Ben daha bir sene öncesine kadar afganistan'da savaş olduğunun bile farkında değildim. Başkalarının terörist dedikleri benim hayatımda en küçük bir zerreye sahip bile değildi. Yani anlamsızdı bu olaylar. Ve tabi ingilizlerin Necdt'li Muhammed'e yaptıklarını da bir kitaptan okumuştum. (İngiliz casusunun itirafları) Bunun gibi insanların canına kıyanlar ve peşlerinden gidenler bana ne kadar da çirkin geliyordu.
Sonraları bir akrabamın tavsiyesiyle tevhidle tanıştım. Araştırdım, araştırdım... Bana Ebu Hanzala önerilmişti. Fakatben Ebu Hanzala'dan hiçbir şey alamadım. Daha sonraları Ahmet Kalkan'ı izlemeye başladım. Beni gerçekten tevhidle tanıştıran Ahmet Kalkan'dı. Bunun nedeni de kibar olmasıydı. HAni peygamber efendimiz çok güzel belagatliydi ya. İşte ondandı belki. Ebu hanzala ile Ahmet Kalkan aynı şeyden bahsediyorlardı fakat birisi daha etkili olmuştu. Sonra pressmedya.com, jihadmin.com, incanews.com ve en sonunda islam-tr.org siteleriyle tanıştım. Aklımdaki birçok soru işaretini buralarda çözüme kavuşturdum.
Artık ben de bir tevhid ehliyim elhamdulillah. Imanımı taklidi değil, tahkiki yaşıyorum. Ve şimdi gözümde tevhid ehlinden daha sevimli kimse yok. Günahlarım olabilir ama doğru akideye ulaştıran allaha hamd olsun. Kur'an ve sünnet dışındaki her şeye de ben de artık Lâ diyorum. İftiracı, tiksindirici, allah adına yalan uyduranlara artık ben de la diyorum.