o zaman başka bi kelime ver gelsin :araştırıyorum
Çevrimdışı عمر خطاب منبوذ İslam-TR Üyesi 9 May 2018 #81 o zaman başka bi kelime ver gelsin :araştırıyorum
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 10 May 2018 #83 Berkut Altay' Alıntı: اِقْشَعَرَّ Genişletmek için tıkla ... titremek Yeni Kelime: إنتَقَدَ
Çevrimdışı Berkut Altay رَفْرِفِي يَا رَايَةَ التَوْحِيدِ İslam-TR Üyesi 10 May 2018 #85 عمر خطاب' Alıntı: eleştirme teni kelime تَهْنِئَة Genişletmek için tıkla ... Tebrik etmek mi
Çevrimdışı Berkut Altay رَفْرِفِي يَا رَايَةَ التَوْحِيدِ İslam-TR Üyesi 10 May 2018 #89 Berkut Altay' Alıntı: بِدِّي؟ Genişletmek için tıkla ... İstiyorum demekmiş
Çevrimdışı Berkut Altay رَفْرِفِي يَا رَايَةَ التَوْحِيدِ İslam-TR Üyesi 11 May 2018 #91 عمر خطاب' Alıntı: o zaman yeni kelime بِدِّي Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 11 May 2018 #93 Berkut Altay' Alıntı: وَسْواس Genişletmek için tıkla ... vesveler Yeni Kelime: عاوَن، يُعاوِن
Çevrimdışı Berkut Altay رَفْرِفِي يَا رَايَةَ التَوْحِيدِ İslam-TR Üyesi 11 May 2018 #94 عبد الرحمن' Alıntı: vesveler Yeni Kelime: عاوَن، يُعاوِن Genişletmek için tıkla ... İsm fail değil mi abi Yani: vesveseci
عبد الرحمن' Alıntı: vesveler Yeni Kelime: عاوَن، يُعاوِن Genişletmek için tıkla ... İsm fail değil mi abi Yani: vesveseci
Çevrimdışı Berkut Altay رَفْرِفِي يَا رَايَةَ التَوْحِيدِ İslam-TR Üyesi 11 May 2018 #95 عبد الرحمن' Alıntı: vesveler Yeni Kelime: عاوَن، يُعاوِن Genişletmek için tıkla ... Yardımlaşmak olabilir mi?
عبد الرحمن' Alıntı: vesveler Yeni Kelime: عاوَن، يُعاوِن Genişletmek için tıkla ... Yardımlaşmak olabilir mi?
Çevrimdışı Mehdi ibn Abdulhadi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 11 May 2018 #96 Berkut Altay' Alıntı: Yardımlaşmak olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... sanki böyle çünkü فاعل kalıbı müşareket ifade eder sana katılıyorum berkut kardeş
Berkut Altay' Alıntı: Yardımlaşmak olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... sanki böyle çünkü فاعل kalıbı müşareket ifade eder sana katılıyorum berkut kardeş
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 11 May 2018 #98 Genel olarak yardım etmek anlamına geliyor, ساعَد gibi. Belki bu eylemin tabiatında müşareket olduğu için mücerred hali bu kip-şeklinde ola gelmiştir
Genel olarak yardım etmek anlamına geliyor, ساعَد gibi. Belki bu eylemin tabiatında müşareket olduğu için mücerred hali bu kip-şeklinde ola gelmiştir
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 12 May 2018 #100 Berkut Altay' Alıntı: مُزَخْرَف Genişletmek için tıkla ... süslenmiş Yeni Kelime: تَرَشَّحَ