Hz Ebu Bekr
Hz Ömer ve
Hz Osman'nın tekfir edilmesini:bir kenara bırakamıyoruz.
Hz Aişe
Hz Hafsa validemize zina isnad edilmesini: bir kenara bırakamıyoruz.
Vahiy Ali'ye geldi, Muhammed sav ondan çaldı denmesini: bir kenara bırakamıyoruz.
Sahabe-i Kirama sövmelerini, yalanlamalarını: bir kenara bırakamıyoruz.
Nasibi'lerin (yani Ehl-i Sünnet'in) canı, ırzı, malı şia ya mübahtır inancını bir kenara: bırakamıyoruz.
Irak'ta, Suriye'de Ehl-i Sünnet müslüman ların şeytanın bile aklına gelmiyecek usul lerde katledilmesini:bir kenara bırakamıyoruz.
Defalarca tecavüz edilen, babası belli olmayan çocuklara gebe kalan, bizi öldürün diye feryad eden kızlarımızın, ümmetin erkeklerini kahreden cığlıklarını: bir kenara bırakamıyoruz.
Boğazına kadar gömülüp, Esed'i(lanetullah) ilah kabul et yada öl denilen gencin, getirdiği şehadeti:bir kenara bırakamıyoruz.
Bu yazdıklarım vallahi ve billahi bunların yaptıklarını anlatmaya yetmez.
Manüpülatif bir takım oyunlar ve retorik usullerle, kendini dinleyenlerden gelcek itirazların önünü kesmeye çalışıyor, Ehl-i Sünnet'i taasubla itham edip, ahlaksızlık yaftasını bizlerin, yani Ehl-i Sünnet in boynuna asıyor.
Bizler, vasat müslümanlarız elhamdülillah,lakin Allah'ın ve Rasulünün düşmanlarına kinimiz var biiznillah.
Bu kin bizi mezhepçi, taasubcu, şia düşmanı yapıyorsa, eyvallah, ben bu ithamları kendi nefsime kabul ediyorum.
ŞİA BENİM KARDEŞİM DEĞİL, DÜŞMANIMDIR.
Mesele prf olmakta değil
Mesele dostu düşmanı bilememekte
Mesela ADAM OLAMAMAKTA.....
Bizim şehirlerimiz yerle bir oldu
onlarınki de olacak
Bizim Ailelerimiz parçalandı
onlarınki de parçalanacak
Bizim erkeklerimiz, gençlerimiz öldü
onlarınki de ölecek
Bizim kızlarımızın, annelerimizin ciğeri yandı
onlarınkide yanacak
Şianın öldürüldüğü her bir siyonist, siyonistin öldürüldüğü her bir şia,
video daki arkadaşın dediği gibi bazı şeyleri bir kenara bırakarak söylecek olursak:
BİZİM İÇİN KÂRDIR.
Gönül isterdi ki bazı şeyler bizim elimizle olsun, lakin bazen olmuyor, Allah' azze ve celle dinine kafirin eliyle de yardım ediyor.
Şeyhul islam Ebu Suud Efendi Şia Rafizi ler hakkında:*Şia kafirdir, şia ya kafir demeyen de kafirdir * fetvası meşhurdur.
Ehl-i Sünnet ulemamızın,bunlar yani şia hakkında yazıp çizdikleri ortadadır, itibar edeceğimiz ve takip edeceğimiz, Allah için seven Allah için buğz eden ulemamızdır.
İmamı Azam Ebu Hanife ra. bir fetvasını hatırlatacağız:
İmamı Azam ra. diyorki:
“men lem yukeffirul kafir fe huve kafir” yani “Kim kafire kafir demezse kendisi kafir olur“
Bu yazdıklarım tamamen beni bağlar, şia hakkında benim akidem budur.
Bu söylediklerim platforma zarar verirse, yönetim bu yazımı silsin, yada söylesinler ben siliyim...