Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Alparslan Kuytul Yine Sapitti

Şeriatcı Çevrimdışı

Şeriatcı

Jihad still continue
İslam-TR Üyesi
He ya ben kendimi elhamdülillah Selefe uyan biri olarak görüyorum onu ise sırf bu ahlaksızlığından ve çirkin ithamlarından dolayı onların yolundan giden biri olarak görmüyorum. Bakınız bu adam oy vermeye davet eden kafir İhsan Şenocak'a yazdığı reddiyede aynı sertlikte cevap vermiyor ama Kuytula gelince yaptığı ithamların ne denli bir pislik olduğunu ortaya koyuyor. Görün bu kendini İslam akidesine nispet eden adamın çirkefliğini. Kuytulu açıkça tekfir ediyor ama şenocak kafirini tekfir etmeyi bıram hoca tabirini kullanan bir pislikten bahsediyoruz.
Emin Hocaya olan ithamlarından dolayı seni Allah'a havale ediyorum."Kendini islam akidesine nispet eden adam" ha!! neden salyanı illa bu siteye akıtmak zorundasın...
 
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
zındık demek onceden de soyledigim gibi dogru degil. Fakat akın hoca'ya laf etmek ne alparslan hocanin ne de zubeyr adli uyenin haddi degil. Cihadsiz tevhid anlayisi da cok iyi kuytul hocanin. Ben alparslan hocanin kotu biri oldugunu dusunmuyorum ama zan hastasi olmus. Bu cihad isleri hakkinda sussa iyi olacak.
 
B Çevrimdışı

Buğra Değirmenci

Guest
İnsanları haricilerle kıyaslamayı mekruh gören arkadaşa sesleniyorum. Sen hiç kimseyi kıyaslamadın mı haricilerle? Veya hariciler kafir mi ki onlara kıyas yapılmasını şiddetle reddediyorsun? İşidi ebu hanzalayı ve onun yamağı olan ilyas e. ubeydeye harici demiyormusunuz yada onlarla kıyaslamıyormusunuz?
 
M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Zubeyr ağzındaki salyaları silmeni tavsiye ediyorum.Mehmet emin akın hocanın bir tırnağındaki kir etmeyecek adamsın.Gelip saldırıyorsun.Alpaslan kuytulla aynı düşünüyorsan git onun yanında konuş gelip burada caz yapma...Sen mi selefe uyuyorsun? Sen uysan uysan ancak telefe uyar teleferikle yolların üstünden geçmeye çalışırsın.
 
R Çevrimdışı

Rebi3

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah yolunda silahla savaşmayı kafirler gibi radikallik (aşırı) gören bir anlayış. Şunu demeye getiriyorlar; "Esad suriye yerine türkiye de olsaydı kesinlikle ona karşı ayaklanmazdık, hocamız sohbet verirken bizi varil bombalarıyla patlatsalardı biz şehidlerimizi defneder sohbete ve davete devam ederdik. Aylarca yıllarca varil saldırıları devam eder davet ettiğimiz binlerce müslüman da ölür binleceside sakat kalır yinede silaha sarılıp radikalleşmezdik en sonunda hocamızıda vururlar bizde hakkımızda Allahın takdirini beklerdik." Furkancılardaki sakat mantık? Kuran-sünnet rabbani hareket dedikleri anlayış bu.


EMcyuDC.png
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt