Akhawat Anlık Durumlarınız

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamu aleykum,

Anlık durumum:

Yine bir bayram öncesi, yine son günlere kalan işler ) Tahminimce çoğu uhtinin hali benzerdir. Eh, "hadi kolay gelsin" diyelim şu halde )

Sizde durumlar nasıl bakalım, uhtilerim? )

Ummu Sare Çevrimdışı

Ummu Sare

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aleykum selam ve rahmetullah

Benimde durum tam olarak aynı uhtim. Zilhicceyi verimli geçirelimde işler aksasada olur🌷

Nede olsa iş hiç bitmiyor : /

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Aleykum selam ve rahmetullah

Benimde durum tam olarak aynı uhtim. Zilhicceyi verimli geçirelimde işler aksasada olur🌷

Nede olsa iş hiç bitmiyor : /
Aynen uhtim; son günlere sıkışınca üstün körü geçiyorum işlerin üstünden ve bu arada köşe-bucak kontrolcülerin gelmeyeceğini umuyorum ) Gelseler dahi umarım kontrolü unuturlar ))

Rabbim sağlık, güç, kolaylık versin dilerim bu arada )

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Tuketim manyagi biri olarak anilmak istemem ama is yapma konusunda beceriksiz biri olarak, şu yuzey temizleme havlularini cok pratik buluyorum.
Evet analarimiz gibi bi kova su ve bezle de ayni isi yapabiliriz tabi ama kirli suyu 30 kere degistirip bezi 60 kere yikamak yerine 100 luk bir paketle de bunu yapmak mumkun.
yere bir sey mi dokuldi hoop cek bir bez sil, toz mu alacan hoop cek bir bez sil.
Kidemli ev hanimlari daha iyi analiz eder ama benim gibiler icin mi keeem mmeel.
Beklentim bu paketi aldigimizda her yeri kendi kendine silmesi yonunde. Asilan camasirlarin kendi kendine toplanip katlanmasi , bulasik mak kendine kendine icini bosaltin kendini tekrar doldurmasi beklentisinde oldugum gibi.
Ee sen ne yapacaksin derseniz, en sevdigim seyi yapicam

GEZICEEEM.

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Tuketim manyagi biri olarak anilmak istemem ama is yapma konusunda beceriksiz biri olarak, şu yuzey temizleme havlularini cok pratik buluyorum.
Evet analarimiz gibi bi kova su ve bezle de ayni isi yapabiliriz tabi ama kirli suyu 30 kere degistirip bezi 60 kere yikamak yerine 100 luk bir paketle de bunu yapmak mumkun.
yere bir sey mi dokuldi hoop cek bir bez sil, toz mu alacan hoop cek bir bez sil.
Kidemli ev hanimlari daha iyi analiz eder ama benim gibiler icin mi keeem mmeel.
Beklentim bu paketi aldigimizda her yeri kendi kendine silmesi yonunde. Asilan camasirlarin kendi kendine toplanip katlanmasi , bulasik mak kendine kendine icini bosaltin kendini tekrar doldurmasi beklentisinde oldugum gibi.
Ee sen ne yapacaksin derseniz, en sevdigim seyi yapicam

GEZICEEEM.
O "işler kendi kendine yapılsın" beklentisi bende de vardı ama yok, olmadı uhtim )) En pratik yolları öğrendim, en işlevsel olarak önerilen ürünleri aldım ama elhamdülillah ciddi kolaylık olsa da, sonuçta yine de biz yapıyoruz, tümden kurtuluş yok )

Bu arada o temizleme havlularını ben normal bez mantığı ile kullanıyorum, "yıka yıka kullan" yani ) Küçük olmaları, koca bir bezi kirletmeye kıyasla daha mantıklı geliyor. Kabalarını alıp bir kenarda kurutuyorum ve küçük parçalar için bir çamaşır yıkama torbası içinde makinede yıkanıyorlar.

Canlarının çıkmalarına yakın aşırı kirli bir yeri temizleyip öylece atıyorum. Ki bu genelde koltuk ve baza altlarındaki o siyah metal tozları oluyor ) İnsanoğlunun teknoloji ile attığı havaya baksak "yakında Jüpiter'e taşınırız" gibi bir his geliyor insana ama gerçek olan: daha şu metal tozu bırakmayan bir baza, koltuk vs bile üretilmemiş olması.

Veya üretildiyse bile, biz sıradan halk için üretilmemiş, zenginler sefasını sürüyordur belki )

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Buraya 1 saattir anlik durumumla ilgili yazi yazdim. Butuuun serzenislerimi yazdiktan sonra cevap yaz tusuna basmak yerine, silme karari aldim.
sabah oldugunda, gece gece yine ne sacmalamissin oyle ya demeyeyim diye.

Bence buraya bi buton daha eklenmeli, "cevap yaz ama sabah bir daha oku" butonu gibi. Evet cok mantikli. Ultra luks karışık zekama bir kez daha hayran kaldim👍