRESİN... SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE FRANSA KÜFRÜ İÇİNDE BOĞULSUN...SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE TAYYİPCİLERİN ORGANİZE ETTİĞİ YÜRÜYÜŞLER AKP YE OY KAZANDIRSIN...

DOĞU DA MÜSLÜMANLARI İNİM İNİM İNLETEN PKK YA DARBE VURMAYA ÇALIŞANLAR KAYBETTİ DİYE KINALAR YAKIN....

PKK YI HER ZAMAN VE EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ BASIN AÇIKLAMALARI İLE KINAYIN....

FORUMDA 2 AYDIR YAZMIYORDUM YİNE YAZMAYACAĞIM MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN GİRDİM YORUMU YAZIP ÇIKIYORUM....

ALIN 2000 IŞİD SAVAŞÇISININ VEFAT ETTİĞİ KOBANİ TOPRAKLARI GÜLE GÜLE KULLANIN !!!


Ekli dosyayı görüntüle 9723 (http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map)

KOBANİ MERKEZ (ÇEVRESİNDEKİ 8 KÖY İLE BERABER) KAHRAMAN PKK SAVAŞÇILARI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN TOPRAKLAR...
8 KÖY DEDİĞİME BAKMAYIN DURMADAN ARTMAK TA... HARİCİ IŞİDE KARŞI SAVAŞAN KAHRAMAN PKKLILARIN SERİİYYELERİ SAYESİNDE TÜM KÜRDİSTAN HARİCİLERDEN TEMİZLENECEKTİR... DUALAR EDİN PKK YA DA IŞİDİ YOK ETSİN...DUALAR EDİN PKK YA DA HARİCİLERİ KİMYASALLARLA ZEHİRLESİN...


BU FORUMDAKİ SON MESAJIMDIR CEVAP VERMEYİN...YAZACAKSANIZ DA GÖRMEM...
Bu gün suriyede işidin uğraştığı kaç düşmanı varsa diğer grupların işidden + 1 fazla düşmanı var o da işiddir. Mücahid grupların bir yanını esed bir yanını pkk bir yanınıda işid çevirmiş durum da.Hangisiyle uğraşacaklarını şaşırmış vaziyette mücahidler. İşid dediğin önce müslümanlarla uğraşmayı bıraksın ondan sonra pkk ya karşı destek beklesin. Bu gün zaferin gecikmesinin en büyük müsebbbibi işiddir.
Suriyeye sanki kobaniyi fethetmek için girmişçesine yanlış bir siyaset uygulayıp tüm gücünü esed kafirine uygulayacağına Cepheye uygulamasydı da kobani düşmeseydi.
Tüm Türkiyedeki mücahid kardeşlerin tasvip ettiği Fatih yürüyüşünü hafife alarak kınamaya hakkın yok kardeşim.Unutmaki paris eylemini yapan işidin tasvip etmediği al qaida cemaatidir.Saraçhane yürüyüşüne katılanlardan yüzlercesi mücahiddir buna emin ol.Klavye mücahidi filanda değiller.Bu yürüyüş maksadına ulaşmıştır.senin görmek istediğin gibi ne amerikayı nede fransayı korkutmak için yapılmayıp, Müslümanların cihad meydanlarının dışın da birlikte hareket etmeye bir teşvikti.
İŞİD TARAFTARLIĞI YAPMIYORUM DİYE SÖYLENİYORDUN ÖNCEDEN BU VESİLEYLE BU NİYETİN DE ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU.
Son olarak biz işidi her zaman ne pkk ne amerika nede başka bir kafir orduya değişmeyiz , Kobaniye musula en az senin kadar üzülecek mücahid kardeşler var bu forum da bilmiş ol. Ama iş başka, dostluk başka ......
 
A Çevrimdışı

Away

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Işid hem bizi öldürsün hem bizden yardım beklesin öylemi... hem müslümanlara saldırsın,hem bizi esad'tan daha aşağı görsün hemde bizden destek beklesin öylemi?
hem müslümanlar arasına fitne koysun ve cihadı ifsad etsin hemde bizden yardım beklesin öylemi?

pkk nın kobanideki kazanımına üzüldüm. Işid'in kaybetmesinede ama Işid in islam dışı uygulamalarını ve nusra komutanlarına yaptığı suikastleriyle birlikte katlettiği çocuklarını ve sehid ettiği mucahidleride unutarak IŞİDe destek olmayı kimse beklemesin...
mucahidler kafirlere operasyon yaparken Işid in gelip mucahidleri arkadan vurarak esada destek olduğunu da unutmayacaz...Duygusal davranıp ta dökülen müslümanların kanını unutamayiz...
 
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Bu isid neden boyle diye bağirasim var. neden yani? Iside kotu bir sey olunca da uzuluyorum isid kotu bir seyler yapinca da uzuntuden baska bir sey vermiyor isid ama lailaheillallah diyen adamlar. Cok aci ya. Adamlar nusraya ensarud dine istişhad yapiyorlar bu nedir ya sebep ne. o kadar uzuyor ki beni isid. Insallah duzelirler.
 
H Çevrimdışı

haradirm

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
İnsan üzülüyor gerçekten. Diyarbakirda kutlama yapiyor Allah dusmanlari. ÖSO denen laik demokrat murtedler sevinoyor neden müslümanların birbirine düştüğünü neden birbirini sirtindan vurduğunu aklim almiyor bu ne zor imtihan. öldürülen müslümanlar gozumun önüne geliyor iside kiziyorum ne olurdu sanki alimleri dinleseydiniz ne olurduki muslumanlarin gel tarafsiz seri mahkeme kuralim cagrisina kulak verseydiniz ne olurdu ki bize karsi ordu toplayan pkk ypg abd oso baas gibi azılı kafirlere karsi bir olsaydik omuz omuza dursaydik ama biz birlik olmadigimizdan Allahin istediklerini gercekten yapmadigimizdan bu durumdayiz. Rabbim ayaklarimizi sabit kilsin haricilerin de murcielerinde bu ümmete verdikleri zarardan ummeti korusun. Geldiğimiz nokta gerçekten çok üzücü.
 
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
EVET PKK NIN ABD NİN VE SADECE BİR MEVZUDA BİLE IŞİDE DESTEK OLAMAYAN HERKESİN ZAFERİ !!!

KLAVYE MÜCAHİDLERİNE TEBRİKLER..... KOBANİ ZAFERİNDEN SONRA EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ SARAÇHANAYE YÜRÜYÜN DE ABD TİTRESİN... SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE FRANSA KÜFRÜ İÇİNDE BOĞULSUN...SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE TAYYİPCİLERİN ORGANİZE ETTİĞİ YÜRÜYÜŞLER AKP YE OY KAZANDIRSIN...

DOĞU DA MÜSLÜMANLARI İNİM İNİM İNLETEN PKK YA DARBE VURMAYA ÇALIŞANLAR KAYBETTİ DİYE KINALAR YAKIN....

PKK YI HER ZAMAN VE EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ BASIN AÇIKLAMALARI İLE KINAYIN....

FORUMDA 2 AYDIR YAZMIYORDUM YİNE YAZMAYACAĞIM MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN GİRDİM YORUMU YAZIP ÇIKIYORUM....

ALIN 2000 IŞİD SAVAŞÇISININ VEFAT ETTİĞİ KOBANİ TOPRAKLARI GÜLE GÜLE KULLANIN !!!


Ekli dosyayı görüntüle 9723 (http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map)

KOBANİ MERKEZ (ÇEVRESİNDEKİ 8 KÖY İLE BERABER) KAHRAMAN PKK SAVAŞÇILARI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN TOPRAKLAR...
8 KÖY DEDİĞİME BAKMAYIN DURMADAN ARTMAK TA... HARİCİ IŞİDE KARŞI SAVAŞAN KAHRAMAN PKKLILARIN SERİİYYELERİ SAYESİNDE TÜM KÜRDİSTAN HARİCİLERDEN TEMİZLENECEKTİR... DUALAR EDİN PKK YA DA IŞİDİ YOK ETSİN...DUALAR EDİN PKK YA DA HARİCİLERİ KİMYASALLARLA ZEHİRLESİN...


BU FORUMDAKİ SON MESAJIMDIR CEVAP VERMEYİN...YAZACAKSANIZ DA GÖRMEM...
Güzel demagoji yapmıssın. Işid Kobaniyi alsaydı ne olacaktı? Doğu'daki müslümanlar refah mı bulacaktı? PKK oradaki müslümanlara MÜSLÜMAN oldukları için zulüm ediyor Işıd'in eline düşseler KAFİR diye zulüm görecekler!

Adamlar bugün Kobaniyi kaybetti Adnani çıkmış Afganistan'da yeni bir cephe kurduklarını açıklıyor. Bir ora kalmıştı müslümanların birbirini öldürmediği. Ne kadar iyi niyetli insanlar bunlar değil mi?! Bunları hep beraber desteklememiz lazım...
 
EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
EVET PKK NIN ABD NİN VE SADECE BİR MEVZUDA BİLE IŞİDE DESTEK OLAMAYAN HERKESİN ZAFERİ !!!

KLAVYE MÜCAHİDLERİNE TEBRİKLER..... KOBANİ ZAFERİNDEN SONRA EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ SARAÇHANAYE YÜRÜYÜN DE ABD TİTRESİN... SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE FRANSA KÜFRÜ İÇİNDE BOĞULSUN...SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE TAYYİPCİLERİN ORGANİZE ETTİĞİ YÜRÜYÜŞLER AKP YE OY KAZANDIRSIN...

DOĞU DA MÜSLÜMANLARI İNİM İNİM İNLETEN PKK YA DARBE VURMAYA ÇALIŞANLAR KAYBETTİ DİYE KINALAR YAKIN....

PKK YI HER ZAMAN VE EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ BASIN AÇIKLAMALARI İLE KINAYIN....

FORUMDA 2 AYDIR YAZMIYORDUM YİNE YAZMAYACAĞIM MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN GİRDİM YORUMU YAZIP ÇIKIYORUM....

ALIN 2000 IŞİD SAVAŞÇISININ VEFAT ETTİĞİ KOBANİ TOPRAKLARI GÜLE GÜLE KULLANIN !!!


Ekli dosyayı görüntüle 9723 (http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map)

KOBANİ MERKEZ (ÇEVRESİNDEKİ 8 KÖY İLE BERABER) KAHRAMAN PKK SAVAŞÇILARI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN TOPRAKLAR...
8 KÖY DEDİĞİME BAKMAYIN DURMADAN ARTMAK TA... HARİCİ IŞİDE KARŞI SAVAŞAN KAHRAMAN PKKLILARIN SERİİYYELERİ SAYESİNDE TÜM KÜRDİSTAN HARİCİLERDEN TEMİZLENECEKTİR... DUALAR EDİN PKK YA DA IŞİDİ YOK ETSİN...DUALAR EDİN PKK YA DA HARİCİLERİ KİMYASALLARLA ZEHİRLESİN...


BU FORUMDAKİ SON MESAJIMDIR CEVAP VERMEYİN...YAZACAKSANIZ DA GÖRMEM...
Bu gun kürt sempatisanlari kobaninin ozgurlestigini yanimda soylendiler.Sevinclilerdi.Ama beni bir uzuntu basiverdi daraldim...Orda en dogrusunu Allah swt bilir ne kadar samimi musluman sehid olmustur.

Bunuda bilmeni istiyorum.
 
Ahadun Ahad Çevrimdışı

Ahadun Ahad

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
kobanide_savasi_bitmedi_h11088.jpg

'Kobani'de savaş bitmedi'
Takva Haber / Haber Merkezi

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Peşmerge destekli YPG çetesinin kasabanın tamamından İslam Devleti'ni çıkarmayı başardığını duyururken, Amerikan Savunma Bakanlığı Pentagon'dan "Kobani için savaş bitmedi" açıklaması geldi.

Pentagon Sözcüsü Steve Warren, "Savaşın bittiğini söylemek için henüz hazır değilim. Savaş devam ediyor. Dost güçler, bir ivme kazandı" şeklinde konuştu.

Pentagon, gün içinde de, Kobani yakınlarına ABD ve koalisyon güçlerine bağlı uçakların 17 hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

ABD Savunma Bakanlığı, geçen Cuma yaptığı açıklamada, Kobani'nin yüzde 70'inin YPG güçlerinin kontrolünde olduğunu iddia etmişti. Sözcü Warren, bu durumla ilgili yeni bir rakam telaffuz etmedi.

Köylerde İslam Devleti'nin varlığı


Kobani merkezi çevresindeki köylerde İslam Devleti'nin varlığı sürüyor.

İslam Devleti 16 Eylül’den bu yana Suriye’nin kuzeyindeki Kobani’yi kuşatma altında tutuyordu.

Bölgede aylardır sokak çatışmaları yaşanırken, İslam Devleti'nin kasaba merkezine havan topuyla saldırılar düzenledi ve istişhad eylemleri gerçekleştirdi.

Çatışmalar kasaba merkezinde ağır yıkıma yol açtı.


Özgür Suriye Ordusu’nun bazı unsurları, peşmerge güçleri YPG’ye destek verirken, ABD öncülüğündeki koalisyon uçakları da bölgedeki İslam Devleti'nin mevzilerini vuruyor.

