A
Olay yerinden hastayı alan ambulans şoförü doktorun ambulansa ta olduğunu kontrol etmeden hareket eder. Olay yerinde kalan dr hanım ambulansın arkasından el telsizi ile anons yapar
Kısık bir ses ile ( diğer istasyonların duymaması için kısık bir ses ile )
-Yusuf, Yusuf geri dön. Beni bırakma
ambulans ekibi - kaza yaptık
Merkez - Anlaşıldı Yaralı var mı? Ambulans İhtiyacı var mı?
ambulans ekibi - Yok merkez öndeki araca arkadan hafif tıkılattık devam ediyoruz. Şoför R.G.
112 Çağrı Merkezinde günlük 15 000 asılsız çağrıyı karşılayan santral görevlileri ile Acil Yardım ihbarında bulunan vatandaşlarımız arasında geçen diyaloglar.
Santral Görevlisi - Hastanızın Nesi vardı ?
Hasta Yakını - Şincik guzum bunun derdi içinde....
Hasta Yakını - ilaç kekiçtiydi dalı alaz alaz gabardı sonra da alıvırdı bir kaşıntı...
Hasta Yakını - Biz yurtta kalıyoruz arkadaşımız hastalandı
Gece saat 03:00 de okul ile yurdu karıştıran
Santral Görevlisi - Yalan söyleme, bu saate yurtta öğrenci olurmu (Halen Santralde çalışmıyor)
Eşinin kalp krizi geçirdiğini ve Acil yardım ihtiyacını dile getirmeye çalışan ve ağlayan bayanın karşısında heyecanlanan
Santal Görevlisi - Eşiniz erkek mi?
Santral Görevlisi - Evinizin yakınında bilinen bir cami market okul var mı? Ambulansımızı nerde karşılarsınız
Hasta yakını - Gapının Önündeee ..
Santral Görevlisi - Beyfendi Ambulansımız adrese ulaşamaz ise sizi aramamız gerekebilir telefonunuzu verirmisiniz?
Hasta yakını - Telefonumu yeni aldım sana verirsem ben neyle konuşacam...
Santral görevlisi - Ambulansımız sizi bulamadı sizin sokakta dolaşıyor
Hasta Yakını - Ben ambulansı görüyorum bu yana gelsin bu yana
Kısık bir ses ile ( diğer istasyonların duymaması için kısık bir ses ile )
-Yusuf, Yusuf geri dön. Beni bırakma
ambulans ekibi - kaza yaptık
Merkez - Anlaşıldı Yaralı var mı? Ambulans İhtiyacı var mı?
ambulans ekibi - Yok merkez öndeki araca arkadan hafif tıkılattık devam ediyoruz. Şoför R.G.
112 Çağrı Merkezinde günlük 15 000 asılsız çağrıyı karşılayan santral görevlileri ile Acil Yardım ihbarında bulunan vatandaşlarımız arasında geçen diyaloglar.
Hasta Yakını - Şincik guzum bunun derdi içinde....
Hasta Yakını - ilaç kekiçtiydi dalı alaz alaz gabardı sonra da alıvırdı bir kaşıntı...
Hasta Yakını - Biz yurtta kalıyoruz arkadaşımız hastalandı
Gece saat 03:00 de okul ile yurdu karıştıran
Santral Görevlisi - Yalan söyleme, bu saate yurtta öğrenci olurmu (Halen Santralde çalışmıyor)
Eşinin kalp krizi geçirdiğini ve Acil yardım ihtiyacını dile getirmeye çalışan ve ağlayan bayanın karşısında heyecanlanan
Santal Görevlisi - Eşiniz erkek mi?
Santral Görevlisi - Evinizin yakınında bilinen bir cami market okul var mı? Ambulansımızı nerde karşılarsınız
Hasta yakını - Gapının Önündeee ..
Santral Görevlisi - Beyfendi Ambulansımız adrese ulaşamaz ise sizi aramamız gerekebilir telefonunuzu verirmisiniz?
Hasta yakını - Telefonumu yeni aldım sana verirsem ben neyle konuşacam...
Santral görevlisi - Ambulansımız sizi bulamadı sizin sokakta dolaşıyor
Hasta Yakını - Ben ambulansı görüyorum bu yana gelsin bu yana