BENIM DAVAM : .........
siz anlamiyorsunuzki benim derdim adalet bana biri isidin kufurunu ispatlasin hemen beri olayim bu kadar basit ama yapmis olduklari olusumu destekliyorum ha yapmis olduklari yanlislari desteklemiyorum egerki velevki mahsum birini oldurmuslerse neden bu amellerine ortak olayim babamin oglu degiller ben onlari Allah icin severim .. ben sey usameyi, abdullah azami, selaatin eyubuyu, Ali ra ni ne bileyim her sahsi Allah icin severim bunlar dinden cikmis iseler essekmiyim seveyim hayir duasi edeyim BIR DAHA YAZIYORUM BUYRUN KUFRUNU YAZIN bende beri olayim ama ortada inandiginiz haksiz oldurmeler varsa Allah onlari islah etsin ..
benim davam forumdaki BEDEVILER ...
el nusra Allah swt hakki icin diyorum burada onlara soven yoktu taki burdaki bedeviler onlari seytanin kucagina itene kadar .. benim yazim yukarida diyorumki velevki size gore harici benim davam sizi bu fikirlerinizden cevirmek degil ama en azindan sirki olmayan, gunahtan kacan bu grup icin en azindan ALI ra gibi konusun ..
bir kisi edindigi bilgilerle iside harici diyorsa dinden cikmaz ( yani hadis varya kim musluman kardesine kafir derse ama burada adamin delili var kendince yani soz kendisine donmez, Hâtıb İbn Belta icin ... Ömer ra: yâ Resûlâllah, bırak da şu münafıkın boynunu vurayım dedigin Allah resulu o munafik degil soz sana dondu dememistir) ..
en cok midemi bulandiranda yukaridaki gibi lafan atan ama elle tutulur bir sey yazmayanlar ( HAMAS i ve bunun gibileri kast ediyorum forumda hamas yazin aratin hamasin curumlerini bu forumda okuyun, muslumanlara neler yaptilar nelere bulastilar. ama allah icin sevip allah icin bugz etmeyi bilmeyenler iste boyle niklerle gezerler )
kufur farkli seydir, kisinin kufur ameli tasimasi ile haricilikten cuz tasimasi cok farklidir .. burada asil HARICI OLANLAR ASIL BU BEDEVILERDIR ..
.............
vallahi yarin fitne olsa iki musluman ordu savassa bu BEDEVILERIN yapacagi tek sey DAHA FAZLA MUSLUMAN KANI AKITMAK OLUR ..
..............
RAHMAN NEFSIMIZE BIRAKMASIN amin ...