Peşmerge birlikleri 29 Ekim'de Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye girmiş, Suruç'taki iki günlük bekleyişin ardından Kobani'ye geçmişti.

Aynı dönemde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurları da YPG'ye destek vermek üzere Kobani'ye girmişti.

İslam Devleti'nin saldırılarının başlamasının ardından yaklaşık 200 bin kişi Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı.


Kaynak takva haber
 
Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
EVET PKK NIN ABD NİN VE SADECE BİR MEVZUDA BİLE IŞİDE DESTEK OLAMAYAN HERKESİN ZAFERİ !!!

KLAVYE MÜCAHİDLERİNE TEBRİKLER..... KOBANİ ZAFERİNDEN SONRA EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ SARAÇHANAYE YÜRÜYÜN DE ABD TİTRESİN... SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE FRANSA KÜFRÜ İÇİNDE BOĞULSUN...SARACHANEYE YÜRÜYÜNDE TAYYİPCİLERİN ORGANİZE ETTİĞİ YÜRÜYÜŞLER AKP YE OY KAZANDIRSIN...

DOĞU DA MÜSLÜMANLARI İNİM İNİM İNLETEN PKK YA DARBE VURMAYA ÇALIŞANLAR KAYBETTİ DİYE KINALAR YAKIN....

PKK YI HER ZAMAN VE EN FAZLA YAPTIĞINIZ GİBİ BASIN AÇIKLAMALARI İLE KINAYIN....

FORUMDA 2 AYDIR YAZMIYORDUM YİNE YAZMAYACAĞIM MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN GİRDİM YORUMU YAZIP ÇIKIYORUM....

ALIN 2000 IŞİD SAVAŞÇISININ VEFAT ETTİĞİ KOBANİ TOPRAKLARI GÜLE GÜLE KULLANIN !!!


Ekli dosyayı görüntüle 9723 (http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Syrian_Civil_War_detailed_map)

KOBANİ MERKEZ (ÇEVRESİNDEKİ 8 KÖY İLE BERABER) KAHRAMAN PKK SAVAŞÇILARI TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN TOPRAKLAR...
8 KÖY DEDİĞİME BAKMAYIN DURMADAN ARTMAK TA... HARİCİ IŞİDE KARŞI SAVAŞAN KAHRAMAN PKKLILARIN SERİİYYELERİ SAYESİNDE TÜM KÜRDİSTAN HARİCİLERDEN TEMİZLENECEKTİR... DUALAR EDİN PKK YA DA IŞİDİ YOK ETSİN...DUALAR EDİN PKK YA DA HARİCİLERİ KİMYASALLARLA ZEHİRLESİN...


BU FORUMDAKİ SON MESAJIMDIR CEVAP VERMEYİN...YAZACAKSANIZ DA GÖRMEM...
Benim '' @TekDinİslam Kardeşin samimiyetinden Şüphem yok.. Onun gerçekten Işid sempatizanı olmadığını ama PKK'yı da bir o kadar sevmediğini, çokça buğz ettiğini biliyorum.. ve Kendisini anlayışla karşılıyorum.. Doğuda yaşamayan PKK'nın ne kadar çirkef bir örgüt olduğunu anlayamaz.
 
H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Dün akşam kutlamalarının arasında kaldık,görende bileklerinin hakkıyla zafer kazandılar sanacak.,nsanda biraz utanma olur,ar olur,şeref olur,haysiyet olur.Yahu babanız amerika,ingiliz,fransız,israil ve tüm ülkeler bombaları yağdırdıda kazanabildiniz,yoksa kedi gibi kaçıyordunuz...
pkk alçak bir örgüttür,zaferi ona hediye eden babalarının yardımıydı,şimdide kahramanlık türküleri okuyarak,zaferi kendisnin elde ettiğini sanıyor,ne mal olduğunuzu ve korkak olduğunuzu iyi biliyoruz...
 
halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aslında bu biraz hükümetin işine benziyor gibi. Peşmergeyi bölgeye soktu pkk yeterince hasar gördü. zaten ortada pkk nın bir zaferi yok ki olsa da peşmergenin rolü var kendileri sıkışınca barzaniye yalvarıp destek istemişlerdi hatırlayın. Öso ve peşmergeyi bölgeye sokan tc PKK'nın belini kırdıktan sonra işid çekiliyor ne ilginç tesadüf. 4000 muhacirin orada şehid olduğu söyleniyor.. Oyun içinde oyun var gibi..
 
Üst Ana Sayfa Alt