Soru Bir Kısım Ayet ve Çeşitli Şekiller İçeren Kağıt Nasıl İmha Edilmeli?

A Çevrimdışı

anh

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
IMG-20250628-WA0000.jpg

Selamünaleyküm,

Emin olmak istedim bir son kez, bunu yakayım mi yoksa akan suya mı atayım.

3 tane var odamda, semboller ile birlikte, hoca verdi, annem bana haber etmeden, koydu kapıma, yatağıma, yastığıma, rahatsız bıraksınlar diye uyurken, ben inanmıyorum ve anlamıyorum sembolleri.

Veya yakmak veya suya atmak, veren "hoca" öğrenirmi?

Tekrardan emin olmak istedim, sizden Allah razı olsun, çok teşekkürler.

Quds Çevrimiçi

Quds

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 35041
Selamünaleyküm,

Emin olmak istedim bir son kez, bunu yakayım mi yoksa akan suya mı atayım.

3 tane var odamda, semboller ile birlikte, hoca verdi, annem bana haber etmeden, koydu kapıma, yatağıma, yastığıma, rahatsız bıraksınlar diye uyurken, ben inanmıyorum ve anlamıyorum sembolleri.

Veya yakmak veya suya atmak, veren "hoca" öğrenirmi?

Tekrardan emin olmak istedim, sizden Allah razı olsun, çok teşekkürler.

Aleykümselam. Sizin dini bilgileriniz yok denecek kadar az sanırım. Bu tür şeyleri kafanıza takarsanız huzur da bulamazsınız. Yakınız efendim yakınız. Hoca da siz soylemedikce veya birileri görüp iletmedikce bilemez. Velev ki bilsin cellat mi bu

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Aleykümselam kardeşim

Biraz sirkeli suda bekletip ardından yakın.

A Çevrimdışı

anh

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykümselam. Sizin dini bilgileriniz yok denecek kadar az sanırım. Bu tür şeyleri kafanıza takarsanız huzur da bulamazsınız. Yakınız efendim yakınız. Hoca da siz soylemedikce veya birileri görüp iletmedikce bilemez. Velev ki bilsin cellat mi bu
Zorla odama koyuldu, ben böyle şeyleri hiç görmedim, anlamamda, Allah'a güvenerek çözmeye kalkarım sıkıntılarımı. O yüzden sordum. Sağol cevap verdiğiniz icin

Aleykümselam kardeşim

Biraz sirkeli suda bekletip ardından yakın.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim