selamun aleykum ve rahmetullahi ve barakatuhu degerli kardeslerim ben almanyadan yaziyorum. Insallah imaniniz, sagliginiz ve keyfiniz yerindedir. bana yardimci olmanizi diliyorum, ben islami ve tevhidi yeni ögrenmeye basliyorum. Yaklasik 7 yildir namaz kiliyorum ama bir türlü ilim ögrenemedim ne yazikki. Burda sevdigim ve gittim mescidler vardi, ama bazi bu Allah yolunda tanistigim insanlar imamlarin arkasinda namaz kilinmaz dedigini duyunca bende kalbimde bugz etmeye basladim ve gitmeyi biraktim. Bazen kendimi yalniz his ettigimden dolayi yinede gidiyorum ama kendimi suclu his ediyorum bunu yapinca. Eskiden hep Allahin rizasini kazana bilmek icin ve 27 katin sevabini kazanmak icin seve seve giderdim hic düsünmezdim öbürlerin dediklerini. Bilmiyorum artik, ya bunlar beni saptirdilar veyaki Allah bana hidayet etmek istiyor. O yüzden arayis icerisindeyim.
Benim kafama takilan cok sey var ama ilk basta beni biraz aydinlatirsaniz cok sevinirim. Internette yani piyasada ebu hanzala, ebu eymen, abdulkadir polat, ebu haris ve diger hocalar var...dinimi onlardan ögrenme mecburiyetinde his ediyorum kendimi ama cok sey duydum, bazilari asiri tekfirciler, hariciler gibi seyler söylüyor bu beni tabiki korkutuyor, kör Kör birilerine tabi olmak istemiyorum ama hakikati bulup da savunmak isterim elbette insallah. Diger tarafdan mesela artik tekfirci diyenlere de inanmak istemiyorum rahatsiz oluyorum herkez herkeze iftira atiyor böyle bir anlayisa artik ilim le beraber mücadele etmek isterim karsima kim cikarsa ciksin
Beni bilginizle, yasadiklarinizla aydinlatabilirmisiniz Allah rizasi icin?
Aleykum selam ve rahmetullah kardesim.
Son düzenleme: