İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bismillahirrahmanirrahim-Grup Genç Web Sitesi Açıldı
Selamun Aleyküm kardesim... Sitemiz.. Zengin gerek dini ve gerekse diger bütün dine zarar vermeyecek paylasimlariyla ve Aktiv Görevlileriyle Ehlü Sünnet vel Cemaat yolundalar insaALLAH..
Siz ne ögrenmek istiyorsunuz ? kardesim.. veyahut bu soru hangi site icin idi ?
Benim bir arkadşım evlendiğinden dolayı başka bir memlekete gitti.Telefonla bana uaştığında benden yardım istedi .Çok değiştiğni çevreye uyduğunu ibadetini yapamadığını söyledi.Kısacağını ibadeten soğduğunu söyledi.Tekrar yapmak istediğni ama yapamıyor. O na dini kitaplar tavsiye edeceğim ama okuması olmadığı için söyleyemiyorum. Ne yapmam gerektiğini siz söyler misiniz? Şimdiden Allah razı olsu.[ Acil cevap bekliyorum
Benim bir arkadşım evlendiğinden dolayı başka bir memlekete gitti.Telefonla bana uaştığında benden yardım istedi .Çok değiştiğni çevreye uyduğunu ibadetini yapamadığını söyledi.Kısacağını ibadeten soğduğunu söyledi.Tekrar yapmak istediğni ama yapamıyor. O na dini kitaplar tavsiye edeceğim ama okuması olmadığı için söyleyemiyorum. Ne yapmam gerektiğini siz söyler misiniz? Şimdiden Allah razı olsu.[ Acil cevap bekliyorum
biz onların arasına kıyamete kadar düşmanlık ve kin saldık.her ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa,allah onu söndürmüştür.onlar yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışırlar.allah bozguncuları sevmez.maide-64 BEN BİRAZ YOĞUNUM O YÜZDEN SİTENİZDE PEK AKTİF DEĞİLİM AMA SİZİNLEYİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN