Bir genç kızı LGBT den nasıl kurtarabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kâtib Çevrimdışı

kâtib

لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ
İslam-TR Üyesi
Ailesinin bildiğini bilmiyormuş terapist
Daha sonra oturup konuşun üstü kapalı bildiğinizi söyleyin demiş
Yani @Pangea ablanın bahsettiği gibi mi olmuş? O zaman onu yakın anlayabilecek güvenilir bir terapist bulmalısınız ama konuya eşcinsellikten girilmemeli.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Evet bu kız çocuğu için di başka bir Saliha Psikolog bulmuşlar ona götürmüşler bayanda konuya hemen girmiş sanırım çocukta tepki vermiş kendiniz gibi birini bulmuşsunuz ben deli yada hasta değilim aramız da kalacak dedi ben çıkınca herşeyi size anlattı ona güvenmiyorum yalan söyledi bana iyi ki bir şey anlatmadım . Bir daha gitmem diyerek söylenmiş

Kimmiş o psikolog adi nedir

|FaraH| Çevrimdışı

|FaraH|

°
İslam-TR Üyesi
Evet bu durumun normal olduğunu savunuyor
Hiç kimseye bir şey söylemedi mi? Veya sizin şüphelendiğiniz durumlar oldu mu? Yani onu bu yola iten sebep nedir?

Mesela bir eğilimi olduğunu veya doğuştan böyle olduğunu düşünüyor mu?

Aslında temel olarak onu bu yola itenin ne olduğu bilinmesi gerekiyor. Bilelim ki ona o yönde açıklamalar yapıp, yanlış olduğunu o sebepten misaller vererek anlatmaya çalışalım biiznillâh.

A Çevrimdışı

Ayca123

Üye
İslam-TR Üyesi
Hiç kimseye bir şey söylemedi mi? Veya sizin şüphelendiğiniz durumlar oldu mu? Yani onu bu yola iten sebep nedir?

Mesela bir eğilimi olduğunu veya doğuştan böyle olduğunu düşünüyor mu?

Aslında temel olarak onu bu yola itenin ne olduğu bilinmesi gerekiyor. Bilelim ki ona o yönde açıklamalar yapıp, yanlış olduğunu o sebepten misaller vererek anlatmaya çalışalım biiznillâh.
Muhtemelen arkadaş ortamı öğrendiğimize göre okulda hatta sınıfında bile bir kaç öğrenci aynı yönelimdeymiş orta okula başladığın da büyük sınıflardan bir kaç kız arkadaş edinmiş ve olduğunu bile bilmediği LGBT nin normal olduğunu öğretmişler sonra da aralarına katmışlar
Annesi kimlik vermeden okul yönetimini arayıp bildirmek istiyor ama ondan da çekiniyor ters tepki alır diye
Bence bütün sınıflara sırayla demirle verilmeli yada Din öğretmenleri daha küçükken bu çocukları okutarak anlatarak kurtarmaya çalışmalı Allah sonumuzu hayır eylesin

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Muhtemelen arkadaş ortamı öğrendiğimize göre okulda hatta sınıfında bile bir kaç öğrenci aynı yönelimdeymiş orta okula başladığın da büyük sınıflardan bir kaç kız arkadaş edinmiş ve olduğunu bile bilmediği LGBT nin normal olduğunu öğretmişler sonra da aralarına katmışlar
Annesi kimlik vermeden okul yönetimini arayıp bildirmek istiyor ama ondan da çekiniyor ters tepki alır diye
Bence bütün sınıflara sırayla demirle verilmeli yada Din öğretmenleri daha küçükken bu çocukları okutarak anlatarak kurtarmaya çalışmalı Allah sonumuzu hayır eylesin

Ya hu bahsedilen cocuk daha 14 yaşinda. Herşey onu etkileyebilir. Bu yastaki bir cocuktan yetiskin davranisi bekleyemezsiniz. Bugün lgbt der yarin başka bir şey der.
Aile icinde baska problemleri olabilir.

O saliha dediğiniz psikolog hanimin adi neydi? Pek cok psikolog ve pedagog ile irtibatim var. Ozel mesaj atayim verin bilgileri irtibata geceyim aile ile ?

A Çevrimdışı

Ayca123

Üye
İslam-TR Üyesi
Ya hu bahsedilen cocuk daha 14 yaşinda. Herşey onu etkileyebilir. Bu yastaki bir cocuktan yetiskin davranisi bekleyemezsiniz. Bugün lgbt der yarin başka bir şey der.
Aile icinde baska problemleri olabilir.

O saliha dediğiniz psikolog hanimin adi neydi? Pek cok psikolog ve pedagog ile irtibatim var. Ozel mesaj atayim verin bilgileri irtibata geceyim aile ile ?
Buradan nasıl yazayım ki

Hicret Vakti Çevrimdışı

Hicret Vakti

Üye
İslam-TR Üyesi
Mevcut okullarda pek çok haram mevcut. Hatta yer yer küfür/şirk mevcut. İslam'a uygun olmayan yerlerden, İslam'a uygun kişiler çıkmasını beklemek mantıksız olur. Önce kızın okuldan alınması lazım. Ailesi işin halen "benim kızım doktor olmasın mı?" kısmındaysa onlar zilleti, izzete az bir paha karşılığında almışlardır. Bırakın o zaman müşrik/kafir sapkın ama doktor bir çocukları olsun, o zaman kurtarılacak olan sadece kız değil; aynı zamanda ailesidir. Okulun aranması bütün kızlar için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...