valla bak biliyorum dedim sor arkadaşına istersen
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 14 Nis 2008 #41 valla bak biliyorum dedim sor arkadaşına istersen
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 19 Nis 2008 #42 Awesome ' Alıntı: dıkkatlı olalım dedıkodu ya gırmesın anlattıklarımız :güldüm Genişletmek için tıkla ... Haklısın canım... :cimcime1 Horozlar sizde kapışmayın lütfen akilli oluuuuuuun. :muhaha
Awesome ' Alıntı: dıkkatlı olalım dedıkodu ya gırmesın anlattıklarımız :güldüm Genişletmek için tıkla ... Haklısın canım... :cimcime1 Horozlar sizde kapışmayın lütfen akilli oluuuuuuun. :muhaha
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 19 Nis 2008 #46 aynaya baktığımda nasıl seni görecem :hıh :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Nis 2008 #47 beni değil... kendini görücen :hıh :şaplak
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 20 Nis 2008 #48 ama horoz olan sensin :şaplak ..ben horoz moroz değilimki ben pulcet im ..:hıh
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Nis 2008 #49 pulcet ' Alıntı: ama horoz olan sensin :şaplak ..ben horoz moroz değilimki ben pulcet im ..:hıh Genişletmek için tıkla ... hayır... horoz olan sensin :şaplak aynı zamanda pulcetsin :hıh
pulcet ' Alıntı: ama horoz olan sensin :şaplak ..ben horoz moroz değilimki ben pulcet im ..:hıh Genişletmek için tıkla ... hayır... horoz olan sensin :şaplak aynı zamanda pulcetsin :hıh
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Nis 2008 #50 :huhuuhuu horoz olunca ne oluyor
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Nis 2008 #51 üü ürü üüüüü diye tavukların yanında ötüyo... tavuklar olmadığı zaman korkudan kendisininde tavuktan bir farkı kalmıyor :huhuuhuu
üü ürü üüüüü diye tavukların yanında ötüyo... tavuklar olmadığı zaman korkudan kendisininde tavuktan bir farkı kalmıyor :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Nis 2008 #52 tamam öle olunca ne oluyor :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Nis 2008 #54 kötü bişey değilmiş demekki nie kavga ediyorsunuz :huhuuhuu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 21 Nis 2008 #57 :)sümeyye:) ' Alıntı: ben :çinli Genişletmek için tıkla ... :muhaha :muhaha :muhaha
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 21 Nis 2008 #58 :)sümeyye:) ' Alıntı: ben :çinli Genişletmek için tıkla ... sen horozmusun :aklımkarıştı ....:huhuuhuu
:)sümeyye:) ' Alıntı: ben :çinli Genişletmek için tıkla ... sen horozmusun :aklımkarıştı ....:huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 21 Nis 2008 #60 bu resimdekiler horozmu, tavukmu... anlayamadım ben :huhuuhuu