tabe... bende şaka yapmıştım zaten :şaplak ::
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 8 Nis 2008 #221 tabe... bende şaka yapmıştım zaten :şaplak ::
Çevrimdışı NeZnam Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Nis 2008 #223 anca bırkaç dakika sürüyor sendeki hassaslık bak yine vurmaya başladın
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 8 Nis 2008 #224 yok ya... vurmadım... sobeledim :: ynok
Çevrimdışı NeZnam Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Nis 2008 #225 tabi sobelemece oyunundada yanındaki öyle kuzu kuzu durur haklısın
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 8 Nis 2008 #226 o kuzu gibi durmuyoki... ödü pörtlemiş kuzu gibi duruyo :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Nis 2008 #227 hmmmm tamam o zaman bende ne zamandır onların bırbırlerıne vurduklerını sanıyordum demek sobelıyormuslar o zaman sobeeeeee :şaplak
hmmmm tamam o zaman bende ne zamandır onların bırbırlerıne vurduklerını sanıyordum demek sobelıyormuslar o zaman sobeeeeee :şaplak
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Nis 2008 #228 aanaaaaaaaa kavga var :huhuuhuu :mısır
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Nis 2008 #229 yok ya... neznam biraz sıyırdı... sobelemece oynuyor smilelerle :mısır
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #230 :muhaha tamam bisde katılsak olurmu :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #232 :üzgünüm smiller sobeliyo biz smilleri sobelettiriyoruz sende sıyırdın galiba pulcet :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Aktif Üye İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #233 deli ' Alıntı: yok ya... neznam biraz sıyırdı... sobelemece oynuyor smilelerle :mısır Genişletmek için tıkla ... benmi sıyırmışım o zaman sen ne oluyorsun :lolipop
deli ' Alıntı: yok ya... neznam biraz sıyırdı... sobelemece oynuyor smilelerle :mısır Genişletmek için tıkla ... benmi sıyırmışım o zaman sen ne oluyorsun :lolipop
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Nis 2008 #235 kendine gel pucet :şaplak ben sıyırmadım henüz... :hıh
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #237 deli ' Alıntı: kendine gel pucet :şaplak ben sıyırmadım henüz... :hıh Genişletmek için tıkla ... ne yaptın peki :şaplak
deli ' Alıntı: kendine gel pucet :şaplak ben sıyırmadım henüz... :hıh Genişletmek için tıkla ... ne yaptın peki :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #239 :muhaha tamam bu oldu :şaplak anlaşın artıkın aranızda