kim kim ki ya da neki
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Nis 2008 #242 sizde sıyırdınız :muhaha ....kendinize gelin :şaplak bir tane sıpsıyırdı yeter :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #243 ewet dimi sen yetiyordun :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Nis 2008 #245 kedimi kovuyon... ne oldu yine :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #246 yoo kavga etmesınler uslu dursun cocuklar dıye pşşt ledım sadece :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Nis 2008 #247 Awesome ' Alıntı: yoo kavga etmesınler uslu dursun cocuklar dıye pşşt ledım sadece :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... yalan kandırma şimdi... pşşt lememişinki... pssssssssssssssttt lemişsin :huhuuhuu
Awesome ' Alıntı: yoo kavga etmesınler uslu dursun cocuklar dıye pşşt ledım sadece :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... yalan kandırma şimdi... pşşt lememişinki... pssssssssssssssttt lemişsin :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #250 :huhuuhuu nıyekı cok mu kotu sankı :hıh
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Nis 2008 #251 evet... yalan kandırmak çok kötü bişey .... :nıtnıtnıt
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2008 #252 yalan kandırmakla yanlslık ayrı seyler lutfen karıstırmayalım :hıh
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 9 Nis 2008 #253 öğretmenlere hiç saygı kalmamış bu toplumda :nıtnıtnıt
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2008 #256 :muhaha çok güldüm o öğretmense bize yazık yahu deli kalmaz tabe senden öğretmen olursa bizden de bu kadar öğrenci olur :şaplak
:muhaha çok güldüm o öğretmense bize yazık yahu deli kalmaz tabe senden öğretmen olursa bizden de bu kadar öğrenci olur :şaplak
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 10 Nis 2008 #257 öğretmenlere deli denirmi :şaplak ayıp ayıp ... cezalısın... yarım saat tek ayak üzerinde dur bakayım :dillll
öğretmenlere deli denirmi :şaplak ayıp ayıp ... cezalısın... yarım saat tek ayak üzerinde dur bakayım :dillll
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 10 Nis 2008 #258 hangi ayağın üstünde duracak pekim :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 10 Nis 2008 #259 iki ayağınıda kaldırabilir... bana göre fark yapmaz :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Nis 2008 #260 once sah agının uzerınde sonra da sol ayagının uzerınde dursun :üzgünüm