Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başında mim var sorulanda. bomba düzenekli demek.bubi tuzağı kurmak ya da bomba kurmak/yerleştirmek ise mimsiz yani fiil olan.
ben de sözlükten baktım ve evet daha kolay sorulabilir.
kelimeler den çok cümle olayı olsa daha iyi olmaz mı ? en azından günlük hayata dair birşeyler öğrenmiş oluruz misal nasılsın ? bu ürün ne kadar ? vs.. tabi ayrı bir başlık altında yapılabilir
kelimeler den çok cümle olayı olsa daha iyi olmaz mı ? en azından günlük hayata dair birşeyler öğrenmiş oluruz misal nasılsın ? bu ürün ne kadar ? vs.. tabi ayrı bir başlık altında yapılabilir
Mantıklı abi, ben de maksutoğlunun ve ilahiyat arabça 1 Yenilenmiş kitabı var ikisi de oldukça basitten başlamış konuyu müsait olunca başlatabilirim, إن شاء الله.
Konuyu başka başlatmak isteyen kardeşler varsa onlar da başlatabilir tabii.
Mantıklı abi, ben de maksutoğlunun ve ilahiyat arabça 1 Yenilenmiş kitabı var ikisi de oldukça basitten başlamış konuyu müsait olunca başlatabilirim, إن شاء الله.
Konuyu başka başlatmak isteyen kardeşler varsa onlar da başlatabilir tabii.