Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bana Ne Tavsiye Edersiniz ?

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Bak akhi zaten ulemadan cihaddan kopuguz lafla olmuyor ulema seni cihada cagiriyor arkadaş bizi çalışmayı sevmeyen tembeller olarak nitelemiş istişhad yapın başka işe yaramazsiniz demiş bu büyük ameli kucumsemiş bu sitede benden daha rahat çalışan yoktur diş hekimiyim kendi klinigim var saç sakal serbest banka ile çalışmıyorum sigorta yapmiyorum kazancim iyi elhamdulillah ailem arkadaşlarım yanimda ama huzur yok ne olursa olsun küfür devletinde yasiyoruz eskiye göre müslümanların ölümünü görmek normalleşti kalbimiz koreliyor bir gün kendimizi farkinda olmadan çok değişmiş ve iş işten geçmiş bir halde bulabiliriz imanimiz için korkmaliyiz ve harekete geçmeliyiz

Arkadaş sizi çalışmayı sevmeyen tembeller olarak nitelememis
Mevcut durumdan şikayet edip
Imkan sunulduğunda
O imkanin şartlarını ağır bulup çalışmayanlari eleştirmiş
Istishad gibi bir ameli de küçük görmüyor siz yanlış yorumlamissiniz.

Şuna katiliyorum,evet herşey normallesiyor,
Herkes herkeslesiyor
Farkında olup çabalayanlarda yalnizlastiriliyor

Sorun tespit et deseniz
Paso tespit var
Hakli/ haksiz Eleştiri var

Bunu dert edinip kişinin ne yaptığını nasil çalışmalar yaptığını şahsen merak ediyorum.

Hicret etmek isteyen kişi bunu dert edinmisse

O Hicret edenlerden biri çıksın ve yolunu anlatsın

Şu bölgeye gideceğim
Bunun için maddi hazirlik olarak şunları yaptım, bu hazirlik asamainda da
Aile akraba cevre bilgilendirmesi yaptım
Şu tarz is imkanlari buldum.
Hicret etmem su kadar sürdü
Cevre edinmem bu kadar

Somut bir sey okumak istiyorum şahsen ben.

Şikayetten öte şeyler.

ebu omer el-talasi Çevrimdışı

ebu omer el-talasi

Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaş sizi çalışmayı sevmeyen tembeller olarak nitelememis
Mevcut durumdan şikayet edip
Imkan sunulduğunda
O imkanin şartlarını ağır bulup çalışmayanlari eleştirmiş
Istishad gibi bir ameli de küçük görmüyor siz yanlış yorumlamissiniz.

Şuna katiliyorum,evet herşey normallesiyor,
Herkes herkeslesiyor
Farkında olup çabalayanlarda yalnizlastiriliyor

Sorun tespit et deseniz
Paso tespit var
Hakli/ haksiz Eleştiri var

Bunu dert edinip kişinin ne yaptığını nasil çalışmalar yaptığını şahsen merak ediyorum.

Hicret etmek isteyen kişi bunu dert edinmisse

O Hicret edenlerden biri çıksın ve yolunu anlatsın

Şu bölgeye gideceğim
Bunun için maddi hazirlik olarak şunları yaptım, bu hazirlik asamainda da
Aile akraba cevre bilgilendirmesi yaptım
Şu tarz is imkanlari buldum.
Hicret etmem su kadar sürdü
Cevre edinmem bu kadar

Somut bir sey okumak istiyorum şahsen ben.

Şikayetten öte şeyler.
Bu forum da herkes suriye sahasi ile içiçe farzederek yazmistim ama öyle değilmis tabi universitedeyken özellikle suriyeden gelenlerle ve gidenlerle munasebetimiz oluyordu giden türk arkadaslar ise tam muvahhid sayilmazlar ihh ile calisirlardi daha çok bir müslüman tevhidi bir dernegede devam etsede devleti darul kufr gorsede hicret düşüncesi çok uzak gelebiliyor ve yaşantısına devam etmek istiyor ben şikayet etmiyorum yapmak istediğim seyi söylüyorum ve emin ol bu düşündüğün kadar zor birşey değil bugün niyet etsen yarin akşama varirsin

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Akhi bu ülkede sakallı vb çalışıp ve çoluk cocuk büyütebilirsin.Allah vallahi gerçekten cihad etmek isteyenlere yol açar benim arkadaşım abdullah askerden kaçtı suriyede ve sınır hattında kimseyi tanımamasina rağmen içeri girebilip mucahidlerin yanına gitti.Ayrica facede mucahidden çok ne var çoğu kişi bu yolla gidiyor.Risk varmı elbet var ama Allah zaten kendi yolunda cihada çıkana kefildir.Başka bir arkadaşım vardı faceden bir mucahidle konuştu 3. denemesinde içeri girebildi.Bu işler boyle millet parasız ülke geziyor kimse bana yardımcı olmuyor diye bişi yok. Ee ama her gel cihada diyene guvenirsen kendini işiddede bulabilirsin.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Misk , yarını düşünme endişesiyle bugününü heba etmeyerek...

YDDYMj.jpg

Üst Ana Sayfa Alt