s.aleyküm bende varım burda farkeden yok ama :agliyorum :agliyorum :crycry
A Çevrimdışı alemin kralı Yeni Üye İslam-TR Üyesi 5 Şub 2007 #1 s.aleyküm bende varım burda farkeden yok ama :agliyorum :agliyorum :crycry
Ü Çevrimdışı Ümmü Beyruha Aktif Üye İslam-TR Üyesi 5 Şub 2007 #2 alemin kralı ' Alıntı: s.aleyküm bende varım burda farkeden yok ama :agliyorum :agliyorum :crycry Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam hoşgeldin kardeş.... Selametle... E.A!
alemin kralı ' Alıntı: s.aleyküm bende varım burda farkeden yok ama :agliyorum :agliyorum :crycry Genişletmek için tıkla ... ve aleykumselam hoşgeldin kardeş.... Selametle... E.A!
A Çevrimdışı alemin kralı Yeni Üye İslam-TR Üyesi 5 Şub 2007 #3 Allah sizlerden razı olsun arkadaşlar
Ü Çevrimdışı Ümmü Beyruha Aktif Üye İslam-TR Üyesi 5 Şub 2007 #4 alemin kralı ' Alıntı: Allah sizlerden razı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... AMİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KARDEŞİM......................
alemin kralı ' Alıntı: Allah sizlerden razı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... AMİİİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KARDEŞİM......................