Neler yeni

Soru Boykot Olmayan Marka Tavsiyesi Yapar mısınız?

A Çevrimdışı

aysunmahru

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Merhaba,
Ailem ve kendim için boykot olmayan spor giyim markalarını araştırıyorum ama ne yazık ki çok az marka bulabildim.
Forum üyelerinin önerilerine açığım. Lescon vardı sanırım önerilen başka markalar var mı bildiğiniz..

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
VAllahi dünyadaki ülkelerin çoğunun zihniyeti israille aynı. Kamuoyundan çekindikleri için yapamıyor veya gizleyerek yapıyorlar. İsraile çalışsın çalışmasın birçok marka veya kurum rezil ideolojilerin propagandasını da yapıyor. Sebat ederek ve olabildiğince hassas marka seçerek elinizden geldiğince de az mal ile yetinin. Bir gün İnşaAllah Müslümanların güçlü markaları olur ticarette

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Merhaba,
Ailem ve kendim için boykot olmayan spor giyim markalarını araştırıyorum ama ne yazık ki çok az marka bulabildim.
Forum üyelerinin önerilerine açığım. Lescon vardı sanırım önerilen başka markalar var mı bildiğiniz..
Merhaba

Kardeşlerin duyarlı olması ne güzel.herseyin muadili vardır inş.

Bugün kâfirler boykot nedeni ile ürünlerinde reklam aracılığıyla geçen gördüm ismi lazım değil çamaşır lekelerini çıkaran bir ürün hakkında memnun kalmazsanız vermiş olduğunuz fiyatı 3 katı iade ile reklam yapıyorlar.
Demek ki bazı şeyler dokunmuş ki,böyle bir uygulamaya gitmişler